Eva Solon keittiövälineet?

13. marraskuuta 2013
Tässä juuri suunnittelimme miehen kanssa joululahjoja ja meille juolahti mieleen, että meidän tarvii laittaa uusiksi koko meidän keittiövälinevarasto. Uuteen taloon tulee nimittäin induktioliesi, joten vanhat kattilamme ja paistovälineet eivät sovi uuden lieden kanssa yhteen. Niinpä kaikki välineet menevät uusiksi. Surffailin netissä etsien sopivia vaihtoehtoja ja mieleeni juolahtikin Eva Solon kattilat ja paistovälineet, joita olen aina ihaillut ja katsellut. Tähän mennessä meillä on ollut Hackmannin ja Tefalin keittiövälineitä, jotka ovat olleet laadultaan erittäin laadukkaita ja kestäviä. Eva Solon tuotteista minulla ei ole mitään käsitystä ja nyt kaipaisinkin niitä omistavilta ihmisiltä kokemuksia.

Olimme ajatelleet ostavamme Eva Solon valkoisen keittiösarjan kasarin, kattilat ja padan. Tämä sarja sopii juuri induktioliedelle, joten siksi ajatus näistä valkoisista kattiloista nostettiin meidän keskusteluissa. Mutta en uskalla ostaa näitä ilman, että olen kuullut viisaampien eli teidän lukijoiden käyttökokemuksia kyseisestä sarjasta. Onko sarja laadukas ja onko pinta sellainen mihin ei heti kaikki ruoka tartu kiinni? Toivottavasti jollain teistä on kokemuksia tästä sarjasta ja ne olisivat positiivisia niin pääsisi laittaa joulutilausta meille.

Tämä valkoinen Eva Solon sarja näyttää mielestäni todella tyylikkäältä ja olenkin siihen hyvin ihastunut ulkonäön takia. Ulkonäköä tärkeämpää on toimivuus, joka nyt minua mietityttää, koska itselläni ei tästä sarjasta kokemusta ole. Tärkeintä paistoastioissa ja kattiloissa on mielestäni niiden tarttumattomat pohjat. Tefalin kattiloihin ja pannuihin olemme olleet erittäin tyytyväisiä juuri tarttumattoman pohjan takia.

Hjälp!


Kuva: Eva Solo

15 kommenttia

 1. Minulla ei ole omakohtaista kokemusta (meillä induktiolla Hacmanin kattilat ja pannut), mutta halusin tulla kiittämään mahtavasta vinkistä! Nuo valkoiset ovat ihan super-kauniit, kehtaisi tarjoilla pöydässä suoraan kattilasta koska on yhtä hieno kuin mikä tahansa tarjoiluastia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ole hyvä :) Nuo ovat todella kauniit, luonnossa olen ne nähnyt ja on kyllä upeat!

   Poista
 2. Minullakaan ei valitettavasti ole Eva Solosta kokemuksia. Kauniita ainakin ovat!
  Meillä kyllä yhtä kattilaa ja wok-pannua lukuunottamatta (ja mutteripannua...) kaikki vanhat kattilat ja paistinpannut pelasivat myös induktioliedellä, ei siis jouduttu (tai päästy, miten sen nyt ottaa) montaakaan uutta kattilaa ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kävimme läpi meidän kattilat ja pannut, vain kolmea pystyy käyttämään induktiolla. Uudistus on muutenkin ihan ajankohtainen kun vanhat alkavat näyttämään.. vanhoilta ja kuluneilta :D

   Poista
 3. Näistä minullakaan ei ole kokemusta. Mutta kun vaihdoimme lieden induktioon, vain yksi kattila ei toiminut. Toimivuuden voi helposti tarkistaa tarttuuko magneetti kattilan pohjaan, jos tarttuu niin kattila toimii myös induktiolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kattiloissa lukee pohjassa jos se käy, mutta tarvii vielä sitten testata ne missä ei lue :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 4. Hei mistä tuon sarjan saa?En löytänyt mistään.Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Esim. Room21 myy tuota sarjaa. Sieltä itse tilasin nyt testikattilan :)

   Poista
 5. Voisi kuvitella että valkoisessa kattilassa näkyisi heti naarmut ja ajan kanssa ulkoreunasta tulisi kellertävä lämmön takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että ajan kanssa varmaan näkyykin ja värikin muuttuu, mutta kaikkihan astiat ja paistohommat kuluvat niin minua tuo ei huoleta :) Se on väistämätöntä :)

   Poista
 6. Ei valitettavasti ole kokemusta, mutta onkohan noissa kunnon pohjaa vai vaan tuollainen littana? Itsellä Iittalan (All steel) paksupohjaisia kattiloita käytössä ja niissä vesi kiehuu induktiolla tosi nopeasti. Lisäksi on yksi Hackmannin muumikattila, jossa pohja näyttää vähän samanlaiselta kuin noissa Eva Solon, nekin sopii induktiolle, mutta vesi kiehuu tuskaisen hitaasti. Olikohan tästä nyt apua, kauniita ainakin nuo Eva Solon ovat :)

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista kommenteista on apua :) Kiva kuulla kokemuksiasi, toivotaan että nämä kattilat olisivat hyviä kun kaksi kappaletta lähti tilaukseen. Sittenhän sen näkee :)

   Poista
 7. Hei, onko kattilat pysyneet hyvinä käytössä? Entä voiko ne pestä astianpesukoneessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!


   Voi pestä pesukoneessa ja on todella hyvässä kunnossa, kuin uudet vaikka käytän päivittäin :)

   Poista
 8. Kiva kuulla, kiitos vastauksesta :) taidanpa pistää tilaukseen!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.