Hullujen Päivien ostoslistaa!

3. lokakuuta 2013
Vihdoinkin koitti taas se hetki! Nimittäin Hullujen Päivien tarjoukset saapuivat sähköpostiini. Niitä sitten selaillessa teinkin itselle pienen ostoslistan mitä lähteä tarjouksista metsästämään. Paljon kaikkea kivaa löytyy tarjouksien joukosta, mutta onneksi omat tarpeet ovat niin pieniä, että selviän tänä vuonna pikkuostoksilla. Hullut Päivät järjestetään tänä vuonna 9.10- 13.10 ja ajankohta on itselleni todella jännittävä lasketun ajan takia. Se nimittäin on heti Hullareiden jälkeen, joten katsotaan tarviiko minun tehdä tilausta tänä vuonna ollenkaan eli ehdinkö mukaan, katsotaan! Ensimmäinen lapsemme meni yliaikaiseksi, joten ehkä tälläkin kertaa käy samoin. 

Mutta kivoja tuotteita on tänäkin vuonna tarjoukseen laitettu. Tein pienen kuvakollaasin hyvistä tarjouksista mitkä itselleni olisi ajankohtaisia.  Itse lähden verkkokaupan kautta metsästämään..1. Nomess Copenhagenin läpinäkyviä säilytyslaatikoita
2. Lechuzan valoruukkuja ulos
3. New Wave astiastooni täydennystä


Toivottavasti ne kerkeän ostoskoriini lisätä ja näin kotiin saamaan. Katsotaan kuinka tämän tytön käy ja pääsenkö osallistumaan tämän syksyisiin Hulluihin Päiviin! :)


Kuvat: Stockmann

6 kommenttia

 1. No sulla on kyllä todella jännät hullarit sitten edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! Mutta mielummin valitsisin sairaalan kun nettishoppailun tuohon aikaan ;) Olo alkaa olemaan sellainen :D

   Poista
 2. Hih! Mietin ihan samaa tänään kun tuo sähköposti tuli, täällä La nimittäin 14. päivä ja sitten illalla huomasin tämän sun postauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on yhtä jännät paikat kuin minulla :) Mutta valitaan mielummin se sairaala kuin HP:t, eiks niin? ;) hihih!

   Poista
  2. Kyllä, ehdottomasti se sairaala :D Oikein mukavaa loppu odotusta sinulle.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.