Unelma toteutui: Foscarini Caboche Piccola

13. syyskuuta 2013
Muistatteko kun kirjoitin aiemmin postauksen siitä, mitä sisustustuotteita minun loppuvuoden toive/ostoslistaltani löytyisi. Olin laittanut listan viimeiseksi unelmaksi Foscarinin pöytävalaisimen, jolle paikka kyllä löytyisi kotoamme koska vain. Pidin tätä toivetta kumminkin aika kaukaisena unelmana, koska meiltä löytyy jo saman sarjan riippuva valaisin, joka on myös ihan unelma. Mutta kuinka lopulta kävikään?
Minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä Room21 yrityksen kanssa ja tartuinkin tähän mahdollisuuteen samantien. Minulle oli hyvin selvää mitä meidän kotiin haluaisin hankkia ja niinpä siltä seisomalta tilasin heiltä yhden unelmieni valaisimen. Kotia kohti lähti siis Foscarinin Caboche Piccola pöytävalaisin, jolle siis oli jo katsottu paikka valmiiksi täältä asunnosta sekä uudesta talostamme. Tilaus saapuikin todella nopealla aikataululla lähimpään postiin ja sieltä kiikutin paketin varovasti kotiin. Paketti auki ja kokoamaan valaisinta. Onneksi taito oli vielä tallella edellisen Cabochen kokoamisesta ja pöytävalaisin olikin hetkessä koottu. 


Tätä Caboche Piccola valaisinta voisi kuvailla sanoilla upea, glamour, näyttävä, yleellinen. Juuri sellaista mitä meidän kotiimme haen: arjen luksusta! Niinpä meidän koti sai lisää säihkettä ja kimallusta. Kiitos Room21 tästä mahdollisuudesta!


*Toteutettu yhteistyössä Room21 yrityksen kanssa*


12 kommenttia

 1. Oooh <3 <3 Kaunis!!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No on kyllä <3 Itsekin pidän siitä niin ja kiva kun on vähän harvinaisempi valaisin :)

   Poista
 3. Iiks aivan ihana <3 Itsekin haaveilen noista Foscarineista, mutta vielä en ole raaskinut sijoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hintansa väärtejä <3 Minäkin haaveilin kaaaaauan ja näistä en kyllä koskaan luovu :)

   Poista
 4. UPEA! <3 Soppii teille hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Pikkuista glamouria ja blingiä lisää ;)

   Poista
 5. Se on niin ylellisen kaunis, itse haaveilen Piccola kattovalaisimesta, mulla olisi juuri Piccolan kokoinen aukko syrämessä :) (hih ja lompakossa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun on vaan niin pakko täyttää se aukko :) Jos ei nyt niin ajan kanssa sitten ;)

   Poista
 6. Mun päähän ei mahdu, että miten joku voi olla noin kallis ja sitten se pitää vielä itse koota!! Valaise mua, miksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoamista tässä ei ollut kuin, että piti asettaa nuo läpinäkyvät pallot kiinni. Uskon, että sillä on varmistettu ettei pallot hajoa kuljetuksessa, niin helposti niihin varmasti naarmuja tulisi. Oletko valaistunut? ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.