Pulpettikatto valmistuu!

26. elokuuta 2013

Rakennustyömaallamme on taas tapahtunut parissa viikossa paljon. Nyt kun töitä tehdään vielä ulkopuolella niin omalla silmällä näkee helposti muutokset. Viimeksi kun postailin talolta kuvia, näytti siltä että meille olisi tulossa normaali harjakattoinen talo, mutta nyt näistä kuvista näkee selkeästi, että pulpettikatto on alkanut muodostua ja saada muotoaan. Kaikki tarvittavat muovit on asetettu paikalleen ja kattomateriaali on saapunut valmiiksi tontillemme.  Kattomateriaalina meillä käytetään tummia tiilejä eli tiilikaton pystytys ja asentaminen oli seuraava vaihe tontillamme. Meidän korttelissa oli rakennustapaohjeissa määrätty tumma tiilikatto, joten meidän itse ei tarvinnut valintaa tehdä. Onneksi pulpettikaton saimme itse päättää, koska olimme sen aina haluneet ja se oli sallittu kattomuoto.

Eli ensi kerralla kuvia katosta, joka on saanut täydellisen muodonmuutoksen. Kun katto alkaa olemaan valmis niin silloin sisätyöt alkavat. Edessä siis lattian valausta ja muuta mukavaa. Vähän alkaa jo tammikuu odotuttamaan itseään, talo on niin nopeasti valmistunut ja oma halu nähdä talo valmiina on kova! Kun toukokuussa homma alkoi, ei olisi uskonut että aika kuluu näin älyttömän nopeasti. Kohta siirrytään jo sisälle hommiin, mahtavaa! Eli talo on kohta vesikattovalmis kun kattokin valmistuu siihen asteelle. Ensi viikolla siitä sitten enemmän.


18 kommenttia

 1. Tulee upea koti! Koska tämän pitikään olla valmis? Tammikuussa siis? Voi kun mekin alettais pian rakentaa, mutta suunnitelmat on taas jäissä monestakin syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammikuun loppuun mennessä pitäisi olla valmista. Eli muutto tulisi olemaan sitten helmikuussa. Sitä jo niin odotellessa! <3 Meillä meni 3 vuotta ennen kuin löytyi oikea tontti ja rakentaja, kyllä se vaan aikaa vie ja pitää olla kärsivällinen mikä on itselleni hyvin vaikeaa ;)

   Poista
 2. Hienon näköistä! En malta odottaa, kuinka upeaksi loihdit talon sisältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hirveitä paineita luodaan ;) No ei kai. Minäkin niin odotan sormet syyhyten, että pääsisi hommiin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mahtavaa! Onneksi helmikuuhun on enää niin lyhyt aika että päästään muuttamaan :)

   Poista
 4. Wautsi, kylläpä se tosiaan on noussut nopeasti!! :O Tosi kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nousee tosi kivaa tahtia! :) Sittenhän se pysähtyy kun sisätöihin siirytään, on se niin hidasta hommaa ja odottelua että kaikki vaan kuivuu..

   Poista
 5. Voi että, ihanaa kun näkee edistystä! Minkä talotoimittajan talo olikaan kyseessä? Meilläkin meinasi pukata rakennusprojektia ja aika paljon otettiin asioista selvää, mutta toistaiseksi päädyttiin vielä lykkäämään proggista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nuo harkot Lammin kivitalon harkkoja. Rakennusprojektia kannattaa miettiä huolella ja ajan kanssa. Nyt on helppo sanoa näin, kun itse 3 vuotta tuskaili ja vihdoinkin meitä onnisti. Mutta päätöksestä pitää sitten olla 110% varma :)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Tällaisia kuvia kun katsoo, niin melkein tekisi itsekin mieli ryhtyä talonrakennuspuuhiin (mutta ehkä tyydyn silti vaan katselemaan kuvia ja kuuntelemaan juttuja muiden rakennustyömaista) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on nyt todennut kuin sinä näihin minun rakennuspostauksiin. Rakennuskuume nousee monella, mutta on se kyllä aikamoinen urakka! Voin jo todeta näin 5kk rakentamisen jälkeen :)

   Poista
 7. Meidän pitäisi päästä muuttamaan uuteen taloon näillä näkymin joulun välipäivinä ja malttamattomuus kasvaa päivä päivältä!

  /Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa!! Meillä muutto menee vasta helmikuulle, mutta kuukausi sinne tänne. Pääasia, että talo valmistetaan hyvin ja hitaasti. Mutta silti vähän kateellinen sinulle Hanna ;)

   Poista
 8. Teillä on talo todella hyvällä mallilla. Meillä alkoi samainen projekti viime heinäkuussa. Elokuun puolessavälissä talo oli harjassaan, suunnitelmien mukaan tammikuun viimeisenä päivänä saatiin muuttolupa ja helmikuun ensimmäinen yö nukuttiinkin sitten jo täysin valmiissa uudessa kodissa. Kovaa työtä ja hermojen kiristystähän se vaati mutta aikataulu ja budjetti pitivät kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Aika menee rakentaessa todella nopeasti ja hyvä niin, ei sitä loppuajan stressiä ja huolta jaksaisi loputtomiin :D. Nyt puolen vuoden asumisen jälkeen jo alkaa tuollaiset rakennuskuvat taas sytyttämään uutta rakennuskuumetta.

  Tsemppiä teille!


  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M! :) Teillä on ajoitukset mennyt sitten hyvin samallalailla kuin meillä. Olemme ehkä vähän teidän aikataulua jäljessä, mutta mihinkäs tässä kiire olisi ( muuta kuin uuteen kotiin muuttamaan ja äkkiä! ;) )

   Rakennuskuume on hyvin, hyvin vaarallinen! Mutta teillä on ihana uusi talo joten nauttikaa <3

   Poista
 9. Hienosti etenee! Kiva seurata vaihteeksi toisten projekteja, vaikka omassakin vielä pihamaan laittoa ja muuta pientä säätöä riittääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikataulussa mennään, mutta pahinta tässä on tämä odottaminen. Tiedät varmaan mistä puhun ;) Seurasin joka päivä teidän rakentamisurakkaa ja vinkkejä poimin blogistasi :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.