Ulkoa valmistuu, sisätyöt alkaa!

9. syyskuuta 2013Meidän rakennustyömaalla alkaa näyttämään nyt siltä, että on aika siirtyä vihdoinkin sisätöihin. Ulkoa talo on nyt vesikattovalmis eli sisätyöt voidaan aloittaa kunnolla. Sisällä olikin puuhasteltu jo paljon kun viimeksi siellä vierailin. Viimeksi sisällä oli vain perus sorat levitetty ja hieman hahmoteltu putki- ja sähkötöitä. Nyt kun saavuin työmaalle, oli sisälle laitettu jo maahan styroksit, putkitöitä tehty, sisäseiniä piiretty valkoiseen styroksiin ja hahmoteltu näin huoneiden mittoja. Nyt kun sisäseiniäkin oli hahmoteltu, alkoi huoneiden koot vihdoinkin itselleni hahmottua. Viimeksi kun maassa oli pelkkää soraa niin mietin olohuoneen ikkunoita ja kuinka matalalle ne tulisivat. Nyt kun styroksit ja muut putket oli maahan asennettu, nousi lattia paljon korkeammalle ja tulee tietenkin nousemaan vielä enemmän. Eli ikkunoiden alareuna tulee aika lähelle lattiaa. 

Talo ei näytäkään enää niin pieneltä mitä alussa panikoin kun taloamme alettiin rakentamaan. Varsinkin meidän iso makuuhuone on todella tilava, mikä on kyllä niin mahtavaa! Aluksi olimme ajattelleet tehdä oman työhuoneen meille, mutta nyt kun meillä kävikin niin hienosti, että toinen lapsi on syntymässä niin huone muuttuukin lastenhuoneeksi. Siksi meidän iso makuuhuone onkin loistava kooltaan siksi, että voimme tehdä makuuhuoneen toiseen päähän työpisteen. Myös olohuone-keittiö alkaa vihdoinkin hahmottua ja tästä yhdistelmätilasta tulee ja ihanan tilava ja ilmava. Korkea sisäkatto tuo kyllä lisää tilan tuntua olohuoneeseen. Sähkömies vieraili ja tänään tontillamme ja hän oli yhdessä rakentajamme kanssa merkinnyt maahan keittiön sähköpaikkoja ja kodinkoneiden paikkoja. Eli keittiökin alkoi saamaan omaa paikkaansa.

Hyvältä näyttää ja aikataulussa mennään! Ensi viikolla voisinkin jo ehkä paljastaa millaista takkaa olemme meille ajatelleet ja keneltä lopulta tilasimme takan. Vaihtoehtoja oli muutama, mutta loppujen lopuksi yksi takka tuntui meille parhaalta valinnalta.


10 kommenttia

 1. Muistan meidän rakennusajan ja tuon vaiheen. Tuosta kehitys hidastuu ja tuntuu tuskalliselta odotella kehitystä, vaikka kyllä siellä sisällä asioita tapahtuu :)

  Tsemppiä ja takkamietteitä odottaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tapahtuukin! Hitaasti, mutta varmasti! :)

   Takkapohdintoja on tiedossa ensi maanantaina!

   Poista
 2. Hauska seurata kun liki samoissa mennään. Meille tehtiin lattiavalu viikko sitten. Huomasin saman, että lattian nouseminen muutti mittasuhteita hurjasti. Meillä ainakin olkkarin ikkunat muuttuivat yhtäkkiä ihan valtavan suuriksi, vaikka hiekkatäyttöjen jälkeen tuntui, että eivät ne niin isot olleetkaan. Odotas vaan kun valukin on valmis niin näyttää muuten taas tosi paljon valmiimmalta :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä pitäisi tehdä lattiavalu tämän viikon lopulla tai ensi viikon alussa eli vähän jäljessä teitä tullaan :) Kun valu on vihdoinkin laitettu niin sitten on kiva nähdä miltä lattia näyttää :)

   Poista
 3. Täytyy sanoa että elät todella onnellista aikaa, ihana mies, pieni suloinen tytär, toinen tulossa ja uusi unelmien koti valmistumassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin voisi sanoa <3 Onnellisempi ei voisi olla <3

   Poista
 4. Vietittekö harjakaisia? :) Meillä ne ovat edessä muutaman viikon päästä. Mielenkiintoista nähdä mihin takkaan päädytte, aiomme ostaa omamme toivon mukaan hyvällä messutarjouksella Habitaresta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei vietetty, mutta voihan niitä näin jälkeenpäinkin viettää? ;) Takasta lisää juttua heti maanantaina :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.