Vaaleanpunaiset tähtilaatikot tytön huoneessa

29. syyskuuta 2013
Olenkin jo hetken aikaa yrittänyt etsiä valkoisia säilytysrasioita tyttömme huoneen lipaston päälle. Mistään en ole kivoja valkoisia bongannut, mutta muutin mieleni täysin värin suhteen kun törmäsin näihin vaaleanpunaisiin ihanuuksiin. Meille kun on alkanut kerääntyä kaikkea pientä lelua ja pikkuisia pehmoleluja jo aika urakalla, niin tarve säilytyslaatikoihin alkoi olemaan aika suuri. Niihin voisi sijoittaa juuri pieniä pehmoleluja, pikkuisia leluja tai vaikka vaatteitakin. Me olemme huomanneet ongelman, että kaikki tutit on aina kadoksissa kun niitä tarvittaisiin. Nyt olisi ongelma ratkaistu kun ylimääräiset tutit voisi sijoittaa pienimpään säilytyslaatikkoon.

Niinpä minulle tarjoutuikin mahdollisuus tehdä yhteistyötä ihanan yrityksen SisustusSydämen kanssa. Heidän verkkokaupastaan bongasin nämä ihanat vaaleanpunaiset säilytyslaatikot ja olin heti myyty. Nämä laatikot olisi niin must have meidän tytön huoneeseen ja vaaleanpunainen väri olisi tosi hyvä valinta tyttömme tulevaan kokovalkoiseen huoneeseen tuomaan hieman väriä. Nykyisestä huoneesta vaaleanpunaista löytyykin jo, joten nämä säilytyslaatikot ovat nappivalinta! Laatikot on tehty paksusta pahvista ja ovat erittäin kestävät. Laatikoita löytyy kolmessa koossa, halkaisijat 30cm, 25cm ja 20,5 cm jolloin laatikot voi vaikka pinota päällekkäin.

Nyt Pentikin pupukin löysi paraatipaikan lipaston päältä! :)

Jos kiinnostuit säilytyslaatikoista niin kannattaa käydä bongaamassa ne SisustusSydämen verkkokaupasta!

*Toteutettu yhdessä SisustusSydämen kanssa*

8 kommenttia

 1. Kauniit laatikot <3 Meillä sinisenä :))

  VastaaPoista
 2. Voih kuinka söpöt <3 <3

  VastaaPoista
 3. Ihania laatikoita. Nyt kun osais päättää et siniset vai hopeat meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummatkin on niin ihanat! :) Itsekin mietin niitä hopeisia, mutta sitten vain vaaleanpunaiset vei voiton ;)

   Poista
 4. Ihanat söpikset <3 haluaisin samanlaiset harmaat meille, tai sitten Färg & Formin pilvilaatikot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne harmaat on niin <3 Sopivat kaikkiin väreihin ja huoneisiin :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.