Ikkunat ja ovet paikallaan!

7. lokakuuta 2013


Nyt meidän rakennustyömaalla on vihdoinkin tapahtunut jotain sellaista mitä tänne voi päivittää. Nimittäin lattia on vihdoinkin saanut valun ja ikkunat on asennettu paikalleen. Jes, taas yksi etappi ohitettu! Kaupungiltakin kävi tarkastaja tekemässä runkotarkastusta ja puhtaat paperit saatiin eli homma jatkuu hyvää vauhtia. Nythän meidän talo alkaa näyttää enemmän ja enemmän talolta kun ikkunat on asennettu ja ovia vielä odotellaan. Ikkunat ja ovet tilasimme niin, että ikkunat ovat ulkoa tummanharmaat väriltään, muttaa sisäpuolelta ovat valkoiset. Näin sisällä olevan valkoinen väri sulautuu hyvin muihin valkosiin pintoihin. Ikkunoita asennettiin yhteensä 14 kappaletta, joten hommaa riitti. Ammattilaisilta homma sujui kyllä kun rasvattu ja ikkunat oli asennettu paikalleen ihan hetkessä. Olohuoneen ikkunat ovat kyllä todella kivat, kun ovat hieman isommat ja korkeammat kuin muiden huoneiden ikkunat. Vielä isommat olisi ollut upeat, sellaiset maasta kattoon-versiot, mutta kun tuleva naapuri asuu niin lähellä ja välimatka seuraavaan taloon on aika lyhyt, niin ei niin isot ikkunat olisi vaan toimineet. Muuten olisimme olleet kuin näyteikkunassa, hih!

Hyvältä alkaa näyttää, ensi maanantaina sitten taas suunnitellaan tulevia huoneita!


15 kommenttia

 1. Hyvää vauhtia valmistuu :)) Ette varmaan ihan pääse joulua viettämään uudessa kodissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme ihan jouluksi. Talon pitäisi tammikuun loppuun mennessä valmistua eli helmikuussa olisi muuttovalmis :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jee! :) Kyllä se siitä alkaa muodostumaan. Sisältä näyttää vielä isolta hallilta, mutta onneksi ei kauaa..

   Poista
 3. Mä haluaisin myös sellaiset lattiasta kattoon ikkunat, mutta juurikin noiden naapureiden läheisyyden takia se taitaa jäädä haaveeksi. Mutta ehkä vielä joskus ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin todettiin, että ehkä sinne seuraavaan taloon :) Ei tähän taloon olisi vaan ollut mahdollista sellaisia laittaa, muuten olisi saanut koko ajan olla kaihtimet kiinni.

   Poista
 4. Näyttää upealta. Vitsi, meillä on paperit myös vetämässä ja talo näyttää hyvinki samalta ulkoa päin. Meillä tontin määräysten mukaan juurikin talo on ns. "pystysuunnassa" tiehen nähden ja autokatos ja varasto ovat etualalla. Ihanaa nähdä kuinka teidä projekti etenee. Vaikka samalla harmttaa kun oma jumittaa vielä vaiheessa ja voi jumittaa kauankin näillä asuntomarkkinoilla. puuh... Tsemppiä teille tuohon puuhaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuullostaa erittäin tutulta tilanteelta. Mutta voi olla, että kohta huomaattekin jo kuopan tontilla ja siitä se valmistuminen alkaa. Minäkin muistan sen tuskallisen tilanteen, mutta nyt ollaan jo siinä tilanteessa, että muutto on 4 kk päästä :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Teidän projektia kun seuraa tulee niin omat raksailut mieleen :D Mieluisaa puhaa kaikenkaikkiaan, on jo vähän ikäväkin hih

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hassulta kun moni tuota samaa toteaa. Mutta ehkä minullekin kaiho iskee sitten muutaman vuoden päästä kun seurailee muiden rakennusurakoita ;)

   Poista
 6. Hienolta näyttää! Meillä on samat värit ikkunoissa, harmaat ulkoa ja valkoiset sisältä. Mietin kyllä harmaata sisäpuoltakin, se näyttää mielestäni kivalta valkoisten seinien kanssa, mutta pelkäsin, että siihen kyllästyy. Meille tuli "näyteikkunalasit" olkkariin ja ruokailutilaan. Onneksi on sälekaihtimet niin voi halutessaan piiloutua :D .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin aluksi, että miltä näyttäisi jos ikkunat olisi harmaat myös sisältä, mutta sitten hylkäsin idean kun mietin makuuhuoneitakin. Tämä harmaa ulkoa, valkoinen sisältä - yhdistelmä on erittäin hyvä :)

   Poista
 7. Mistä otitte kaksiväriset ikkunat? Oliko paljon hintalisää verrattuna tavallisiin ikkunoihin/pokiin?
  Suski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaa en tarkalleen muista, mutta sen verran kumminkin että noista 14 ikkunasta jouduimme maksamaan satasia enemmän kuin että olisivat olleet yksiväriset. Eli reippaasti alle tonnin ero, ei kumminkaan suurempi.

   Poista
 8. Komea on...sinäkin taidat myös olla sisäistänyt sadun kolme porsasta - - susi kun ei saa sitten millään tiilitaloa puhalluksillaan kaatumaan. Itsekin olen aina mieltynyt juuri tästä rakennusmateriaalista. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.