Laattavalinnat tehty!

2. syyskuuta 2013


Nyt olisi vuorossa esittely meidän materiaalivalinnoista wc:n, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen lattiaan ja seinään. Valinnat olivat hyvin selvät jo kauan aikaa, tiesimme tasan mitä halusimme. Halusimme jatkaa talon vaaleaa linjaa myös ns. märkätiloissa. Näiden tilojen kalusteethan tulisivat olemaan korkeakiiltovalkoisia, niinkuin niissä käytettävät laminaattitasotkin. Niinpä valitsimme kaikkiin kolmeen tilaan samat laatat sekä seiniin että lattioihin. Seinissä tulee olemaan siis eri kuin lattiassa, mutta laatat on samat joka tilassa. Tein teille pienen kollaasin missä on mukana myös inspiraatiokuvat sekä wc.stä että kylpyhuoneesta. Meillä tulee näyttämään jonkin verran samanlaiselta ja siksi valitsin nämä kuvat. Kuvissa on myös ihana värimaailma!

Tässä oli havainnekuvaa wc:stä:- Valkoinen kaluste
- Iso peili ( meille tulee valopeili)
- Seiniin korkeakiiltoista valkoista, isoa laattaa
- Lattiaan hyvin vaaleanharmaata pientä laattaaJa seuraavaksi olisi vuorossa kylpyhuone:


- Samat laatat kuin wc:ssä
- Ihana "tehoste" tuo kori
- Saumat vaalealla saumavärillä


Alunperin olisin halunnut lattialaattojen olevan täysin mustia eli olisin halunnut kaikista tiloista mustavalkoiset, mutta tällä alueella mihin talo rakentuu, on hyvin hyvin kalkkinen vesi. Kalkki olisi näkynyt samantien tummissa laatoissa ja niitä olisi saanut olla koko ajan puhdistamassa. Niinpä päädyimme vaaleanharmaaseen lattialaattaan mikä pitäisi olla värinä ystävällisempi ja lempeämpi kalkin kanssa. Nykyisessä asunnossamme on märkätilojen lattioissa tummanharmaat laatat, jossa myös näkyy todella herkästi kalkki. 

Laattojen valmistajaa eli merkkiä emme ole vielä valinneet, mutta näytepalat on kyllä kotona odottamassa ja ne luovutamme suoraan rakentajallemme. 


Kuvat: täältä ja täältä

14 kommenttia

 1. Myös me suunnittelemme meille ihan vaaleaa pesuhuonetta ja wc:tä. Vaaleaa, pehmeää ja kiiltävää <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Samalla linjalla tullaan mekin menemään. Mietin juuri, että jos laittaisi jokaiseen vessaan/suihkuun hieman erilaisen tehostelaatan, niin näyttäisikö se sitten hassulta tai tekeekö kokonaisuuden liian rauhattomaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin mietimme tuota tehostelaattaa, mutta uskon että menemme ilman jos ei mieli muutu viime hetkellä. En ole löytänyt meille sopivaa laattaa joten taidetaan mennä ihan blancolla seinällä :)

   Poista
 3. Hyvät valinnat! Ajatonta ja kaunista. :) Meillä oli edellisessä kodissa musta lattia kylppärissä. En suosittele. Täällä myös todella kalkkinen vesi. Uudessa kodissa otettiin varman päälle ja vaaleahkoa harmaata lattiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kaikki ovat tuolla meidän tulevalla alueella sanonut, että tumma ei toimi kalkin takia. Mutta vaalea on ihan jees ;)

   Poista
 4. Olisivat loistavat valinnat meillekin! Kunpa jaksaisi jatkaa sitä remonttia myös märkätiloihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Märkätlojen remontti on niin iso juttu, että sitä ei tehdäkään hetkessä. Teette sitten kun on aikaa ja kiinnostusta :)

   Poista
 5. Kaunista tulee varmasti!:) me otettiin ihan Valkonen lattialaatta pesuhuoneeseen,beigellä saumalla ja tosi hyvin on toiminut, vaikka jossain vaiheessa epäilinki, onko järkevää. :) no saunaan,otettiin Sitte ruskeaa,kun sauna on muutenkin tumma. Myös kodari ja wc sai kermanvalkosen ison laatan ja mahtavasti toiminut nekin!:) ei vaaliaa tarvii pelätä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No valkoinen lattialaatta kävisi minulle niiiiin hyvin jos sitä jostain löytyisi mattana 10 x 10 - koossa, mutta mieheni voi olla asiasta eri mieltä ;) Minä en vaaleaa pelkää, antaa tulla vaan!! :D

   Poista
 6. Samantyyppiset sävyt tulossa meille, mutta struktuurilla pinnalla yksi seinä kylppärikaapin takana. Samaa tahtia mennään suunnitteluissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva katsoa sitten millaiset meille molemmille tulee. Täytyy vain todeta, että on sinulla kyllä hyvä maku, hihih! ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.