Joulu jo niin mielessä!

18. syyskuuta 2013
Miten sitä joka vuosi alkaakaan suunnittelemaan ja odottamaan joulua jo aikaisemmin ja aikaisemmin? Ehkä se johtuu siitä, että joulu on ihan parasta aikaa vuodesta, rauhoittumisen ja perheen yhteistä, ihanaa aikaa. Tästä joulusta tulee vielä ihanempi kuin koskaan, onhan meidän perhe tänä vuonna suurempi kuin koskaan ja niin paljon rakkautta täynnä. Tänäkään vuonna lahjat eivät todellakaan ole pääasia vaan se, että saa olla koko perhe yhdessä. Kaikille se ei ole itsestään selvyys ja siksi sitä pitää osaa vain arvostaa ja vaalia.

No syvällisestä pohdiskelusta hieman haaveiluun. Olen täksi jouluksi kerännyt Pinterestissä itselleni omaa inspiraatiokansiota. Kuvia kauniista joulukattauksista, koristeista ja kauniista tunnelmista. Ihan älyttömästi en tänä vuonna ajatellut joulukoristeita ostaa, koska niitä löytyy meiltä omasta takaa aika paljon. Mutta on se niin mukavaa lähteä taas kauppoihin kiertämään kun joulukoristeet alkavat kauppoihin ilmestyä. Eikö ne yleensä jo lokakuun lopulla ala olemaan esillä? Tänä vuonna poikkeuksena aikaisempiin vuosiin on se, että emme aio laittaa joulukuusta esille vaan toteutan kuusi-idean hieman toisellalailla. Siitä sitten paaaaljon lähempänä joulua!

Valitettavasti emme vielä tänä vuonna pääse viettämään joulua uudessa talossa, mutta ensi vuonna sitten! Ajattelin tänä vuonna pelastaa joulun jälkeisistä alennusmyynneistä valmiiksi koristeita jo ensi vuodelle, mutta katsotaan nyt mitä tässä vielä keksii. Nyt lähdenkin tekemään inventaariota olemassaolevista koristeista ja palautan mieleen, mitä koristeita meiltä löytyikään. Vielä ei viitsi alkaa soittaa Michael Bublen joulualbumia, mutta ehkä jo silloin kun ensilumi saadaan :)


Tule joulu kultainen!

27 kommenttia

 1. hehe,hyvä etten ole ainoa jonka päässä pyörii jo joulu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu et varmasti ole! Onhan nyt JO syyskuun loppu, hih! ;)

   Poista
 2. Täälläkin joulua jo mietitty, erityisesti kun uusi koti, että mihin tulee kuusi, miten se koristellaan, mistä sais ihanat sopivat joulutähdet yms!
  Ekat joululahjat ostin jo huhtikuussa... :D Eli mielessä on!
  Ja en malta odottaa että pääsee taas kuuntelemaan Saara Aallon Angels- joululevyä, yks mun suosikeista joulun aikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ja bongailla hyviä joululahjoja lähestyviltä Hulluilta Päiviltä, jos sieltä bongaisi jotain hyviä juttuja muille ( ja ehkä itsellekin ;))

   Oi tuo Saara onkin uutuus, täytyy bongata tuo levy!

   Poista
 3. Hauskaa, että löytyy muitakin jouluhulluja. :) Usein jo juhannuksena käy mielessä, että enää puolivuotta jouluun. Pinterestissä olen minäkin jo joulua fiilistellyt, mutta blogin puolella olen yrittänyt vielä vähän pidätellä. Bublen joululevy kuuluu minunkin joulunodotukseen. Jos nyt ei vielä ihan joulua voi toivottaa, niin ainakin joulunodotusta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihanaa joulunodotusta ;) Odottavan aika on pitkä! Pinterest on kyllä itsellekin sellainen paikka missä tulee päivittäin pinnailtua uusia joulukuvia.

   Poista
 4. Ihanaa, että on muitakin jouluhulluja!:)) Pystyyköhän kuusta tosiaan laittamaan tänä vuonna, kun pikkuherra voi olla hieman kiinnostunut sen kaatamisesta.=P Mä tarvin jonku ihanan joululevyn ainakin! Ei ole Michaelia eikä Saaraakaan. Oisko jompi kumpi niistä hyvä... Tule jo joulu! <3 Pentikin tuikkupuu on ainakin must-ostos tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ehkä tänä vuonna antaa kuusen odottaa varastossa ensi vuotta, tai oikeastaa sitä seuraavaa vuotta ;D Tiedän, että kuusi ei saa rauhaa ja kaatuu 5 minuutissa..

   Ajattelin ja mennä varastoon kaivamaan joulukoristeita ja tehdä pientä inventaariota. Pentikin puu odottaa jo kuumeisesti esille laittoa ;)

   Poista
 5. Hauskaa, että on muitakin jouluhulluja. :) Yhden joulumainoksen olen jo bongannut, ja jouluaiheisista postauksista sinä taisit nyt ehtiä ensimmäiseksi. Itse olen blogin puolella vielä saanut pidäteltyä, mutta pinterestissä joulukansio täyttyy. Usein jo juhannuksena huomaan miettiväni, että enää puoli vuotta jouluun. Enkä nyt ei oikein viitsi toivottaa vielä joulua, mutta ehkä joulunodotusta jo kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, että joulumainos jo tullut? :) Aika hurjaa, että tässä vaiheessa jo. Mutta niin minäkin bongasin jo joulukuusia yhdestä nettikaupasta. Mielestäni ei ihan vielä tarvitsisi löytyä, vasta lokakuussa, hih!

   Poista
 6. Rakastan joulua, mutta en nyt vielä sentään ihan syyskuussa :D Nythän on ollut melkein helteisiä päiviä vielä! Mutta saa sitä suunnitella, sehän on puolet riemua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin kun ulkona myrskyää niin mitä parempaa on kuin ottaa kuuma teekuppi käteen ja uppoutua tulevaan joulun maailmaan? ;) Mutta ymmärrän täysin, että ihan kaikki ei syty näin aikaisessa vaiheessa tähän hössötykseen, hih!

   Poista
 7. Ihanaa, kyllä odotan jo joulua <3. Lokakuu starttaa virallisesti mun joulunodotuksen eli vielä on vähän matkaa siihen ;). Joulu on todellakin vuoden parasta aikaa, tahtoisin elää siinä tunnelmassa aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu! Joulu on niin ihanaa aikaa <3 Toivottavasti tänä vuonna tulisi taas runsasluminen joulu. Mikä olisi parempaa kuin lumisade ja pimenevät illat? :) Onneksi lokakuuhun on enää niin lyhyt aika ;)

   Poista
 8. Oih, mä myös odotan jo joulua! Mietin aina jo tässä kohtaa minkälaiset joulukortit tänä vuonna askartelen ja tuota Bublen joululevyä alan jo kaipaamaan selvästi! Toisaalta vielä yritän nauttia aurinkoisista päivistä ja yllättävän lämpimästä syksystä, kyllä se talvi ja pimeys kestää vaan niin hiton kauan täällä pohjolassa, että kerkee siihenkin kyllästymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi minulla ei ole joulukortit käynyt mielessäkään! No niihin alankin käyttämään nyt aikaani ja suunnittelemaan jo niitä ;) Kiitos muistutuksesta! <3

   Poista
 9. Täälläkin fiilistellään jo ajatuksen tasolla joulua. :) Syksy on sateiden osalta selviytymisen aikaa, ja joulun odottamisen myötä syksy tuntuu vähemmän pahalta. Joulukoristeinventaario täytyy täälläkin tehdä ja Bublen albumi on hankintalistalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Bublea, on ihana! :) Minäkin huomasin, että ensimmäiset joulukoristeet oli jo saapunut kauppoihin. Jouluvalot ymmärrän, mutta ei vielä koristeita ;)

   Poista
 10. Oiiih, alkoi oikein mahanpohjassa tuntua ajatus joulusta <3 Huomasin Kodin1:ssä että siellä oli jouluvalot jo esillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä huomasin saman ja heidän nettikaupassa oli jo joulukuusiakin ja muita joulukoristeita :D

   Poista
 11. Mun mielessäni on jo joulu, odottelen sitä innolla :)

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Oon yrittänyt olla miettimättä koko joulua, mutta kun tulee tällaisia ihania postauksia vastaan, niin pakko itselle sallia jo vähän ajatella sitä ihanaa juhlaa <3 ei niin malttais odottaa joulujuttujen saapumista kauppoihin, joululauluja, lunta jne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista eniten sitä itsekin odotan lunta <3 Joululaulut alkaa soimaan kaupoissa ja harvinaisen aikaisin, joten niihin ei kauaa mene ;) Joulu on vain niin ihanaa aikaa <3

   Poista
 13. En ollut vielä yhtään orientoitunut jouluun, kunnes näin sun otsikon! Totta, se on kohta jo täällä! :D Mä kanssa niiiiin rakastan joulua ja sen ihanaa välkehtivää maailmaa. Kohta on pidettävä jouluhypistelypäivä ja uppouduttava vanhojen joululehtien pariin. Ihanaa kun toit joulufiiliksen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siihen enää kauaa mene, kohtahan se on jo! :) Yksi kaunein juttu on, kun kävelee Hesingissä Aleksanterinkatua ja katselee ihanan jouluisia näyteikkunoita joululaulujen soidessa <3

   Poista
 14. Oi,joulu.<3
  Mäkin olen joitakin lahjoja miettinyt, mutta kattoo nyt miten rahapolitiikka riittää mihinkin. Enkä vielä oo varma ollaanko joulu kotona vai kylässä.
  Meillä on kyllä ollut aina jouluisin kuusi joko kotona tai kyläpaikassa eikä lapset oo sen suhteen niin hankalia olleet. Sen verran opittu, että alaoksille muovipalloja ja lasipallot ylemmille oksille.
  -Marie

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.