Shampanja-cooler

6. syyskuuta 2013


Olen saanut jonkin verran kyselyä aikaisemmin parissa postauksessa vilahtaneesta shampanja coolerista. Kyselyä on tullut mistä olen sen hankkinut ja kenen valmistama cooleri on. Ajattelin näin yleisesti tehdä siitä postauksen niin monet saavat samalla vastauksen kysymykseen. 

Kyseisen keskikokoisen shampanja coolerin ostin heinäkuussa Hyvinkään Asuntomessuilta. Messuilta löytyi sisustajien teltta, jossa oli erilaisia sisustusalan yrityksiä edustettyna. Coolerin bongasin heti sisääntulosta Lyhtytalon edustajalta, joka myi kaikenlaista kaunista sisustustavaraa. Näitä coolereita oli silloin muutama jäljellä ja oman nappasin heti mennessä mukaan. Olinkin aikaisemmin etsiskellyt kivan näköistä cooleria, mutta tämä kyseinen jotenkin miellytti minua ja se lähti meidän kotiin.Testasin aikaisemmin, että kuinka monta pulloa tähän kyseiseen cooleriin mahtuu ja vastaus on kaksi pulloa. Tietenkin pullojen mahtuvuus riippuu siitä, kuinka paljon jäitä laittaa sisään ja minkä muotoisia pullot ovat. Kuvassa näkyvää pullomallia mahtui ainakin tähän cooleriin helposti kaksi. Kokeilin myös laittaa valkoisen pullon lisäksi viinipulloa mukaan ja nekin mahtuivat vierekkäin. Coolerissa lukee teksti " Champagne", mutta eikai se haittaa jos siinä viiniäkin säilyttää.Sellainen esittely tänään! Toivottavasti tämä auttoi ja kyselijät saivat vastauksia.


12 kommenttia

 1. Samanlainen hakusessa! Mistä tuo kynttilän jalka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilänjalka on hankittu Ikeasta muutama vuosi sitten :)

   Poista
 2. Hieno! <3

  Asiasta toiseen... Jos saa esittää postaustoiveen niin olisi kiva lukea millaisia suunnitelmia sinulla on uuden kodin olkkariin. Mitä uusia kalusteita hankitte ja mitä vanhoja säilytätte, säilyykö tyyli samana ym. Olettaisin että värimaailma on edelleen melko valkoinen? :))

  Joko se Kauniit Kodit muuten ilmestyi tänään? ;) En ole vielä ehtinyt kaupoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Aina saa esittää toivomuksia! :) Itse asiassa tälläisen postauksen olenkin jo valmiiksi kirjoittanut jokaisesta tulevasta huoneesta eli tulossa on ;) Valkoisessa pysytään, hih!

   Tänäänhän se ja siitä lisää sunnuntaina <3 T. Itkuherkkä bloggaaja kun lehden käteen sai ;D

   Poista
  2. Oi! Nyt pitää käydä hakemassa lehti! :D On varmasti ihana juttu. Ja postauksia odotellessa. :)

   Poista
  3. Ihana juttu ja kuvat,ostin lehden kauppareissulla. T. Tuleva naapuri

   Poista
  4. Aivan IHANA juttu! <3 Kaunis perhe. :)

   Poista
  5. Voi kiitos teille molemmille <3 Oli kyllä niin kiva!!

   Poista
 3. Niin, eikai tuo haittaa. Onhan shampanjakin viiniä..ja kuohuviini ei ole toisaalta shampanjaa..mutta eikai se niin justiinsa oo? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh ei sillä niin väliä ole kun ei ole niin tarkkaa.. ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.