Kello tyttöjen huoneeseen?

11. syyskuuta 2013

Minulla sattui muutama päivä sitten olemaan hieman vapaa-aikaa päivällä kun meidän pikkuinen päätti ottaa kahden tunnin päikkärit. Sillä välillä eksyin taas nettiin ja Stockan sivuille, joista bongasin hauskoja kellouutuuksia. Olinkin miettinyt, että laittaisin meidän pikkuisen huoneeseen kellon seinälle tai lipaston päälle jos vain sopiva kello löytyisi. No surffaillessa löysinkin todella hauskoja uutuuksia mitkä voisivat sopia tyttömme huoneeseen. Eihän pikkuinen vielä mitään kellosta tietenkään tajua, mutta kello olisi ihan hyödyllinen olla huoneessa kun välillä yöllä tulee huoneessa käytyä tarkistamassa tytön unia. 

Ajattelinkin laittaa tänne kuvakollaasin missä olisi kivoja vaihtoehtoja tytön huoneen kelloksi. Vaihtoehtoja olisi neljä ja jokainen kello on niin erilainen. Yhdessä on bling blingiä, toinen näyttää hyvin perinteiseltä. Kolmas taas on kuin timantti ja viimeinen on vain niin kauniin värinen. Nämä täytyy ehdottomasti nähdä luonnossa ovatko ne yhtä suloiset mitä ne kuvissa näyttävät. Tyyliltään kaikki niin erilaisia, mutta jokainen sopisi tyttömme huoneeseen.

Voi mitkä söpöydet! Täytyykin kurkkia nämä vaihtoehdot samalla kun vierailemme seuraavan kerran Stockmannilla. Joku kelloista varmasti päätyy tyttömme huoneeseen, nyt vain pitää tehdä päätös, että mikä se näistä olisi. Mutta kaikki aikanaan.


Kuvat: Stockmann

25 kommenttia

 1. Kivoja! Oma suosikkini on tuo perinteinen tai timanttinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Tuo perinteinenkin on todella kaunis vaikka onkin hyvin yksinkertainen :)

   Poista
  2. Tuo blingi on kyl ihuna kun ei se pieni ihan het niitä numeroita tarvitse =) Ainahan sen voi tuunata ohuella v.punaisella silkkinauhalla sillee tyttömäiseksi =)

   Poista
 2. Tuo timanttinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis vaihtoehto ja löytyykin meiltä jo kotoa :)

   Poista
 3. ihania kaikki! :) käytännöllisesti ajatellen, paras olisi tuollainen jossa on selkeästi numerot. kun pieni itse opettelee kelloa katsomaan, on esim. tuo timanttikello hankala! :/ pikku vinkkinä vain, kokemuksesta tiedän että pienet kellonopiskelijat eivät tuollaisia kelloja ymmärrä :)

  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet ja kiitos vinkistä. Meillä menee vielä vähän aikaa tuohon kellon opetteluun, mutta haluaisin ostaa sellaisen kellon mikä menee myös tulevaisuudessakin :)

   Poista
 4. Jompi kumpi oikean puoleisista kelloista olisi mnun valintani, tuo vaaleanpunainen on aika söpsis! Kuten edellä mainittiinkin, lapsen huoneen kellossa on hyvä olla numerot, kun jossain vaiheessa lapsi alkaa opetella kellonaikoja.

  Minkä ikäisenä teillä tyttö alkoi nukkua yöt omassa huoneessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaaleanpunainen on kyllä niin söpö ja menisi hyvin väreiltään tytön huoneeseen :)

   Meidän tyttö siirettiin omaan huoneeseen vähän yli 4kk ja siirto oli todella helppo Tyttö nukkui vielä paremmin siitä lähtien :)

   Poista
 5. Kaikki nuo kellot on ihania!
  Meillä nyt 4 vuotias alkaa olla kellosta kiinnostunut ja mitä eri kellonaikoihin tapahtuu. Pakon sanelema juttu siis että kellossa täytyi olla selkeät numerot ja viisarit jotka on helppo hahmottaa. Siksi meidän lastenhuoneeseen hankittiin viikko sitten se Ikean hyvin perinteinen Pugg- seinäkello :) Ei kaikkein kaunein, mutta ainakin helppolukuinen pienelle kellonopettelijalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on erittäin hyvä pointti! :) Ja se Ikean kello on kyllä tosi hyvä valinta. Täytyykin miettiä omaa valintaa tarkasti ja huomioida juuri tuo helppolukuisuus tulevaisuuden varalle :)

   Poista
 6. Kaikki on ihania! tuo timanttinen olisi meillekin ihana <3 (blingi jo löytyy) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin tuo blingi jo löytyy ;) Tuo timanttinen on niin kaunis luonnossakin <3

   Poista
 7. Minäkin kallistuisin sellaiseen, jossa selkeät numerot, blingiä voisi olla jossain muussa tilassa :) Meillä tyttöä rupesi numerot kiinnostamaan jo parivuotiaana ja kellosta niitä yleensä tavailee, vaikka ei kellonajasta sinänsä vielä ymmärräkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo blingi meidän olkkarista löytyykin :) Moni on nyt kommentoinut, että käytännöllinen kello on parempi ja siihen alan itsekin kallistumaan kun meidänkin eka tyttö täyttää jo marraskuussa 1v niin ei siinä kauaa mene kun on jo kaksi vuotta :)

   Poista
 8. Ihana tuo tuo vaaleanpunainen söpöys!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin söpö ja sopisi hyvin tytölle :) Onko vaaleanpunainen liikaa, ei musta ;)

   Poista
 9. Kaikki ovat ihania! Mutta itse ajattelin myös tuota, että kellossa olisi lasten takia selkeät numerot. Siksi oma mielipiteeni on tuo perinteinen tai tuo vaaleanpunainen söpötys :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänesi huomioitu ;) Moni on ollut nyt samaa mieltä ja luotan teidän kokemuksiin. Itsellä kun niitä vielä ole :)

   Poista
 10. Meiltä löytyy nuo kaikki muut kellot paitsi tuo perinteinen, bling kello on makkarissa, timanttinen eteisessä ja tytön huoneessa tuo vaaleanpunainen unelma:) itse rakastuin tuohon vaaleanpunaiseen heti kun näin sen stockan sivuilla, ja se on ainakin meillä aivan täydellinen tytön huoneeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo teiltä löytyy paljon kelloja :) Meiltä löytyy tuo bling-versio ja vaaleanpunainen on nyt suuressa harkinnassa ;)

   Poista
 11. harvoin kommentoin tänne vaikka oonkin jo ollut kauan sun lukia. Oon tällänen 17-vuotias tyttö joka oottaa tässä parin vuoden sisällä tapahtuvaa ekaan omaan asuntoon muuttoa ja sen sisustamista! Ajattelin kuitenkin sanoa oman mielipiteeni näistä kelloista ja ehdoton suosikki on tuo vaaleenpunainen söpöys, ainakin jos se tytön huoneeseen tulee. Meiltä kotoonta löytyy toi blingbling kello ja vaikka se kaunis onkin, siintä on erittäin vaikea katsoa aikaa! Varsinkin jos miettii pidemmällä tähtäimellä; pikku tyttöjä varmasti jossain vaiheessa alkaa kiinnostaa kellon ajat ja ne alkaa niitä opettelemaan, helpompaa se ois selkeämmästä kellosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että vihdoinkin kommentoit Tessa! <3 Meiltä löytyy ja tuo bling bling ja onhan se lapselle tosi vaikea kun itsekään ei aina näe kelloa :D Tuo vaaleanpunainen kello alkaa minuakin houkuttaa tosi paljon, on se vaan niin söpö <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.