Hullut Päivät ostokset - Nomess Copenhagen

1. marraskuuta 2013
Kuten aikaisemmin kerroinkin, tämän vuotinen Hullujen Päivien ostossaldo jäi minun osaltani hyvin vähäiseksi. Tarjolla oli vaikka mitä ihanuuksia, mutta kun nämä ihanuudet joko löytyi jo meiltä tai sitten niille ei ole tarvetta. Niinpä kotiimme saapui ihan pari uutta juttua. Valitettavasti Lechuzan ruukut vietiin minun nenän edestä ja niihin en siis kerennyt ollenkaan mukaan, mutta Nomess Copenhagenin laatikon sain. Nomess Copenhagenin säilytysrasiat olin ajatellut laittaa meidän wc:n tasolle ja asettaa sinne kaikkea pientä kivaa säilytykseen, kuten korujani ja muita pieniä kauneuteen liittyvää.

Ainakin minulla tuppaa hukkumaan kaikki korut, kellot, hiuslenkit, pinnit sun muut härpäkkeet. Tämä säilytysrasia tulee siis pelastamaan päiväni, jos vaikka saisin kaikki pysymään nyt tallessa. Nämä säilytysrasiat ovat kyllä niin kauniita, että niitä kelpaa säilyttää esillä eikä niitä tarvitse laittaa kaappiin piiloon. Rasiat ovat hyvin monikäyttöisiä, niihin voi laittaa vaikka mitä. Jos esim. askasrtelisi niin rasiaan voisi laittaa nappeja, helmiä ja muita askartelutarvikkeita.
Himoitsen vielä tästä sarjasta paria suurempaa säilytysrasiaa, joita ei ollut lisätty Hullujen Päivien tarjouksiin. Mutta niitä voi katsella sitten joskus jos ne vaikka jonkinlaiseen kantisaleen tulisivat tai laittaa ne joulupukin toivelistaan :)2 kommenttia

  1. Minulta meni nämä ohi kun loppuivat melkein samantien :/ Joulupukkiii!!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en minäkään kerennyt mukaan kuin tähän kokoon :D

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.