Riviera Maison ja liljat

9. elokuuta 2013

Nyt on koittanut hetki, nimittäin vihdoin pääsin hyödyntämään oman takapihan kauniita liljoja. Liljat kasvavat ja puhkeavat kukkaansa paljon myöhemmin kuin muut takapihamme kukat, joten yllätys on joka elokuussa iloinen kun liljat vielä kukkivat ja muut kukat ovat jo eläneet aikansa. Niinpä päätinkin leikata kolme oksaa aikoinaan ostamaani Riviera Maisonin isoon maljakkoon. Leikkasin kukkasiin aika pitkät varret mikä on välttämätöntä kyseisessä maljakossa. Nyt kukat kaunistavat olohuoneessa sohvamme nurkassa. Ja mikä tuoksu kukista lähteekään nyt kun kukat ovat vihdoinkin avautuneet. Onneksi itsellä ei ole astmaa, koska silloin nämä liljat eivät todennäköisesti sopisi kotiimme juuri tuoksun takia. Tuo Riviera Maisonin maljakko on kyllä niin näyttävä ja liljat sopivat siihen kuin nenä päähän. Pikkuinen Pentikin vaaleanpunainen kristallisydän koristaa maljakon alaosaa ja tuo pientä yksityiskohtaa maljakkoon. 

No tulipa nyt otettua kuvia joka suunnasta. Toivottavasti ei iskenyt kuva ähkyä, hih!


6 kommenttia

 1. Kauniin näköistä todellakin!

  Pienenä vinkkinä, että kannattaa noista avautuneista liljoista varovasti vetää pois nuo tummat siitepöly-päät, niin ei tule sotkua lattialle (varsinkin kun teilläkin se pieni tyttönen on lattialla).

  Mukavaa viikonloppua,

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kyllä tuo on jo monta kertaa huomattu, että heti kun kukat avautuvat ja ovat pari päivää olleet maljakossa niin pölyttäminen alkaa. Siksi olenkin aina leikannut juuri ne päät pois, koska muuten joka paikka on sitä täysi.. :/

   Mutta kiitos Hanna vinkistä! <3 Meidän tyttö on niin nopea ja nyt jo nousee, että nämä on viimeisiä kertoja kun kukkia voin enää tuohon laittaa, hih! ;)

   Poista
 2. On kyllä ihania ja kauniita <3

  VastaaPoista
 3. aivan upeita!minun liljat kukki heinäkuussa,joten asutko pohjoisemmassa vai tiedätkö tuon lajikkeen nimen?
  terv.päivi hämeestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkoi tuossa heinäkuun lopussa kukkimaan ja ovat edelleen freeseinä tuossa takapihalla. Lajiketta en tiedä, mutta voin kysyä tuolta naapurilta joka tuntuu kukista paljon tietävän :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.