Lukijoiden toive: Kartellin Ghostit käytössä

30. elokuuta 2013
Tämä postaus olisi tarkoitettu kaikille teille, jotka kyselitte Pappelina - postauksessa ja sen jälkeen miten Kartellin tuolit toimivat ostamani Svea - maton kanssa kun tuoleissa istutaan. Mattohan on kokoa 140 x 220cm ja isompaa en loppujen lopuksi halunut pöydän alle. Koin tämän koon olevan helpompi ja ehkä paremman näköinen pöydän alla. Paljon sain kyselyä matosta sekä sen soveltuvuudesta pöydän alle. Niinpä päätinkin ottaa kuvat siitä, miltä tuolit näyttävät ja tulevat ulos kun niissä istuu aikuinen mies. Malliksi "pääsi" kuka muukaan kuin oma mieheni ja tyttömmekin tuli kuvaan poseeraamaan.

Kuvista näkee nyt miten paljon tuolit tulevat pöydästä ulos kun niissä istutaan. Eli osa tuolista jää meillä maton päälle ja osa tulee lattian päälle. Meiltä löytyi aikoinaan matto, joka oli kokoa 180 x 260cm ja kokeilin sitä pöydän alle tuolien kanssa. Ongelmaksi muodostui heti se, että tuolien takajalat osuivat maton reunaan ja rypistivät reunan tai sitten kun aikuinen nousi tuolista ja laittoi sitä takaisin pöydän ääreen niin matto nousi ikävästi reunasta. Meillä siis niin isokokoinen matto ei vain toiminut ruokapöydän alla.

Tältä tuolit näyttävät maton kanssa sekä vasemmalta puolelta tuolia sekä oikealta puolelta kuvattuna. Toivottavasti tästä oli monelle kyselijälle hyötyä ja auttaa teidän mattopäätösten teossa. Ja iso kiitos loistaville malleille avusta!

16 kommenttia

 1. Kiitos tästä <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Nuo verhot on niin upeat! <3 Eikä malleissakaan mitään vikaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja innokkaat mallit kiittää ;)

   Poista
  2. Verhoista vielä... Eikö teidän tyttö mene vetämään verhoja? Meidän esikoinen oli innokas kiskomaan verhot ja tangot alas, mutta nuorempi ei ole vielä hoksannut. ;) Kauhulla odotan.:D

   Poista
  3. Ei ainakaan vielä! Menee kyllä verhojen luokse ja heiluttelee niitä, mutta ei ole kertaakaan alas niitä kiskonut. Tykkää enemmänkin leikkiä niillä. Mutta tämä kaikki voi muuttua päivässä ;)

   Poista
 3. Kiitos, tätä postaustasi minäkin toivoin. Olet oikeassa maton koosta, se on oikea. Haaveilen nyt tuosta valaisimestakin, näkyi tulleen Stockalle verkkokauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin ihan saman tänään kun Stockan sivuilla seikkailin. Vielä kun valikoima kasvaa niin hyvä. Itse unelmoin siitä lattiavalaisimesta joka kuuluu tähän samaan sarjaan :)

   Poista
 4. Hei! Kauniilta näyttää teidän ruokailutila! Ja kuvat myös, hyvä Padmerine! ;)

  VastaaPoista
 5. Nyt mä kysyn että mikä noita verhoja vaivaa?
  Onko tuo joku muotisuuntaus jota en ymmärrä vai miksi ne on noin pitkät?
  Luo vähän epäsiistin kuvan muuten niin harmonisesta tilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut tykkää alamittaisista, jotkut juuri lattiaa hipovista ja jotkut ylipitkistä. Taas näitä makukysymyksiä ;)

   Poista
 6. nuo verhot on kyllä aivan ihanat! ja koko ruokailutila on kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos riituli <3 Verhot on kyllä ollut hintansa väärti, pidän niistä niin! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.