Inspiraatiota - valkoista ja läpinäkyvää!

23. marraskuuta 2013Ajattelin päivitellä tänne blogin puolelle lauantai-inspiraatiota, kun eilen bongasin Etuoven sivuilta nämä kuvat turkulaisesta asunnosta. Asunto on sisustettu täysin vaaleilla väreillä. Valkoista, läpinäkyvää, vaaleanpunaista sekä harmaata. Juuri niitä sävyjä mitä meiltä löytyy ja mitä värejä meidän tulevasta talosta tulee myös löytymään. Tämä kohde on kerrostalokohde, jossa on 123 neliötä, mutta vain 2-3 huonetta myyntiesitteen mukaan Asunto on siis hyvin avara ja väliseiniä on harvasti. Laitan tänne teidän nähtäväksi kohteesta kuvia niin katsotaan mitä pidätte. Varmasti jakaa mielipiteitä..

Minun mielestä aivan ihana!! Mutta miten teihin uppoaa?

Kohde löytyy täältä!

Kuvat: Oikotie

27 kommenttia

 1. Siis aivan ihana !
  Niin avara ja valoisa, voisin vaikka heti muuttaa tuonne ♡
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Hmmm...liian kalsea ja kliininen. Kuin joku museo/näyttely. Ei mitään lämpöä. Liikaa kiiltävää pintaa. Meillä itsekin on vaalea koti (harmaa, valkoinen, musta, hopea) mutta olen käyttänyt paljon eri materiaaleja ja tekstiileitä pehmentämään. Valaistus on tosi tärkeää ja mun mielestä valon pitää olla lämmin ei kylmä. Eli en kyllä viihtyisi kohteessa, vaikka viihdynkin rauhallisissa väreissä ja modernissa sisutuksessa.

  VastaaPoista
 3. niin ja vielä se että ei yhtään mattoja ?! Mahtaa kaikua.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanan näköistä, osu ja upposi!!

  VastaaPoista
 5. Ihana. Ottaisin ja asuisin. Niin kaunista ja seesteistä.

  VastaaPoista
 6. Ihailin itsekin tuota asuntoa eilen! Mielettömän ihana, raikas ja täynnä kauniitä yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 7. Tykkään! <3 Mattoja kyllä lisäisin.

  VastaaPoista
 8. Paljon ihania juttuja yksikseen, joita mielelläni ottaisin kotiini, mutta kokonaisuudessa jokin mättää. Valaistus on sävyltään kylmä, se luo kalsean fiiliksen asuntoon. Kiinnitin samoin myös huomiota mattojen puuttumiseen. Ehkä liikaa kovaa ja kiiltävää pintaa. Liika symmetria häiritsee myös, kaikki on pareittain tai kolmen ryhmissä tasaisin välein aseteltuina. Sellainen tekee yleisvaikutelmasta tylsän ja liian harkitun ja jotenkin kliinisen. Sauna oli ainoa paikka, jossa oli lämmin tunnelma ja sekin tuli juuri valaistuksesta ja lämminsävyisestä lauteen väristä. Mutta kyllähän tuolla paljon eye candyä on! :)

  VastaaPoista
 9. Minäkin lisäisin mattoja. Muuten on aivan ihana!!!

  VastaaPoista
 10. Järjettömän kaunista! Oih, jotain tuollaista haaveilen omassakin tulevaisuuden kodissani olevan <3

  VastaaPoista
 11. Kyllähän valkoisesta sisustuksesta saa puhtaan raikkaita kauniita kuvia, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että minä pidän värikkäästä sisustuksesta. Valkoinen sisustus on sairaalamainen ja aika kalsea. En haluaisi asua noin persoonattomassa kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotihan on täynnä hienoja yksityiskohtia! Ovatko värit = persoonallinen? Noooot!

   Poista
 12. näyttääpäs kuolleelta paikalta.

  VastaaPoista
 13. Aivan älyttömän ihana! <3 vau!! todella erilainen ja niiiiin kaunis.

  VastaaPoista
 14. Meillä on myös aika vaalea koti ja esim. samat valkeat laminaatit mitä teidänkin taloon on tulossa, mutta tämä asunto ylitti valkoisuudellaan mun sietokyvyn ;) Mutta minusta tuntuu, että kuvat vääristävät, näissä on jotenkin kalsean ja kylmän oloinen valo ja tunnelma, niin kuin joku tuolla aiemmin myös sanoi. Tykkään eniten tuosta kylpyhuoneosastosta ja sit tuosta kuvasta, missä on tumma sohva tuomassa vähän kontrastia: näissä kuvissa valkoinenkin pääsee enemmän esille ja on edukseen.

  Minäkin kaipaisin tähän asuntoon lisää eri materiaalien vaihteluita ja mattoja pehmentämään tunnelmaa. Sekin pisti silmään, että lähes kaikki kalusteet on aseteltu seinien vierustoille, mikä entisestään lisää kolkkoa tunnelmaa. Vähän jännä, koska tilaahan tuolla näyttäisi olevan vaikka minkälaisiin kalustesijoitteluihin!

  -Hanna

  VastaaPoista
 15. Periaatteessa hieno ja avara asunto, mutta kaipasin heti mattoja tuomaan pehmeyttä ja kodikkuutta. Jotenkin jäi nyt "metallimainen" ja kylmä fiilis.

  -T-

  VastaaPoista
 16. Asunnossa on paljon juttuja joita ihailen, mutta kokonaisuudessaan omaan makuuni liian "kylmän" näköinen.

  VastaaPoista
 17. Asunnossa on paljon juttuja joita ihailen, mutta kokonaisuudessaan omaan makuuni hieman liian "kylmä".

  VastaaPoista
 18. Kaunis koti, mutta liian symmetrinen minun mielestäni. Ripaus rentoutta on paikallaan myös asunnon myynti-ilmoituksessa :)

  VastaaPoista
 19. Kuvat on hienosti rajattu tai sitten koti on vaan niin stailattu että kaikki henkilökohtainen tavara puuttuu. Koti on kaunis.Siisti. Mutta jotenkin jää olo että tuolla ei asu ketään tällä hetkellä. Myös pohjapiirros jäi nyt tietysti noista kuvista epäselväksi,mutta onko nuo kaksi makuuhuonetta niinkuin avaraa tilaa keskenään tai onko toinen osa tarkoitettu suureksi pukeutumishuoneeksi?

  VastaaPoista
 20. Ekan, tokan ja hiukan kolmannenkin kuvan kohdalla tuli "aah" mutta kun aina vaan jatkui sama metallinen linja niin "aahista" tuli "plääh".

  VastaaPoista
 21. Mielettömän ihana, ainut asia mistä en tykännyt oli taso tv:n alapuolella. Harvoin käy näin, että sisustus iskee muhun näin täysillä.

  VastaaPoista
 22. Ihan täydellinen, tietenkin aina jotain huonekaluja vaihtaisi, mutta kokonaisuus oli jätte jätte bra! :)

  VastaaPoista
 23. UPEA!! Muutamalla jutulla tekisin siitä niiiiin oman :D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.