Makuuhuoneeseen Jukka Rintalaa?

16. lokakuuta 2013

Siivoilin meidän makuuhuonetta tuossa yksi päivä ja siirtelin kaikkia turhia huonekaluja pois viemästä tilaa pinnasängyn vierestä. Olen säilyttänyt yhdessä makuuhuoneen nurkassa toista meidän Jukka Rintalan taulua ja nyt mietinkin, että pitäisikö se ripustaa esille meidän makuuhuoneen taustaseinälle vai ei. Tykkään makuuhuoneestamme tuollaisena kun se nyt on, mutta harmittaa säilyttää hienoa taulua nurkassa kun sen voisi ripustaa jonnekin hienosti esille. Kokeilinkin asettaa taulun meidän sängynpäädyn päälle ihan vain nojaamaan, jotta saisin hieman ajatusta miltä taulu sängyn päällä näyttäisi. Äkkiä kamera käteen ja otin muutaman kuvan tänne esimerkiksi. Taulu siis nojaa nyt vain seinään, oikeasti ripustaisin sen ylemmäksi ja suoraan. ENNEN:JÄLKEEN:
Kumpi teidän mielestä näyttää paremmalta? Ennen vai jälkeen- kuva? :)

37 kommenttia

 1. Taulu sopii minusta hyvin tuonne. Fiiliksen mukaan voisi poimia sävyt tekstiileihin siitä. Oikein pinkkejä tyynyjä ja yksi vihreä sekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! :) Täytyy vielä harkita, että mitä tekee, mieli tekisi laittaa, mutta nyt puhutaan 4kk ajasta :D

   Poista
 2. Taulu sopii - iloa ja väriä seinään :-)

  VastaaPoista
 3. Tuo on todella kaunis taulu. Mielestäni ehkä liian iso tuohon sängyn päälle, mutta muuten sopisi kyllä täydellisesti.
  Jotain tuo seinä ehkä kaipaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! :) Täytyy hieman harkita vielä, asumme enää n. 4kk täällä niin mitään radikaalia ei viitsi enää tehdä :) Mutta jotain pientä ;)

   Poista
 4. äänestän: jälkeen :)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis taulu :) Vaikea valinta, kun makuuhuone näyttää taulun kanssa ja ilman taulu kauniilta. Ehkä kuitenkin ilman taulua...

  VastaaPoista
 6. Ehdotomasti taulu seinälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! :) Paljon tullut puolesta ja vastaan :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! :) Minustakin sopisi ihan hyvin, jos nyt osaisi päättää.. :D

   Poista
 8. Taulu seinälle ja taulun väreistä joku väri tyynyyn ja ehkä vihreä viherkasvi vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, täytyy nyt miettiä vielä mitä sitä tekisi ;)

   Poista
 9. taulun pitäis olla pienempi mun mielestä ja siksi ennen kuva parempi.

  VastaaPoista
 10. Äänestän taulua seinälle, tuo kivasti väriä ja pääsee kaunis taulu seinälle :)

  t. koala

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! :) Vähän samaan alan kaartua ;)

   Poista
 11. Taulu on liian iso sängyn yläpuolelle, näyttää liian ahtaalta.

  VastaaPoista
 12. Minusta taulu sopisi hienosti tuohon! Mikä muuten tuo seinän maalisävy on? Sisustussuunnitelmia tässä tehdään nimittäin täälläkin.

  Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! :)

   Seinän maali on Tikkurilan ja värikoodi on nimeltään "Tyrsky" :)

   Poista
  2. Kiitos! Tuo maalisävylastu ei olekaan tarttunut mukaan, joten lienee kipitettävä rautakauppaan se hakemaan. :)

   Poista
 13. Tykkään taulusta, mutta kuitenkin makkari mielestäni harmonisempi ilman taulua. :) <3 Ehkä se on vähän liian iso tuohon. Vaikea valinta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! :) Niin on, hyvin vaikea päättää, mutta täällähän sitä toivottavasti enää 4kk asutaan niin onneksi nämä ei ole niin suuria päätöksiä ;)

   Poista
 14. Äänestän ilman taulua. Joku taulu siihen voisi sopia, mutta tämä on (vaikkakin kaunis), liian suuri ja hallitseva makkariin.

  VastaaPoista
 15. Hei nyt keksin! Lapsen huoneesta se vaaleanpunainen kukkataulu makuuhuoneen seinälle ja sitten taas Rintala lapsenhuoneen seinälle :9


  t koala

  VastaaPoista
 16. Ihana makuuhuone ja ihana taulu! Mutta niinkuin moni muukin on ajatellut, on se minunkin mielestäni turhan suuri tuohon kohtaan. Seinälle saattaisi sopia pienempi taulu, tai sitten täysin ilman taulua, koska onhan sängynpäätykin jo itsessään sisustuselementtinä seinää vasten :) kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
 17. mun mielestä tuo taulu sopii upeasti tuohon tilaan, pidän vaaleanpunaisesta pieninä annoksina, tykkään muutenkin mielettömästi noista Rintalan töistä ja toivon että joskus saisin sellaisen itsellenikin :) Tuo vaaleanpunainen tyynykin on upea, onko se Kylli tädin mallistoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen nyt jotenkin tuohon vaaleanpunaiseen viehättynyt <3 Tyyny on Kyllin kokoelmasta, tilasin sen ebaysta kun sai paljon halvemmalla :)

   Poista
 18. No eihän tuossa ole kahta sanaa. Tila suorastaan huusi tuota taulua!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.