Talossa väliseiniä paikallaan!

21. lokakuuta 2013Jihaa, vihdoinkin meidän talo alkaa näyttää sisältä ihan oikealta talolta, kun väliseiniä on alkanut muodostumaan. Tähän päivään mennessä talomme on näyttänyt sisältä ihan hallilta, koska yhtään väliseinää ei ole muurattu. Mutta nyt asiat on toisin ja ensimmäiset väliseinät on saatu paikalleen keittiön ja kodinhoitohuoneen, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen sekä saunan ja pesutilan väliin. Nythän minäkin alan hahmottamaan jo tilojen kokoja ja sauna yllättikin positiivisesti miten iso siitä tuleekaan. Olin kuvitellut saunan paljon pienemmäksi, mutta sinnehän mahtuukin hyvin meidän neljän pyllyt vierekkäin ja vieläkin jää tilaa. Muiden huoneiden väliseiniä ei ole vielä tehty, koska niitä ei muurata samallalailla kuin noiden aiemmin luettelemien tilojen seinät muurattiin. Muihin tiloihin tuleekin sitten myöhemmin ihan normaalit väliseinät, mutta niitä aletaan laittamaan vasta paljon myöhemmin.


Saunasta näkymä suihkuille

Kahden suihkun paikat

 Suihkuilta näkymä saunaan

 Keittiöstä näkymä olohuoneeseen

Olohuoneesta näkymä keittiöön

Ensi kerralla kun vierailemme mieheni kanssa talolla, meidän pitäisi päättää tarkka paikka takalle. Eli mitta käteen ja mittaamaan tarkalleen kuinka lähelle takka tulee terassin ulkoikkunoita.4 kommenttia

 1. Minäkin oikein kuhisen innosta nähdä miltä teillä sitten valmiina näyttää. :) ja toinen asia asian vierestä. mitenkä teillä on Kivik sohva jaksellut? pysykö puhtaana ja onko ollut mitään ongelmia, niinkuin vaikka kasaan painumista? Suunnitelmissa olisi nimittäin lähteä hakemaan samanmoista, kun nykyinen sohva vetelee viimeisiään, mutta taloudessa asuva touhukas 2 vuotias sottapytty vähän hirvittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin jo odotan :) Kivikistä olen erikseen tekemässä postausta, mutta olemme olleet 100% tyytyväisiä ja varmaan toinen samanlainen hankitaan uuteen taloon :)

   Poista
 2. Näyttääpä hienolta, saa jo aika hyvin kuvan siitä miltä valmis talonne näyttää! En malttaisi minäkään odottaa valmiin lopputuloksen näkemistä, mutta on tätä kehitystäkin upeaa seurata. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nieinda! :) Kyllä tässä alkaa itsekin hyvin jo hahmottamaan, mutta ihan vielä huonekalujen paikat ei hahmotu ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.