Loppuvuoden ostoslistaa!

21. elokuuta 2013


Ajattelin kirjoittaa vähän omaa ostoslistaa loppuvuodelle ja ehkä samalla pientä toivelistaa joulupukille näin elokuussa. Kävin läpi, että mitä meille olisi kiva hankkia tai mitä asioita voisi olla ostoslistalla. Aika vähän löysin asioita mitä me tähän kotiin enää hankkisimme. Katse ja ajatukset on jo niin tulevassa kodissa, joten nykyiseen kotiin ei enää tarpeita ole. Siksi keräsinkin ostoslistaani asioita, mitä tulemme tarvitsemaan pitkällä aikavälillä. Olen kesän aikana nyt myynyt ns. turhaa tavaraa pois kodistamme. Tavaraa, jota emme ole pitkään aikaan tarvinnut tai huonekaluja, joita emme tulisi tarvitsemaan uudessa kodissamme. Kävin läpi kaikki tavaramme hyvin perusteellisesti silloin, kun meille tultiin Kauniit Kodit - lehdestä tekemään lehtijuttua. Kiitos siis heille siivousinnostuksesta! Paljon tavaraa päätyikin vaatehuoneeseen ja varastoon. Lopulta päätinkin myydä ne pois meidän kaupungin FB - kirppiksellä ja huuto.netissä. Hyvin pääsinkin turhasta tavarasta irti ja kaappeihin tuli kivasti tilaa ( eli vähemmän kannettavaa uuteen kotiin).

Tässä siis pientä "ostoslistaa" tai "toivelistaa" loppuvuodelle:
Listalta löytyy:

- Valkoinen Fatboy tyttömme tulevaan huoneeseen ( ei niin must - juttu)
- Uusi pinnasänky tulevalle vauvalle
- Villeroy & Boch Flow sarjan kahvallinen kulho
- Foscarinin Piccola pöytävalaisin


Tuo säkkituoli ei ole niin must tälle vuodelle ja sitä voikin harkita suoraan uuteen kotiin. Pinnasänky on hyvinkin must, koska meidän ensimmäinen tyttö nukkuu vielä omassa pinnasängyssään kauan, joten uusi pinnis on hankittava hyvin nopeasti. New Waven tarjoilukulho käsikahvalla olisi mahtava lisä kokoelmiini, sitä voisi hyödyntää niin monella eri tavalla. Ja viimeisimpänä toiveena olisi Foscarinin pöytävalaisin Piccola - koossa eli pienemmässä koossa. Valaisin olisi ihan unelma, nyt kun sarjan ensimmäinen valaisin roikkuu meidän ruokapöydän yllä. Paikka olisi jo valaisimelle valittu. Mutta tämä on niin kallis toive, että sitä pitää hyvin tarkasti harkita. 

Tällaisia toiveita omalla listallani on. Onko sinulla jotain listaa tehtynä loppuvuodelle tai jotain ihan must - hankintaa mikä pitää toteuttaa?7 kommenttia

 1. Tuo Foscarinin Piccola on minunkin listalla, mutta isommassa koossa :)) Hinta vain hipoo pilvissä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo Foscarinin valaisimet ei ole mitään halpoja, mutta sitäkin upeampia! :)

   Poista
 2. Tuo valaisin kelpais kullekin. <3 Hiljattain tein samanlaisen ostoslistan blogiin. Mitään akuuttia\pakollista ostettavaa ei loppuvuodelle ole, mutta ajattelin vihdoin ostaa Pentikin tuikkupuun jouluksi. Siitä olen pitkään haaveillut.:) Teillähän on se? Muistatko onko se 40cm korkea vai mikä koko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyy juu se joulupuu :) Pelastin sen silloin Pentikin Ystävänpäivämyynneistä hyvään hintaan ja ihailin silloin myös sitä isoa oksaa samasta sarjasta mikä laitetaan katosta roikkumaan. Meidän puu on juuri se 40cm korkea ja näinkin, että sitä löytyi jo meidän kotikaupungin Pentikistä ;) On se vaan niin upea, vielä kun laittaa kynttilät palamaan!

   Poista
  2. Oi! Kiitos tiedosta! :) Ehkä sitä löytyy jo Vaasankin Pentikistä.

   Poista
 3. Ihania suunnitelmia. Tosin tuo V&B kulho ei ole New wave sarjaa vaan Flow sarjasta. Hyvin kyllä käyvät yhteen. Itseltäkin kulho löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjattu kirjoitusvirhe ;) Tuo kulho on kyllä upea ja käy moneen eri ruokaan: sekä suolaisen että jälkkärin tarjoiluun!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.