Ensimmäiset joulukoristeet esille!

8. marraskuuta 2013
Vihdoinkin on koittanut aika laittaa ensimmäiset joulukoristeet esille. Tv-tason päällä koristaa nyt kauniit Sian koristeet, jotka olen kaikki muuten löytänyt viime vuoden alennusmyynneistä. Sekoitin hieman hopeaa ja kaunista beige-pronssista koristetta yhteen ja tein niistä tuollaisen pienen asetelman tv-tason päälle Cabochen viereen.

Tämä joulu tulee olemaan sisustuksen osalta meillä hyvin valkoinen ja hopeinen väriltään, mutta nuo pronssiset pallot ovat niin kauniit, että pakkohan ne oli esille laittaa ja tuomaan hieman väriä muuteen niin vaaleaan sisustukseen. Joulupallot on hyvin herkät ja niistä irtoaa todella helposti paljetteja, joten tänä vuonna saa olla erityisen varovainen ettei koristeita irtoa ja tipu lattialle ja näin ollen pikkuistemme suuhun.

Vielä olisi kaivettava esille muutamat jouluvalot sekä sisälle että ulos lyhtyyn. Toivottavasti ne toimivat vielä monen vuoden jälkeen, muuten joutuu lähteä ostoksille hakemaan uusia valoja. Valomme ovat monta vuotta vanhoja ja hyvin palvelleet. Ainoa asia minkä haluaisin ostaa, on kaunis valkoinen joulutähti ikkunaan. Ongelma vain on, että mieheni jotenkin vierastaa niitä. Täytyy siis jatkaa hänen pehmittelyä tämän asian tiimoilta! Joulutähdet ovat niin kauniita, kun on pimeää ja tähti on valaistu. Viime vuonna katselin meitä vastapäätä olevan omakotitalon ikkunaa kaiholla, koska heiltä löytyy kaunis valkoinen joulutähti ikkunasta. Jos minäkin saisin sellaisen tänä vuonna..

Tästä se joulun suunnittelu sitten käynnistyy, ihanaa!


16 kommenttia

 1. Oi miten kaunista! <3 Ajattelin itsekin käydä viikonloppuna käyttöullakolla penkomassa koristevarastoni läpi. Meillä on olkkarin ikkunoihin valkoiset tähdet. Ne on niin kauniit! Toivottavasti saat miehen pehmitettyä. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniita koristeita! Toivottavasti saat laitettua tähtiä ikkunaan, meillä tulee ainakin neljä tähteä tänä vuonna, kun ostin yhden jättisuuren lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi 4 kuulostaa ihanalta. Kunhan minäkin saisin edes yhden :D Pehmitys on päällänsä ;)

   Poista
 3. Minä pyörin eilen ihmeissäni Stoccan jouluosastolla. Ihana paikka. Muutama uusi kaunis joulupallo lähti mukaan. Ihanaa kun tulee joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun minäkin pääsisin käymään Stockalla. Odotan oikein, että pääsisi lähempänä joulua keskustan Stockalle, koska siellä on aina ihana joulutunnelma <3

   Poista
 4. Tosi kauniita on! Mulla on myös jo talvisemmat koristeet ja asetelmat hyllyille tehtynä. Jouluisemmat tulee sitten joulukuun alussa. Joulun odotus on kyllä ihan maailman parhainta! Voisin postailla joka päivä joulusta, mutta ehkä kaikkia eivät vielä ole yhtä intona, niin täytyy vähän jarrutella... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! Voisin laittaa jo kaikki koristeet esille ja postailla, mutta ehkä vielä hillitsen itseni ;)

   Poista
 5. Ihania koristeita <3 Meinasin taas pökrätä stockan joulukoristeosastolla, kun oli niin paljon kimallusta :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista! Yritä saada mies pehmitettyä tähtien suhteen, ne on kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän parhaani ;) Tähdet on niin kauniita <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Oletko saanut sähköpostini kun vastausta en ole saanut :/

   Poista
 8. Kaunista kimallusta! Harmittaa, kun meidän pikkuinen on juuri sellaisessa iässä, ettei matalemmille tasoille voi asetelmia tehdä. Siinä sitten pallot ja glitterit lentävät suuhun ja lattialle! Jättääkö teidän isompi tyttö koristeet rauhaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meidän tyttö jättää ihmeen hyvin koristeet rauhaan. En tiedä miten sitten joulukuusen kanssa käy.. :D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.