Timanttiset servettirenkaat

2. lokakuuta 2013
Zara Homen kauniit servettirenkaat saapuivat aikoinaan meille niinkuin olette ehkä huomanneet aikaisemmassa Chilewichin postauksessa. Ja mikä parasta, ne olivat vielä lisätty alennusmyyntiin. Voi että miten kauniit nämä renkaat ovatkaan! Kyllä pienistä asioista ihminen voi tulla iloiseksi. Kun postimies soitti ovikelloa, ryntäsin avaamaan ovea ja samantien pakettia. Paketista löytyi ihanat  läpinäkyvät renkaat, joissa roikkuu kauniit isot kristallit. Oih! Paketin saapumisessa meni kyllä aika kauan siitä kun renkaat Zaran alennusmynneistä tilasin, mutta tärkeintä on että lopulta saapuivat. Kaivoin laatikosta meidän vaaleanpunaiset, kankaiset servetit ja asettelin renkaat paikalleen. Lopputulos on täydellinen ja juuri sitä mitä halusin. Näitä renkaita tulen ehdottomasti hyödyntämään monessa erilaisessa kattauksessa kun meille vieraita kahville saapuu. Näiden renkaiden sisään sopii sekä kankaiset että paperiset servetit. Renkaat eivät jousta ollenkaan pujotuskohdalta mikä onkin tosi kätevä juttu, koska silloin renkaat ovat jämäkät ja tukevat.

Eikö olekin aika yksinkertaiset renkaat mutta kauniit? Sopii hyvin moneen erilaiseen kattaukseen ja tuovat hieman juhlaa ruokailuhetkeen. 


13 kommenttia

 1. Todella tyylikkäät (vaikka ovatkin tosi bling-bling) ja viimeistellyn näköiset, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihastuin näihin ihan täysin! :) Juuri minun näköiset <3

   Poista
  2. Niin ovat ihan sinun näköiset <3
   Nuo sopivat yhtälailla jouluun ja juhannukseen, kun ovat noin tyylikkäät :)

   Poista
 2. Upeat on! Voi että, odotan jo joulukuista reissuamme Espanjaan ja Zara Homeen <3 Itse en vaan osaa käyttää servettirenkaita paperiservettien kanssa, ehkä pitäisi vaan totutella :) Kankasliinat tuntuvat nimittäin useimmiten vähän liian juhlavilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh olen niiiiiin kateellinen! Me vierailimme Zara Homen myymälässä heinäkuussa kun menimme Barcelonassa naimisiin ja olisin voinut puoli myymälää sieltä kotiuttaa ;)

   Poista
 3. Aivan ihanat!!! :) Ja menevät kesä kuin talvikattauksissakin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sopivat juhlaan kuin juhlaan. Ja miksi ei ihan arkeenkin kun kaverit tulevat kahvittelemaan :)

   Poista
 4. Oih onpas ihanat, kaunis kokonaisuus upeine tabletteineen, onko lautasliinat Lumimarjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Servetit ovat juuri Marimekon valkohopeiset Lumimarjat, jotka on niiin ihanat <3

   Poista
 5. Niin upeat! <3 Meillä ei ole yksiäkään renkaita. En tiedä tulisko käytettyä, mutta on ne kauniita. <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Itse olen käyttänyt näitä nyt tosi paljon. Ehkä niitä tulee sitten käytettyä kun ne kotoota löytyy, tiedä häntä ;)

   Poista
 6. Oletteko muuten tietoisia, että nykyään on myös Tukholmassa Zara Homen liike :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.