Hullut Päivät ostokset - New Wave

6. marraskuuta 2013
Kotiin HP:ltä saapui myös Villeroy & Bochin New Wave - sarjan syvät jälkiruokakulhot. Näitä meiltä ei löytynytkään vielä yhtään, joten tilasin niitä suoraan 8 kappaletta. Viime vuonna kotiutin Hullareilta saman sarjan ruokalautasia 4 kappaletta ja jäin jälkeenpäin harmittelemaan, että miksi en ottanut suoraan 8 kappaletta. Nyt en ajatellut tehdä samaa virhettä ja otinkin suoraan täyden satsin. Näistä lautasista voi syödä keittoa, aamupalaa ja jälkiruokaa. Hyvin moneen ruokaa siis soveltuu. Itse valmistin eilen illalla riisipuuroa ja söin sitä jälkkärikulhosta. Juuri sopivan kokoinen jouluksi riisipuuron nauttimiseen <3
Näitä Villeroy & Bochin New Wave- sarjan osia on kiva kerätä pikkuhiljaa aina kaikista myymälöiden tarjouksista. Silloin ei tunnu niin pahalta rahallisesti kun ostaa vain vähän kerrallaan. Nyt meiltä löytyy tätä sarjaa kahvikuppeja, isot ruokalautaset, leipälautaset ja syvät jälkiruokalautaset. Myös salaattikulhoja ja muita tarjoilukulhoja löytyy 3 kpl. Käytämme näitä astioita ns. juhla-astioina sekä silloin kun vieraita saapuu ihan muuten vain kahvittelemaan. Onneksi tulevan talomme keittiöstä löytyy paljon kaappitilaa mihin sijoittaa näitä New Wave- sarjan astioita, koska ne vievät aika paljon tilaa. Mutta onhan ne upeita ja käyvät juhlaan kuin juhlaan sekä arkeenkin. Seuraavaksi olisikin ostosvuorossa keittokulhot tai syvät lautaset jos ne vaan jostain hyvästä tarjouksesta bongaisin. 

Hiljaa hyvä tulee!


5 kommenttia

 1. Mielestäni on erittäin järkevää ostaa aina aleista :) Näitä kumminkin näkee aina jossain hyvässä tarjouksessa ja voi ostaa vain yhden kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Kyllä tätä sarjaa näkee aina parin kuukauden välein jossain tarjouksessa. Hiljaa hyvää tulee :)

   Poista
 2. New wave on ihana sarja, olen usein harmitellut miksi en sitä aikoinaan alkanut keräämään. Sain valita Villeroy Bochin astiaston ja valitsin silloin Casa azulin, sekin on kiva muttei niin kiva kuin new wave. Ehkä sen joskus vielä hankin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tämä sarjan kerääminen on ikuisuusprojekti, mutta mikäs kiire tässä olisi näitä kaikkia saada. Vähän kerrallaan niin ei tunnu sitten niin pahalta ;)

   Poista
 3. Hei, Mistä olet löytänyt nuo ihanan lasiset pöytätabletit? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.