Hopeaa ja Iittalaa

15. marraskuuta 2013

Iittalan Kivi tuikut tuovat ihanaa joulun tuntua kotiin. Meiltä niitä löytyy monessa värissä, mutta lempparini ovat hyvinkin yksinkertaiset ja niin kauniit kirkkaat tuikkukipot. Niitä voi yhdistellä minkä väriseen sisustukseen tahansa ja toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Itse asettelin ne ruokapöytämme päälle ja kynttilöiden alle vielä hopeastrassisen liinan korostamaan Kivi tuikkujen kauneutta. Nyt on ollut niin pimeää päivälläkin, että kynttilöitä on voinut polttaa sekä päivällä että illalla. Rakastan kynttilöitä ja niiden tuomaa tunnelmaa!

Lähestyvä joulu alkaa vihdoinkin tuntua todellisemmalta, nyt kun olen päässyt vauhtiin joulukoristeiden esille laitossa. Nämä lasiset materiaalit tuovat kyllä lisää talvimaista tunnelmaa kotiin ja kun niihin lisää vieä kynttilöitä niin lämpöinen tunnelma on valmis. Seuraavaksi ajattelinkin ottaa projektiksi lisää hieman joulukoristeita vanhemman tytön huoneeseen. Samoilla linjoilla mennään eli valkoista ja vaaleaa tiedossa! Ostoslistalle on mennyt myös vaaleat valotähdet olohuoneen ikkunoihin, mitkä bongasinkin paikallisesta valaisinliikkeestä. Täytyykin käydä ensi viikolla kurkkimassa liikkeen sisällä miltä tähdet näyttävät ja sopisivatko ne myös meidän olohuoneeseen.

Koska sitä valkoista kuusta voisi alkaa sisään tuomaan...? Ajattelin joulukuun ensimmäisenä päivänä.9 kommenttia

 1. Voi kuinka kaunista <3 <3

  VastaaPoista
 2. Multakin löytyy Iittalaa mattakirkkaana ja kirkkaana, yksinkertainen on kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen on niin kaunista ja vähemmän on enemmän <3

   Poista
 3. Meillä sama liina ja tuikut! Tykkään kovasti yhdistelmästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun kiva :) Minä olen niin ihastunut tuohon yhdistelmään <3

   Poista
 4. Todella kaunista! Mistä tuo hopeastrassinen liina on? Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kaitaliina on H&M:n valikoimasta. Tälläkin hetkellä heillä on niitä myytävänä :)

   Poista
 5. Kävin tänään ostamassa valkoisen kuusen (ja niitä timantteja jotka sinulta bongasin)! Mies ilmoitti että kuusta ei vielä laiteta, mutta joulukuun ekana saan laittaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.