H&M:n joulutilaus tehty

20. marraskuuta 2013Nyt on H&M:n joulu katsastettu Suomenkin päässä ja tilaus lähti menemään. Aika vähän tarpeita tänä vuonna oli, koska valikoima oli kumminkin jonkin verran samaa kuin aikaisempina vuosina, joten tilaus oli aika pieni. Kuten olette ehkä huomanneet, meidän joulukoristeet koostuu pääasiassa valkoisista ja hopeisista koristeista ja nytkään poikkeusta en tehnyt. Sopivat sitten hyvin ensi vuonna uuteen, vaaleaan kotiimme. Jouluisia, hopeisia tyynynpäällisiä, kaitaliinoja ja pöytätabletteja meiltä löytyy jo valmiiksi kotoa, joten omat tarpeet olivat hyvin, hyvin vähäiset. Kaikkea kaunista Homen 2013 joulukokoelmasta olisi löytänyt, mutta päätin ottaa järjen käteen ja hillitä itseni kun melkein mitään ei tarvitse. Keräsin tähän alle kuvakollaasiin kaikki tuotteet mitä olisin voinut meille kotiin ottaa. Värit keskittyvät selvästi valkoiseen, harmaaseen ja hopeaan.

Meidän kotia kohti lähti siis vain 2 kappaletta valkoista strassityynynpäällistä.

Yleensä nämä H&M:n joulutuotteet ovat saapuneet aika nopealla tahdilla kotiin eli tänäkin vuonna voi tuotteet olla jo marraskuussa postissa odottamassa. Sitten sitä voikin alkaa laittaa jo jouluisia tekstiilejä ja koristeita kunnolla esille, jee! Eli valkoinen, hopea, strassit ja pikkuriikkinen vaaleanpunainen häivähdys tulee täyttämään kotimme tekstiilit ehkä jo ensi viikolla.

Löysittekö te mitään shoppailtavaa H&M Homen joulukokoelmasta?


20 kommenttia

 1. Mä tilasin myös noi strassityynynpäälliset valkoisena. Viime viikolla ne tuli ja on kyllä ihanat <3 Vähän vaan harmittaa että ne oli tota pienempää kokoa :/ Olisin mielelläni ottanut isompana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinä sait jo? Minäkin odotan jo niin, että kotiutuisivat :) Joo ne olisi olleet varmasti vielä upeammat esim. 50 x 50cm koossa!

   Poista
 2. Kävin myymälässä eilen ja matkaan tarttui kaksi koristetyynynpäällistä; valkoiset väriltään, jossa harmaalla ranskankielistä jouluntoivotus tekstiä ja keskellä seikkailee kaksi peuraa. Tosi ihanat! Erästä kaitaliinaa jäin vielä miettimään, se kyllä sopisi suunnittelemaani joulupöytään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne peuratyynynpäälliset on niin söpöt ja :) Itseänikin jäi vielä pari asiaa kutittamaan, jos vaikka sitten niitä miettisi sen aikaa kun seuraavan kerran myymälään menee.. ;)

   Poista
 3. Samat tyynynpääliset, valkoisena ja harmaana tarttui tänne mukaan... :) Taisi joku jouluinen keittiöpyyhe tarttua myös.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ja noita harmaita, mutta vielä ne jäi kauppaan.. mutta mutta ;)

   Poista
 4. Samat tyynynpäälliset kotiutui meillekin.<3 Tuon hopeapurkin olen hankkinut jo aiemmin ja paljettikaitaliinakin löytyy. ;) Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, toivottavasti kotiutuisi meillekin pian ;) Noita paljettiliinoja meiltäkin löytyy kaksi, mutta yhden vielä tarvitsisin.. vaikka ihan vain varastoon varalle :D

   Poista
 5. Voi! Minkäkin tein samoisia tilauksia tåänään,ja täällä jännityksellä jään odottelemaan,josko ensiviikolla saapuvat sovitettavaksi ja pitihän se kaikkea muutakin ihanaa tilata "pelkästään sovitukseen"

  VastaaPoista
 6. OOoooooh! Oon saanut pidettyä itteni tähän asti pois tuolta, mut nyt on ehkä pakko pikkuisen vilkaista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sun kannattaa ;) On muuten vaikka mitä ihanuuksia <3

   Poista
 7. Itekin tilasin mm. tuota valkoista strassityynynpäällistä. Se on niin ihana!! <3 Postauskin löytyy aiheesta: http://valkoistaharmoniaa.blogspot.fi/2013/11/h-homen-jouluiset-ihanuudet.html :)

  VastaaPoista
 8. Oih, olisin halunnut noita kuusenkoristeita myös, mutta valkoisena loppuunmyyty :( Kauniita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rähmä! :/ On jo kaksi kertaa ollut loppuunmyyty, minäkin kerkesin vasta toiseen erään mukaan..

   Poista
 9. aivan ihanat nuo tyynyt ! :) ostoslistalle heti itelläki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? :) Toivottavasti niitä tulisi vielä nettikauppaan myyntiin :)

   Poista
 10. Tilasit samoja tuotteita joista minäkin tykkään. :) Mulla on kans tuo valkoinen blingi tyyny. Se on aivan ihana!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks mä uskon ja että heti kun tyynyt saan, niihin ihastun <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.