Joulutorttujen aika?

20. lokakuuta 2013No ei ihan vielä, mutta kun ihmisellä on käyttämätöntä aikaa, hermot kireällä kun odottaa vauvaa syntyväksi ja mitään ei tapahdu. Silloin minulla on todellakin joulutorttujen aika! Odottavan aika on pitkä ja olen huomannut purkavani tätä loppuraskauden levottomuutta leipomiseen. Niinpä päätinkin kaupassa käydessä ostaa torttutaikinaa ja omena-kanelimarmeladia ja pyöräyttää tämän syksyn ensimmäiset joulutortut. Jos niitä vaikka kutsuisi vielä syksytortuiksi kun emme vielä tänne Lohjalle ole saanut ensilunta. 

Minulla on vielä tämän raskauden ajan ollut raskausajan diabetes, joten herkuttelu on jäänyt paljon vähemmälle kuin koskaan. Niinpä näin viime hetkellä ajattelin sallia itselleni herkkuhetken ja maistaa yhden tortun. No loppujen lopuksi söin sitten 4 torttua himoissani ja kärsin koko illan hirveästä morkkiksesta :D Että kun kerran sortuu niin sortuu sitten kunnolla. Nyt kyllä palaan taas ruotuun ja herkuttelu loppuu, loput tortut saavat mennä vaikka naapureille jos vaan maistuvat.


Toivotaan, että meidän pikkuinen päättää nopeasti syntyä niin minultakin loppuu tämä jatkuva leipomisen tarve. Onko kenelläkään muulla ollut tälläistä leipomisintoa raskauden aikaan?

Hormoonit hyrrää ja kovaa, hui!


21 kommenttia

 1. Oj, joulutorttuja! Minulle ja!! :)

  Paula

  VastaaPoista
 2. Mulla oli myös hirveä himo leipomiseen raskauden Loppu vaiheessa , taisin tehdä piparkakkutalon jo lokakuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih! Jos huomenna olen yhdessä kasassa vielä niin voisi käydä ostaa valmista piparitaikinaa niin tyttökin pääsisi upottamaan sormet ensimmäisen kerran taikinaan ;) Kiitos vinkistä ;D

   Poista
 3. Kyllä löytyy hirveä leipomisen himo täälläkin.. Mies jo toppuutteli, kun joka päivä on jotain uutta leipomusta tarjolla ja lapsetkin ovat tottuneet liian hyvälle kun tulevat koulusta kotiin:) Toivottavasti on ohimenevää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti mulla loppuu ja tähän raskauteen eikä jatku enää.. Tulee kalliiksi ja en saa muuten ikinä raskauskiloja pois ;)

   Poista
 4. Nam joulutorttuja! Tarvitsee itse käydä kaupassa ostamassa tarpeet. Kiitos innostuksesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ;) Tämä on hyvin, hyvin tarttuvaa :D

   Poista
 5. Voi ei, voin vain kuvitella tuon tunteen vaikken tällä hetkellä itse raskaana olekkaan!:D Varmasti vauva syntyy pian, enää ei voi mennä kovin pitkään.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No maksimissaan enää vähän yli viikko. Piiitkä viikko siis edessä jos ei aikaisemmin suostu ;)

   Poista
 6. Täällä on yksi kohtalotoveri 😃 Onneksi neiti syntyi kaksi viikkoa sitten... Pakkaseen kun ei olisi mahtunut enää mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No toivottavasti minullakin kävisi nyt niin, että tämä tyttönen alkaisi ilmoitella itsestään :) Olo alkaa olemaan nimittäin... rapsakka!

   Poista
 7. Näin tällä viikolla Prisman kukkaosastolla vuoden ensimmäiset "joulutähdet", mutta ne olikin nimetty hintalappuun "Syystähdiksi" :D Sopii siis vallan mainiosti kutsua leipomuksiasi syksytortuiksi.

  En muuten muista olenko koskaan aiemmin kommentoinut blogiisi, mutta melko säännöllisesti olen lukenut blogiasi Casasta lähtösi jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, syksytorttuja siis :D Ne tuli ja meni! Ai joulutähtiäkin myydään jo? Vielä ei omaan silmään ole osunut, mutta kohtahan se marraskuu alkaa.. :)

   Ja kiva kun kommentoit ja vierailet täällä :)

   Poista
 8. Olet ollut mielessä monena päivänä ja toivotan paljon jaksamista ja kärsivällisyyttä. Nuo viimeiset päivät ovat niin pitkiä ja varsinkin lasketun ajan jälkeen jokainen tunti tuntuu päivältä. Pian teillä on kuitenkin sylissä jotain aivan ihanaa ja ihmeellistä ja saatte aloittaa elämän nelihenkisenä perheenä. Se jos jokin tässä maailmassa on kaiken odotuksen arvoinen asia. Voimia ihana Padmerine <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Kerttu <3 Kyllä tämä tästä kun vaan ei stressaisi liikaa.. Tänään 40+6 ja huomenna pääsee ultraan niin katsotaan mitä tapahtuu. Mutta maksimissaan viikko enää <3

   Poista
 9. Meillä tehtiin torttuja tänään vaikka kukaan ei raskaana olekaan :D Mutta lupaan että seuraavan kerran vasta itsenäisyyspäivänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin lupaan, että seuraavat tortut valmistuu vasta joulukuussa.. :) Mutta jos sitä pipareita tekisi vähän ennen..? ;)

   Poista
 10. Malttia muruseni, hän tulee kun on valmis <3 Herrrkullisia torttuja, tsemiä tulevaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maltti ei ole koskaan ollut mun valtti ;) Kiitos <3

   Poista
 11. Voi ei, nyt jo joulutorttuja :D vaikka tosiaan ensi viikollahan alkaa jo marraskuu! Aika vaan menee niin nopeasti, että tuntuu kuin syksy olisi vasta alkanut! Blogisi on aivan mielettömän ihana! Kurkkaa myös mun :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.