Aika Pentikin joulupuulle!

25. syyskuuta 2013
Illat ovat jo niin pimentyneet ja syksyinen fiilis saavuttanut minut, että ajattelin alkaa penkoa meidän varastosta joulukoristeita. Tarkoituksenani oli käydä läpi meidän joulukoristeita sillä silmällä, jos jotain vaikka sattuisi puuttumaan. Jouluvaloja meillä on todella huonosti varastossa tai ne ovat niin vanhoja, että viettävät kyllä ihan viimeisiä päiviä toiminnassa. No ensimmäinen asia mikä varastoistamme löytyi ja käteen osui, oli Pentikin Joulupuu mikä on ehdottomasti lempikoristeeni joulun aikaan. Aikoinaan haaveilin myös samaa sarjaa olevasta Pentikin isosta joulupuu-oksasta, jonka voi ripustaa roikkumaan kattoon, mutta loppujen lopuksi ei meiltä sille olisi löytynyt sopivaa paikkaa.

Asetin tämän Pentikin puun meidän keittiön pöydälle tuomaan kaunista kynttilänvaloa asuntoomme. Mutta tästä asiasta sitten lisää hieman myöhemmin ;)


16 kommenttia

 1. Meiltäkin tuo puu löytyy ja ajattelin sen ensi viikolla kaivaa esille tv.n viereen :)

  T. Lähinaapuri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puu on niin kiva kun sen voi sijoittaa minne tahansa :)

   Poista
 2. Ihana puu! Jostain syystä mulla jäi tää ostamatta pari vuotta sitten, mut ehkä pitäis hommata sittenkin :)..

  www.mineamarissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin hannasin ekana vuonna, mutta sitten kävin Tehtaanmyymälässä ystävänpäivämyyjäisissa ja kotiutin sen ;)

   Poista
 3. Tuo tuikkupuu on kyllä niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Ja vielä kun on pimeä ilta ja laittaa kynttilät päälle niin <3

   Poista
 4. ihanaa alkaa pikkuhiljaa kaivelemaan joulujuttuja esille ;) tuli mieleen tuosta teidän ruokapöydästä, meillä on sama pöytä ja siihen tulee niin hitsin herkästi naarmuja! uskallatteko käyttää ihan "normaalisti" pöytää? :) tuntuu et jokaisen tavaran alle pitäis työntää jotain suojaamaan tuota pöydän pintaa... käyttöä vartenhan se on ostettu, mutta tää liika varominen alkaa kyllästyttämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin on jonkun verran naarmuja ja osumia tullut, mutta ne on kyllä tosi hyvin mennyt pois vahan kanssa :) Nyt pitäisi taas kohta vahata koko pöytä kun on alkanut saamaan osumia pikkuisemme johdosta :D

   Poista
  2. hei kerroppas toki enemmän tuosta vahauksesta?! :) täälläkin pikkuinen jälkien tekijä, ja sitten pari vähän isompaa (köh köh..)

   Poista
 5. Ihanaa! Joko nyt on tuikkupuun aika! <3 En jaksaisi odottaa lokakuun loppuun, jos noita tulee vasta silloin myyntiin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt!! :) Tied'tkö Lohjan liikkeessä oli kumpaakin kokoa esillä :) Mutta lisää on kuulma tulossa juuri lokakuussa luultavasti :)

   Poista
 6. En ole ennen aivan ymmärtänyt tuikkupuun päälle, mutta kyllä se nyt on todettava, että aikas upea on! Sopii teille tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kristiina! En minäkään sille ekaksi lämmennyt ( en tiedä miksi? ), mutta sitten kun sen alesta hankin niin olen ollut erittäin tyytyväinen ostokseen :)

   Poista
 7. Mulla on se kattoon ripustettava versio, ja se on tällä hetkellä parvekkeella kun tääl asunnossa ei oo tilaa sille (ni ostin sen sillä ajatuksella et tulee sit joskus taloon..). Ensi vuonna pääsee arvoiselleen paikalle!

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti näitä joulupuita on edelleen myynnissä tai tulee nyt joulun alla uudelleen myyntiin ..voisinhan itse myös tämän kotiuttaa. Näyttää kauniilta ja oletettavasti tuikun valo heijastelee kauniisti "lehtien" pinnalta. Näin pimenevinä syysiltoina kynttilät tuovat tunnelmallisen valon kotiin ..ja, Joulun odotus voi alkaa!

  VastaaPoista
 9. Ihanalle näyttää, mulla ei ole tuikkupuuta, mutta tämän kauniin kuvan jälkeen taidan käydä Pentikillä sitä katsomassa,
  todella herkkä ja ihana kuva :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.