1-vuotis syntymäpäivät!

9. marraskuuta 2013Siitä on nyt vuosi aikaa, kun saimme tämän ihanan rakkauspakkauksen ensimmäistä kertaa syliimme. Vuosi, se on mennyt niin nopeasti. Muistan vielä niin hyvin sen tunteen kun ensimmäisen kerran kuulimme miehemme kanssa tyttömme itkun kun hän syntyi. Ne suloiset, itkevät kasvot jotka rauhoittuivat samantien kun pikkuinen pääsi äidin lämpimään syliin. Ne pikkuiset varpaat, sormet ja punaiset posket. Siitä on nyt vuosi.

Niinpä järjestimme 1-vuotis syntymäpäivät lähimmäisille sukulaisille ja ystäville kotonamme. Tehtävää riitti, siivousurakka oli suuri ja leipomista riitti. Syntymäpäivät oli suuri menestys, tarjottavat maistuivat ja kaikilla oli mukavaa. Tyttömme sai aivan ihania lahjoja ja kaikki tulevat varmasti heti käyttöön. Uusin tulokkaamme päätti viettää siskon juhlia nukkuen kokoajan. Ensi vuonna pääsemme viettämään tähän aikaan sekä 1 & 2- vuotis synttäreitä, nyt kun kummatkin tyttömme ovat syntyneet melkein peräkkäisinä viikkoina.
Tyttömme ehdoton suosikki lahjoista taisi olla uusi auto millä pääsee kärryilemään eteenpäin.
Mutta siitä sitten enemmän myöhemmin!


11 kommenttia

 1. Meilläkin on juhlittu tänään; 4-vuotiasta poikaamme. Yhä muistan, miltä tuntui saada vauva ensimmäistä kertaa syliin. Onnea 1-vuotiaalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja onnea myös sinnekin <3 On se ollut aivan ihmeellinen hetki kyllä <3

   Poista
 2. Onnea 1-vuotiaalle neidille <3 ensimmäinen vuosi menee hurjan nopeaa. Ihanaa isänpäivää koko perheellenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Ensimmäinen tosissaan meni niin hujauksessa, että nyt miettii kerkesikö sitä siitä edes nauttimaan tarpeeksi :)

   Poista
 3. Paljon onnenhaleja 1-vuotiaalle prinsessallenne <3

  VastaaPoista
 4. On ihan unohtunut kysyä, että päivitittekö vaunuja nyt kun on 2 noin pientä?

  VastaaPoista
 5. Ihana tämä sun blogi! Meidänki tyttö täytti vuoden 10 päivä ja juhlittiin tuolloin kuin teilläkin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.