Pappelina Svea Metallic White - ruokapöydän alla

25. elokuuta 2013
Nyt on päätös tehty, nimittäin päätös siitä mikä matto tulee meidän keittiön pöydän alle. Olen ollut niin tyytyväinen meidän eteisen Pappelinan valkoiseen mattoon ja siihen kuinka hyvin se on pysynyt puhtaana. Lika irtoaa niin helposti matosta, joten tein lopulta ratkaisun ja tilasin saman maton meidän ruokapöydän alle. Uskalias ratkaisu, se tullaan näkemään ajan kanssa, mutta nyt kun matto on meillä ollut jo vähän aikaa käytössä pöydän alla niin se on kyllä toiminut. Murusia on tippunut, sosetta on tippunut, mehua on kaatunut ja kaikki on lähtenyt irti matosta kun sen on samantien puhdistanut vedellä. Porkkanasose on syötetty ja pöydän ääressä, mutta hieman varovaisemmin hih!

Maton koko on meillä 140 x 220cm. Aluksi pohdin tilaavani suurimman koon eli 180 x 260cm, mutta sen kokoinen matto olisi ollut liian iso tuohon tilaan ja pöydän alle. Aina kun olisit siirtänyt tuolin taakse, että pääset siihen istumaan niin tuolin jalka olisi tarttunut maton reunaan. Ainakin minulle on käynyt monta kertaa niin ison maton kanssa joka on sijoitettu ruokapöydän alle. Tämä pienempi koko on myös sopiva koko esimerkiksi olohuoneeseen tai oikeastaan mihin huoneeseen tahansa. Eli matto löytää varmasti paikan uudestakin kodista.


Tuo Metallic White väri on kyllä todella kaunis väri. Pimeämmässä se näyttää täysin valkoiselta, mutta kun valo tai auringon säteet osuvat mattoon, kiiltelee se kauniisti metallin värisessä loisteessa. Roskat matosta erottaa hyvin, muruset irtoaa helposti pois ottamalla. Ihan koukkuun tässä on näiden Pappelinan mattojen kanssa jäänyt! Ovat kyllä niin käytönnöllisiä ja helppohoitoisia, että vielä en ole löytänyt mitään negatiivista sanottavaa, päinvastoin. Eli mielestäni ovat kyllä hintansa väärti.


17 kommenttia

 1. Kaunis matto! Mua houkuttelisi myös ostaa tuo Pappelina ruokapöydän alle ja just vaaleana. Kiva kuulla kokemuksia siitä käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä voin ainakin suositella juuri helppouden ja puhdistamisen puolesta! Meillä pysynyt puhtaana ja tippunut on vaikka mitä :)

   Poista
 2. Upea mattoa ja teidän koko ruokailutila on kauneimpia mitä tiedän! <3 Aivan odotan millaisia kuvia siitä on saatu lehteen. ;) Ja kuinka upea teidän uudesta ruokailutilasta tuleekaan! :) Tuo sama matto kiinnostaa kyllä muakin. Kaunis ja jos tosiaan vielä helppohoitoinenkin. Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Jemina <3 Niin minäkin odotan jo niin kuvia ;)

   Kyllä matto on ollut erittäin helppohoitoinen. Sekä eteisen että ruokapöydän matto ovat kuin uusia vaikka mitä on tippunut ja kengillä kävelty yli. Voin vain suositella :)

   Poista
 3. Hei, voisitko kuvata vielä miten tuolit asettuvat kun niissä istuu? Itsellä sama pöytä, tuolit Louis Ghostit ja matto hakusessa. Jotenkin ajattelin, että maton kuuluisi jäädä istuessa tuolin jalkojen alle. Isompi matto ehkä tosiaan liian iso ja aika kalliskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Leena! Voin ottaa valokuvaa kun tuoleilla istutaan niin näet miltä matto näyttää :) Pari muutakin on tänään tätä samaa kysellyt, joten teen postauksen aiheesta heti ensi viikolla! :)

   Poista
 4. Mitä tuo matolle jäi hintaa? Mietin ihan saman maton hankintaa, mutta taidan odottaa siihen asti, että pääsemme uuteen taloon muuttamaan. Ruokapöydän alle sitä itsekin havittelen! :) Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolle koolle jäi hintaa 300€. Isompi matto olisi ollut melkein 600€, joten kipuraja meni minulla tässä 300€:ssa :)

   Poista
 5. Kaunis matto! <3 sopii upeasti tuohon ruokailutilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna <3 Kauan ostoa mietin ja nyt jälkeenpäin olen niin tyytyväinen!

   Poista
 6. Matto on ihana ja tuo Caboche kattovalaisin on mun unelma, onko tuo teidän Piccola? Voisitko lisätä sivupalkkiin mahdollisuuden tilata uudet postaukset sähköpostiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän on Caboche kokoa media eli M- kokoinen. Juuri sopivan kokoinen tuohon meidän ruokapöydän päälle, grande-koko olisi ollut ehkä liian iso jo.

   Kiitos vinkistä, lisätty!! :)

   Poista
 7. Kirjoitinkohan tuon valaisimen nimen äsken väärin? siis tarkoitin Foscarinin kattovalaisinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärretty ;) Foscarinin Caboche kyseessä M-koossa ;)

   Poista
 8. Kaunis matto ja sopii täydellisesti teille! <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.