Tytön vaatetusta ja pukeutumista!

20. syyskuuta 2013

Noniin, nyt mennään vähäksi aikaa pois sisustuksen maailmasta sinne lifestyle - kategoriaan, mihin minunkin blogi joskus hypähtelee. Moni on kysynyt millaisia vaatteita käytän tytölläni ja moni haluaisi nähdä kuvia tytöstämme. Olen aikoinaan ottanut aika suoran linjan, että en halua laittaa blogiin lapsemme kuvia, mutta muokkasin hieman tätä linjaa ja tässä olisi nyt muutama kuva liittyen meidän 11kk tyttömme vaatteisiin.

Tykkään pukea tytöllemme paljon vaaleita vaatteita. Valkoinen, beige, harmaa ja roosa ovat suosikkivärejäni, mutta löytyy meiltä myös vaatteita tummansinisenäkin. Minusta vaatteiden tulee olla vuoden ikäisellä mukavia ja niissä pitää olla hyvä liikkua. Minun lempimerkkejäni tytön vaatteissa on Zara Kids, Pomp de Lux, Ticket to Heaven ja kengissä Bisgaard. Löytyy meiltä myös H&M:n, Lindexin ja Kappahlin vaatteita, mutta Zara Kids on ehdoton suosikkini. Ajattelin tehdä tähän pari koostetta eri pukeutumisesta mitä tyttömme päältä usein löytyy.Tälläiset kolme kokonaisuutta on kovassa käytössä arkisin ja viikonloppuisin. Kun olemme päivisin kotona, päältä löytyy housut, body ja neule. Ja kun taas päivällä päätämme lähteä hiekkalaatikolle, löytyy päältä Ticketin välikausihaalaria. Eli myös ihan käytännöllisiä vaatteita käytämme kotona ja ulkona, jotka saavat likaantua. Talveksi ostin tytöllemme Ticketin talvihaalarin ja sitä tulemme käyttämään sitten pakkaskeleissä takapihalla. Eli vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan. 

Ja lopuksi halusinkin kysyä, että oliko tämä sellainen postaus mikä teitä aina silloin tällöin kiinnostaa vai oliko aihe sellainen mistä kirjoitin ensimmäisen ja viimeisen kerran? :)


11 kommenttia

 1. Pompin vaatteet on niin monikäyttöisiä ja ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen samaa mieltä! :) Pompin vaatteet on ihania ja ne menee seuraavallekin aina hyvin :)

   Poista
 2. Kyllä kiinnostaa! :) Ihania vaatteita teidän typyllä. Meille on syntymässä poikavauva ensi tammikuussa ja olen nyt alkanut tutustumaan poikien vaatevalikoimiin, jotka eivät ikävä kyllä ole yhtä runsaan söpöläisiä kuin tyttöjen. Jos meillekin tulisi tyttö niin noudattaisin erittäin samantapaista linjaa kuin teillä, juuri samanlaisella maulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, onneksi olkoon <3

   Pojalle olen bongannut Zarasta ja H&M:stä ihan kivoja vaatteita :) Varsinkin kaikki neuleet ja housut missä henkselit on kyllä niin söpöjä <3

   Poista
 3. Kauniita vaatteita tytöllä! Kyllä tällaisiakin postauksia on kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, että voin sivuta tätä aihetta ehkä kerran puolessa vuodessa :)

   Poista
 4. Tällaisia lisää...olisi kiva kuulla tyttönne nukkumisesta, päiväunista ym. mihin aikaan ja onko aina ollut hyvä nukkuja? Ja teidän päivistännekin, onko harrastuksia tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinhan tehdä jossain vaiheessa postausta meidän päivästä ja hieman avata aihetta näin :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 5. Kyllä kiinnostaa vaikkei vauvoja vielä olekaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla vaikka ei ihan ajankohtainen aihe olekaan ;)

   Poista
 6. Ihan kiva postaus!

  Nauti vielä kun tyttösi suostuu pukeutumaan valitsemiisi
  vaatteisiin!

  nimim. 4 tytön äiti 19-10 v. väliltä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.