Stockmannin isot silkkityynynpäälliset makuuhuoneessa!

11. lokakuuta 2013


Ette ikinä arvaa mihin menin sortumaan? No kävin sitten vähän aikaa sitten noutamassa tilaamani Villa Stockmannin isot, silkkiset tyynynpäälliset. Nämä päälliset oli loppuunmyyty verkkokaupasta ja melkein jokaisesta myymälästä, niin suosittuja ne ovat kummassakin koossa. Kun näin, että niitä oli hetkellisesti ilmestynyt verkkokauppaan, klikkasin ne sitä suuremmin miettimättä ostoskoriini. Näin varmistin etten taas jää niistä haaveilemaan ja vuoden päästä harmittelemaan miksi en aikoinaan niitä ostanut. Ja mikä parasta, pääsin hyödyntämään alennuskuponkeja, joita itselleni oli kertynyt. 

Sisustustyynynpäällisten koko on 60 x 80cm ja sisälle sijoitin samankokoiset untuvatyynyt, jotka sopivat päällisten sisään hyvin. Nyt sänkymme on hyvin täynnä tyynyjä, mutta pidän niin muhkeista petauksista, joissa on käytetty paljon tyynyjä. Ja kuinka tyttömme tykkääkään kömpiä sänkyymme ja möyriä tyynyjen seassa, ihan hänen lempipuuhaansa! Tyynyt saavat kyytiä ja sänky ei ole enää saman näköinen mitä se näissä kuvissa on. Voitte vain kuvitella lopputuloksen. Mutta onneksi sänky saa aika rauhassa olla ja suuri kiinnostus yöpöytiin ja valaisimiin ei ole vielä noussut.

Ensi kuussa Kylien vaaleanpunainen tyyny pääsee odottamaan kevättä vaatehuoneeseen ja tilalle ilmestyvät jouluiset, hopeiset strassityynyt. Sitä jo niin odotellessa, makuuhuoneen päävärit ovat sitten valkoinen ja harmaa jouluun asti.


14 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Jemina <3 Itsekin pidän näkymästä :)

   Poista
 2. Mun unelma makuuhuone!!:) mistä tuo ihana vaaleanpunaine tyyny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tuo vaaleanpunainen tyyny kuuluu Kylie at home - sarjaan. Eli Lennolin kokoelmista löytyy :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna <3 Itse pidän nykyisestä lookista :)

   Poista
 4. Upealle näyttää, kävin eilen kurkkimassa verkkokaupasta silkkivalikoimaa ja mitään valkoista ei ollut, ei päiväpeitteitä, eikä tyynynpäällisiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minäkin huomasin nuo päälliset ihan vahingossa ja klikkasin ne samantien koriin. Seuraavana päivänä niitä ei enää ollut netissä myytävänä :/

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.