Tulevan keittiön & ruokailutilan mietteitä ja suunnitelmia

28. lokakuuta 2013


Viimeksi suunniteltiin olohuonetta, nyt siirrytään keittiöön ja ruokailutilaan, mihin tulemme siis sijoittamaan myös ruokapöydän, siksi sana ruokailutila. Olohuone ja keittiöhän ovat yhtä suurta, avointa tilaa korkealla katolla. Matkaa olohuoneen ulkoseinästä keittiön ulkoseinään on muistaakseni noin 10 metriä, joten tilaa tulee olemaan ihan kivasti. Vielä ei ole ihan satavarmaa tulemmeko sijoittamaan ruokapöydän keittiön ja olohuoneen väliin keskelle tilaa vai kiinni keittiön yhteen seinään hieman syrjemmälle. Hyvin todennäköisesti asetamme sen keskelle tilaa, mutta sen näkee sitten kun pääsemme huonekaluja asettelemaan. Tämä hieman myös ratkaisee sitä, mitä ostoslistalle tulee. Tein taas kaksi kuvakollaasia, jossa toisesta löytyy huonekalut mitä tulemme hyödyntämään vanhasta kodistamme ja toisessa kollaasissa pienen pientä ostoslistaa. 

Tässä olisi kuvaa siitä, mitä tulemme ottamaan mukaan uuteen taloomme:
Mukaan lähtee:
- Valkoinen Twist ruokapöytä 6 hengelle
- Kartellin Victoria Ghost tuolit
- Foscarinin Caboche valaisin kattoon
- Jukka Rintalan taulu


Ja ostoslistalle päätyy:
- Valkoinen korkeakiiltoinen lipasto
- Kaunis valaisin sen päälle
- Ja kaunis valkoinen orkidea koristeeksi


Vielä on hieman epäselvää tulenko sijoittamaan ruokapöydän alle mattoa, niinkuin nyt olen nykyisessä asunnossamme asettanut. Se vähän riippuu siitä miltä tila tulee näyttämään ja vaatiiko se mattoa ollenkaan. Jos en sijoita Pappelinan valkoista Svea-mattoa niin sille kyllä varmasti löytyy uusi paikka esim. jomman kumman tytön huoneesta. Ostoslistaan voisi muuten myös lisätä uusi valkoinen kahvinkeitin, koska meidän ikivanha alkaa vetää kyllä niin viimeisiä, että uusi tulisi tosi tarpeeseen, hih! 

Mutta tällaisia ajatuksia siis tulevasta keittiö/ruokailutilasta. Seinät jäävät valkoisiksi niinkuin olohuoneessakin, joten siitä ei tarvitse tehdä mitään eri postausta. Ainoa pintamateriaali mikä on vielä mietinnässä, on keittiön välitila. Se on kyllä niin pieni pätkä, että todennäköisesti tulemme asettamaan siihen lasin suojaamaan seinää tiskialtaan taakse. 


Kuvat: Ikea, Stockmann, Asko, art4u

2 kommenttia

 1. Tuleeko ruokapöytä takan ja khh:n oven väliin? Vai tuleeko tuo lipasto siihen? Ja mistä löysit tuon lipaston? Se on kivan näköinen kun ei ole tasakokoiset ovet!

  Meillä on keittiössä ja khh:ssa välitilassa valkoinen lasi ja se on maailman paras valinta minusta. Helppo pitää puhtaana ja lika ei siinä edes näy vaikka ei ihan joka hetki muistaisikaan pyyhkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin laittaa lipaston siihen takan ja khh väliin ja pöydän keskelle. Mutta tämä voi vielä muuttua kun pääsee näkemään valmiin talon :) Tuo lipasto on koottu Ikean Bestå-sarjasta.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.