Silkkiset tyynynpäälliset makuuhuoneessa

4. syyskuuta 2013Mielessäni on jo kauan pyörinyt, että jos sitä hankkisi makuuhuoneeseen kauniin valkoiset silkkiset tyynynpäälliset, jotka ovat samaa sarjaa kuin päiväpeittomme. Jotenkin olen tätä ostosta aina siirtänyt myöhemmäksi ja myöhemmäksi, mutta nyt kun minulle tarjoutui tilaisuus ostaa päälliset paljon halvemmalla huuto.netistä niin pakkohan se oli yrittää. Ja yritys palkittiin, silkkiset tyynynpäälliset matkasivat meille kotiin ja laitoinkin ne samantien meidän makuuhuoneen sängylle. Nyt puhun siis päällisistä, mitkä sijoitin Lennolin valkoisten sisustustyynyjen taakse.

Ja miten kauniit ne ovat ainakin omasta mielestäni. Tuovat ihanasti lisää vaaleutta makuuhuoneeseen ja kivasti sopivat päiväpeittoon, joka on siis samaa Villa -sarjan silkkiä kuin tyynynpäälliset. Erittäin hyvät ostokset siis! Ja sitähän sanotaan, että nälkä kasvaa syödessä. Olisihan se ihanaa ostaa näiden tyynynpäällisten taakse samaa sarjaa olevat 60 x 80cm tyynynpäälliset, niin sitten meiltä löytyisi koko sarja. Ehkä ihailen niitä suurempia päällisiä vain kaupassa ja haaveilen niistä seuraavat pari vuotta mitä näitäkin 50 x 60cm päällisiä ihailin. Paitsi jos ne tulisivat jossain vaiheessa hyvään tarjoukseen tai aleen niin sitten asia on eri, hih!

Yleensä syksyn tultua tekstiileitä vaihdetaan tummempiin sävyihin, mutta meillä kyllä pysyy tekstiilit vaaleina makuuhuoneessa. Ja kun joulu alkaa jo kurkkia nurkan takana, voi taas makuuhuoneeseen kaivaa vaatehuoneen kätköistä kauniit hopeiset tyynyt tuomaan kimalletta ja joulun tuntua. Mutta nyt meidän makuuhuonetta koristaa vaalea ilme näin alkusyksystä!

8 kommenttia

 1. Upea kokonaisuus! Ei meilläkään tulee tummuutta makkariin. Ja blingblingit odottavat joulua. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla mennään siis ;) Meillä hoitaa tummuuden vaikka tuo taustaseinä, hih!

   Poista
 2. http://3.bp.blogspot.com/-mrPhuAO7s6Y/UVmk3ayxgcI/AAAAAAAAHFQ/ZVrTD8Xa5ao/s1600/IMG_52791.jpg Muistatko mistä toi taulu on ostettu ja mahtaiskohan sitä vielä saada jostain?:) Aivan ihana!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo taulu on noin 5-6 vuotta sitten ostettu Ikean poistolaarista eli en usko, että sitä löytyy mistään jos ei uudelleen tule valimoimaan.. :/

   Poista
 3. Hei, Onko teillä tuo taustaseinä tapettia vai maalia? Näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Tikkurilan maalia ja maalin värikoodi on nimeltään TYRSKY :) Kiitos!

   Poista
 4. Lämmin kiitos maalisävy infosta! Teillä on niin kaunis koti. Blogiasi on ilo lukea :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.