Stockmannin joulutilaus tehty!

15. lokakuuta 2013


Täytyy aloittaa tämä postaus sanoilla: " Raskausviikko 40+0 saavutettu ja yhdessä koossa ollaan edelleen". Niin moni tätä asiaa on kysellyt!
Ja sitten itse pääasiaan. Huomasin eilen, että Stockmannin verkkokauppaan oli päivitetty jo ensimmäisiä joulukoristeita tälle vuodelle. Meiltä kotoa löytyy varastosta todella vähän joulukuusen koristeita, joten minun oli pakko täydentää omaa lajitelmaa ja tehdä tilaus. Osa meidän vanhoista koristeista on saanut kovaa kolhua itseensä ja niitä ei voi enää laittaa näytille. Siksi oman valikoiman päivitys oli nyt ihan must. Kaikkea ihanaa löytyikin jo verkkokaupasta ja valinnan vaikeuttakin meinasi esiintyä, kun mietin millaisia ja minkä värisiä joulukoristeita kotiimme haluaisin. Meiltä löytyy kotoa valkoinen kuusi, joten kaikki joulukuusen koristeet eivät voi olla valkoisia. Muuten ne eivät erotu kuusesta ollenkaan. Ostoskori täyttyikin nopeasti kauniista koristeista ja ajattelin tässä esitellä mitkä koristeet lähtevät matkaamaan meidän kotiin.

Meille siis kotiutuu tänä vuonna valkoista, hopeaa, blingiä ja jopa vaaleanpunaisia joulukoristeita. Kaikki löytyvät Stockmannin verkkosivujen piensisustus - kohdasta. Kaikki muut koristeista on tarkoitettu kuuseen laitettavaksi, mutta ainoastaan tuo hopeinen poro olisi menossa jonnekin muualle, esim. lipaston päälle tai tyttömme huoneeseen. Katsotaan miltä koristeet näyttävät, kun ne meille saapuvat. Toivottavasti ovat yhtä ihania kuin kuvissa. Varsinkin nuo keskimmäiset pallot näyttävät todella söpöiltä!

Muualta minun ei sitten tarvitsekaan lisää koristeita bongailla, jos nyt ei mitään ihan vastustamatonta tule vastaan. Yhdenlaiset kuusen muotoiset koristeet minulla on etsinnässä, mutta ne pystyisi kyllä itsekin askartelemaan. Haluisin vain, että ne olisivat muovisia ja näin tukevampia. Mutta niistä sitten lisää jos vaikka jostain sellaiset bongaisin vahingossa :)Valkoinen kuusemme saa siis lisää poroja oksilleen!Vielä vain on harkinnassa se, laitammeko normaalin valkoisen muovikuusemme esille tänä jouluna vai onko joku muu vaihtoehto parempi, kun kuusen vieressä hyörii erittäin aktiivinen 1-vuotias apulaistyttö. Kaatumisvaara on aina olemassa, siksi pientä pohdintaa tarvitsee harrastaa. Mutta onneksi voin asettaa näitä joulupalloja ja muita koristeita muihinkin paikkoihin kun pelkästään kuuseen. Hopeiset itse spray - maalilla värjätyt sisustusoksat odottavat jo joulupallojansa koristeiksi. Tästä kaikesta lisää sitten paljon lähempänä joulua!


Tuotekuvat: Stockmann

19 kommenttia

 1. Olen kovasti etsinyt valkoisia palloja ja siinähän niitä <3 Ihanaa, että tulee joulu! Hyviä viimeisiä vointeja yhdessä osassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellähän niitä oli ja meille lähti ja Lohjalle tulemaan :) Kiitos tsemppauksista <3

   Poista
 2. Taidan seota! Tuolla oli niin paljon ihania koristeita enkä tarvis enää mitään, kun sisko tuo Ikeasta kuusenkoristeita. Nuo kaikki porot olis niin söpöjä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know :D Itse en Ikeaan ole vielä päässyt, mutta jos tämä sama tilanne jatkuu eli yhdessä koossa olen niin viikonloppuna voisi tehdä pikaisen retken Espoon Ikeaan ;)

   Poista
  2. Shoppailujan on yksi niistä kuuluisista äSSistä! ;D Jos vauva alkais sitten tulemaan. :)

   Poista
  3. Kyllä täällä on kohta kaikki äSSät hyödynnetty ja uusia pitää alkaa kohta keksiä :D

   Poista
 3. Todella kauniita. Itse en vielä huomannut Raision Ikeassa joulukoristeita. Ehkä ne ovat nyt viime päivinä tulleet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Espoon Ikeaan on kuulma tullut jo koristeet esillä :) Voihan olla, että niitä laitetaan tällä viikolla, koska tänään tuli kotiin Ikean joulukuvastokin?!

   Poista
 4. Hei kiitos vinkistä, sanoo tää ja menee Stockan verkkosivuille... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :D Tarttuiko mitään? ;) Minulle saapui tänään ja aion pitää kaikki ihanuudet <3

   Poista
 5. Kaverilla oli aikoinaan kaksoset, ikää joulun aikaan 9 kk, heillä oli sinä jouluna joulukuusi jostain kumman syystä vanhassa leikkikehässä. Ei ihan sisustuksellisesti nätti, mutta jos sen kuusen välttämättä haluaa ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hauska idea :D Eipähän pääse kukaan koskemaan.

   Poista
 6. Aivan ihania koristeita! Kipitin heti katsomaan josko sieltä löytyisi Stokkalta muutama vuosi sitten ostamiani ihania vaaleanpunaisia palloja joita maltoin ostaa silloin vain muutaman ja niistäkin yksi meni rikki. No, ei löytynyt :( Harmittavan vähän on kauniita vaaleanpunaisia palloja tarjolla, Stockmann on ollut ainoa paikka josta olen löytänyt. Mutta olihan tuolla paljon kaikkea muuta ihanaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että ei ollut. Voisikohan niitä koristeita tulla vielä lisää uusia myyntiin lähempänä joulua? Tuollainen on ärsyttävää kun löytää kerrankin jotain ihanaa ja sitten kun haluaisi lisää niin niitä ei enää valmisteta.. :/

   Poista
 7. Oiiih, joutuu ehkä muutaman täydennyksen tekemään koristeisiin! Tein muuten jokunen päivä sitten haasteesi lempparikoristeestani: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2013/10/lempparein-joulukoristeeni.html

  VastaaPoista
 8. Oih, aivan mahtavia! Valkoinen joulu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen joulu <3 Voiko sitä kauniimpaa olla? <3

   Poista
 9. Mä aloin just tehdä postausta aiheesta minkäväriset koristeet sopisivat valkoiseen kuuseen. Ainakin tummanpunainen tai sininen olis varmaan kiva. Musta sopisi varmaan kans, mutta en tiedä sitten oisko se niin jouluinen.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.