Tulevien lastenhuoneiden pintamateriaalit

23. syyskuuta 2013Tästä tulee varmaan tylsin postaus ever, mutta näitä pintamateriaali-suunnitelmia tulevaan taloomme kysellään minulta paljon. Joudun valitettavasti tuottamaan monelle kyselijälle varmaan suuren pettymyksen tällä postauksella. Nimittäin kun olen pohtinut millaisia seinämateriaaleja olen ajatellut meidän lastenhuoneisiin laittaa, päädyin aina samaan tulokseen. En ole vielä saanut mistään tapetista mitään VAU- efektiä eikä mikään tapetti oikeen ole iskenyt omaan makuun. 

Yhden tapetin löysin vuosi sitten ja voi että jos olisin silloin jo ollut viisas niin olisin ostanut tätä tapettia valmiiksi varastoon. Nimittäin nyt tätä tapettia ei enää valmisteta, kyselin ihan suoraan Borås- tapettien valmistajalta ja sain valitettavasti vastaukseksi pettymyksen. Mistään en ole tätä tapettia enää löytänyt, ei mikään ihmekään kun on 2012 mallia. Kyseessä olisi ollut siis tämä aivan ihana vaalea tapetti vaaleanpunaisilla tähdillä. Kyllä harmittaa kuin pientä oravaa!Tämä tapetti olisi ollut täydellinen!!
Tätä kyseistä kuviota valmistetaan edelleen, mutta pohjaväri on muuttunut valkoisesta vaaleanpunaiseksi, joka ei sitten kumminkaan ole ihan minun juttu. Varmasti kaunis tapetti, mutta olisin niin halunut tämän valkopohjaisen tapetin. Tämän tapetin olisin laittanut vanhemmat tyttömme huoneeseen. Olen yrittänyt samanlaista tapettia etsiä, mutta vielä ei ole vastaan tullut.

Tästä johtuen olenkin tullut siihen päätökseen, että tulen jättämään molempien lasten huoneidet seinät ihan blancoiksi eli valkoisiksi. Tämä siksi, että kun en ole löytänyt mitään hyvää vaihtoehtoa niin turha laittaa seinään mitään kakkosvaihtoehtoa ja katua sitä sitten muutaman kuukauden päästä. Mielestäni teen oikean ratkaisun. Eli tyttöjen ( pienellä varauksella vielä voi olla tytön ja pojan ;) ) huoneet tulevat olemaan kokovalkoiset, joita tulen sitten maustamaan eri värisillä tekstiileillä ja sisustustavaroilla. Löysin vielä kauniin kuvan täysin valkoisesta lastenhuoneesta ja lisään sen tähän vielä inspiraatioksi. 
Eli valkoinen ja vaalea linja jatkuu myös lastenhuoneissa kuten muissakin huoneissa. Tämä ei varmasti yllätyksenä tullut teille vakkarilukijoille, mutta kumminkin! Mutta jos meille sattuisi sittenkin poika syntymään niin sittenhän suunnitelmat menee ihan uusiksi, hih! 

Seuraavalla kerralla hypätäänkin sitten rakentamisen osalta vielä suunnitteluun, jossa aiheena makuuhuone. Eli kuvia tontiltamme tulee taas kahden viikon päästä.

Kuvat: Borås ja alempi täältä.

21 kommenttia

 1. Heippa! Tuollaiset tähdet saa todella helposti maalattua vaikka sabluunan avulla jolloin mitään tapettia ei edes tarvitse.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan olet ihan oikeassa! :) Ajattelin, että olisimme pääseet helpommalla kun tuo ihana tapetti olisi vain laitettu yhdelle seinälle ;)

   Poista
 2. Tuota tähtitapettia saat myös EstaHome mallistosta ;) Meillä samaa mustana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen katsellut heidän kotisivujaan, mutta olen löytänyt tästä mallistosta vain nämä versiot: http://www.am-markkinointi.fi/?q=esta/kids-tapetit/hearts-heroes

   Ei siis tuollaista isotähtistä vaalealla pohjalla.. Mutta voihan olla, että ensi vuoden mallistoista voisi löytyä :)

   Poista
 3. Voi harmi! Tuo olisi aivan ihana tapetti. Minäkin olen törmännyt vain siihen missä vaal.punaisella pohjalla valkoiset tähdet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tuota tapettia valitettavasti enää valmisteta eikä sitä löydy mistään kun on 2012 mallia :/ No mutta jos vastaan tulisi vaikka joku vielä kivempi :)

   Poista
 4. Tosi kaunis tapetti olisi, ja juurikin vaalealla pohjalla. Harmi jos tuota ei enää ole :( Mutta ei ne seinät valkoisenakaan pahat ole, tekstiileillä ja tarroilla saa vaikka mitä kivaa aikaiseksi. Tuossa alimmassa kuvassa on ihana tuo teksti seinällä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo teksti on kyllä niin söpö <3 Voisi itsekin harkita jotain tekstiä seinälle meidän prinsessoille sitten :)

   Poista
 5. Minäkin olin tulossa ehdottomaan, että tähdethän voi maalata. Ja tosiaan sisustustarrojakin on vaikka minkälaisia. Mutta valkoiset seinät ovat varmasti toimiva valinta, sillä sitten voi rauhassa odotella törmäävänsä johonkin vau-juttuun ja muuttaa seiniä sitten kun se oikea osuu kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! :) Ja voihan olla, että 2014 mallistoista löytyy joku tosi upea vaihtoehto. Ja eihän niillä seinillä mikään kiire oo kun kaiken ei tarvitse olla heti valmista :)

   Poista
 6. Hei ootko kysynyt lastenhuone -nimisestä liikkeestä, niillä olen nähnyt jotain vastaavaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole :/ Vaaleanpunaisella pohjalla on, mutta se tapetin väri on niin vahva, että ei ole ihan minun juttu. Mutta kiitos vinkistä, ihana kauppa muuten :)

   Poista
 7. Hih, tuo sama inspiraatiokuva oli mullakin kun aloin meidän tyttöä odottamaan ja saman aikaan suunnittelemaan talon rakennusta. Tyttö syntyi alkukesästä ja loppukesästä huomasin kauhukseni, että tuon tapetin valmistus oli lopetettu :( Sama ongelma myös täällä, mitään yhtä ''sytyttävää'' tapettia ei sen jälkeen ole vastaan tullut. Minäkin mietin jo tytön tulevan huoneen seinien jättämistä valkoiseksi. Yksi tapetti, jota olen miettinyt, on Sandbergin vaaleanpunainen Hampus, joka on kyllä aivan ihanan värinen, mutta suurella pinnalla ehkä liian levoton...

  Ai niin, meillä on nykyisessä talossa samaa laminaattia, jota teidän taloonne on tulossa ja ollaan oltu siihen todella tyytyväisiä! Sitä meinattiin tähän meidän rakenteillakin olevaan taloon, mutta rautakaupassa meille sanottiin, ettei sitäkään enää valmisteta! Siis ilmeisesti se valmistaja lopettaa, laminaatti pysyy uuden yrityksen valikoimissa mutta siihen tulee jotain sävyllisiä muutoksia ja olikohan jopa niin, että käyttöluokkaankin?!

  -kaisla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän meillä on hyvinkin sama maku :)

   Tuo tapetti harmittaa toooosi paljon, mutta parempikin vaihtoehto voi tulla vastaan :)

   Tuosta laminaatista, että ainakin vielä sävy oli sama kuin aikaisemminkin eli vaihtuisiko sitten vuodenvaihteen jälkeen? Aika outoa, että sitä ei sitten missään lue :/

   Poista
 8. Itse tykkään ns. neutraaleista lastenhuoneista, tuohan kaikki lelut kumminkin vähän väriä :) Vaikka nehän tietysti aina siivotaan nätisti jonnekin piiloon leikkien jälkeen, eikö niin ;)

  VastaaPoista
 9. Joo just niin ;) Nytkin tytön huone on niin siisti että kamera esiin vaan ja karu totuus filmille, hihih! Miksi turhaa niitä siivota kun kumminkin niillä leikkii koko ajan..

  Neutraalit lastenhuoneet on minunkin mieleen enemmän ja ei tuo valkoinen nyt aluksi ainakaan paha ole. Aina myöhemmin voi sitten tapetoida tai maalata kun tytöt kasvaa :)

  VastaaPoista
 10. Heippa..!värisilmä liikkeet myy ainakin borås tapetteja..ehkä niillä saattais jollain olla varastossa..

  VastaaPoista
 11. Heippa,

  Laitoin sinulle sähköpostia tapettimallista, toivottavasti sait sähköpostini asiaan liittyen :)

  Terveisin
  Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kiitos viestistä, käynkin lukemassa sen samantien! :)

   Poista
 12. Kävin myös laittamassa sähköpostia tapettiin liittyen :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.