Kynttilöiden aika

23. elokuuta 2013
Pimeys on selvästi alkanut lisääntymään ja näin onkin tullut aika sytyttää kynttilöitä ympäri asuntoa. Tänä vuonna meillä onkin pieniä rajoitteita, kun pitää huomioida perheen pikkuinen erityisesti. Hirveän matalalle en siis uskalla kynttilöitä laittaa, ettei vaan tapahtuisi mitään vahinkoa. Kynttilöiden kanssa on muistettava turvallisuus ennen kaikkea. Mutta onneksi pieni lapsi ei kumminkaan paljon rajoita kynttilöiden käyttöä. Laittelinkin kynttilöitä olohuoneeseen tuomaan hieman tunnelmaa näihin syksyisiin iltoihin uuteen kromiseen lyhtyyn, keittiön pöydälle sekä olohuoneen kirkkaalle jakkaralle. Mikä ihana syksyinen tunnelma kotiin tulikaan.

Myös takkamme sai puut pesään ensimmäisen kerran tänä syksynä ja mikä ihana tuoksu valtasikaan kotimme kun takka oli hetken palanut. Nyt alkaa olemaan kyllä niin syksy-olo, että kesä taitaa olla virallisesti ohi. Voi siis alkaa odottamaan ruskaa puihin ja ottaa haravan esiin valmiiksi pihahommia varten. Kesä on ihanaa aikaa, mutta niin on syksykin kun saa laittaa päälle lämpimiä vaatteita ja nauttia takkatulesta sohvalla kahvia nauttien.

Jos vielä illalla sytyttäisi muutaman kynttilän ulkolyhtyihin pimenevien ja viilenevien iltojen kunniaksi.

Ihana syksy <3

16 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa kun illat pimenevät ja syksy tulee <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kynttilät tuovat kyllä upean tunnelman.

   Poista
 3. Oi, kaunista! Meillä kissa rajoittaa kynttilöiden polttamista valitettavan tehokkaasti ja palavaa kynttilää ei voi jättää hetkeksikään vartioimatta. Viime talvena oli jo tapahtua vahinko kun kisun kauluri ja viikset paloivat. Onneksi turkki on tuuhea ja nahkaa ei päässyt vahingoittumaan, mutta kyllä pelästyimme ja niin taisi pelästyä kissakin. Ja palaneen karvan haju oli muuten aika kauhea!

  Nuo kynttilät tuossa lyhdyssä näyttävät kyllä ihanilta. Mahtaisikohan tuo olla hieman turvallisempi vaihtoehto meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimet voi kyllä hyvin rinnastaa lapsiin, yhtä tarkkana saa koko ajan olla. Onneksi tuo sisälyhty on saanut olla rauhassa eikä kuumene ulkopuolelta että lapsi polttaisi itsensä siihen. Voi teidän kisulia ja viiksiä <3

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallisia kynttiläkuvia!
  Olen aina ollut kesäihminen henkeen ja vereen, mutta nyt on täälläkin lämpimistä päivistä huolimatta jo mieli kääntynyt syksyyn. Tekee mieli laittaa päälle "kunnon" vaatteita; neuleita, huiveja, saapikkaita, niiden kepeiden kesävaatteiden sijaan.
  Illoin on ihanaa kun on pimeää ja voi polttaa kynttilöitä niin sisällä kuin ulkona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J <3
   Itse rakastan ja näitä pimeneviä iltoja kun voi vain nauttia rauhassa kodin lämmöstä sisällä sohvalla maaten. Nyt on vielä hyvä syy makoilla rauhassa ;) Eikun vilttiä niskaan ja hyvä kirja käteen!

   Poista
 5. Ihanan tunnelmallista! Rouva näyttää niin upealta tuossa sivupalkin kuvassa, ihanan onnelliselta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna <3 Tuossa kuvassa oli vasta jännät paikat edessä ;)

   Poista
 6. kirjoitinkohan tuon valaisimen nimen väärin? siis Foscarinin kattovalaisin :)

  VastaaPoista
 7. Mistä olet löytänyt kauniin valkoiset verhot? Onko ne hieman hohtavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on Stockmannin Villa - sarjan silkkiverhot. Ne ovat ihan vähän hohtavat kun ovat materiaaliltaan silkkiä :)

   Poista
 8. Löysin blogisi ihan hiljattain ja voi miten kaunista teillä onkaan! Ihastuin heti olohuoneen kauniiseen tauluun sekä karvaisiin torkkupeittoihin mitä näytti löytyvän myös makuuhuoneesta, saako udella mistä ne ovat peräisin? Itsellä ollut taulu jo jonkin aikaa hakusassa mutta sopivaa väriä ei ole löytynyt =/

  VastaaPoista
 9. Sait uuden lukijan Kaunista t.http://charmedwhite.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.