Joulutähti ikkunassa

29. marraskuuta 2013Nyt se tapahtui!! Sain vihdoinkin ostaa paperisen joulutähden, josta niin kauan haaveilin ja nyt sen hankin.

 Kauan siihen meni, mutta nyt se meillä vihdoinkin on. Asensin sen meidän olohuoneen isojen ikkunoiden keskelle tähden mukana tulleella johdolla. Tähdestä kuultaa himmeää valoa, joka valaisee koko olohuoneen kauniisti koko illan ja yön. Tähti on väriltään luonnonvalkoinen ja kun valo on tähdessä päällä, näyttää se hieman kultaiselta. Ihastuin juuri tähän tähteen sen kuvioinnin takia. Kiersin moooonta kauppaa läpi ja lopulta palasin ensimmäiseen liikkeeseen mistä olin tämän tähden bongannut, nimittäin Prismaan. 

Vielä mietin, että pitäisikö minun hankkia vielä toinen samanlainen varastoon. Ensi vuonna olisi niin kiva laittaa kaksi samanlaista tähteä vierekkäin tulevan talomme olohuoneen isoon ikkuniin. Täytyy hieman miettiä, jos vaikka nämä tähdet tulisivatkin alennusmyyntiin joulun jälkeen. Olen kyllä huomannut, että monesta paikasta on isommat tähdet loppuneet kesken, joten toivottavasti minulle ei käy kalpaten ja jään ilman.
Onnellinen paperisen joulutähden omistaja <3


21 kommenttia

 1. Kaunis kuvio tähdessä. Ja kannattaa ostaa se toinen varastoon. Tykkään kun meillä on 2 samanlaista olkkarin isoissa ikkunoissa. <3 Nyt olisin halunnut samanlaisen pikkumiehen huoneeseen, mutta ne olikin jo loppu ja jouduin ostamaan vähän pienemmän.

  VastaaPoista
 2. Itseäni nimenomaan häiritsee se noissa paperitähdissä, kun valo muuttaa ne usein liian keltaiseksi. Useimmiten vitivalkoiset tähdet ovat mielestäni kauneimmillaan ilman valoa :) Kannattaa minunkin mielestä se toinen käydä ostamassa, samanlaista ei kuitenkaan saa ensi vuonna. Kävin juuri piipahtamassa Hgin keskustan Clasulla, siellä oli suuria paperitähtiä jäljellä, jos joku etsiskelee! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaisuushan johtuu valon väristä. Jos haluaa pitää tähden valkoisena, kannattaa valita vähintään 4000 kelvinin led-lamppu tähteen :) Anna

   Poista
  2. No huomenna mennään Prismaan niin täytyy katsoa jos samoja on jäljellä niin ostaa toisen vaikka varastoon vielä ;)

   Poista
 3. Minulla on tuo sama tähti =) Ostin sen jo viime jouluna! Nähtävästi ollut suosittu kun sitä saa tänäkin jouluna!
  Täytyykin heti käydä hakemassa se varastosta ja laittaa ikkunaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä niitä sitten voisi olla vielä ensi vuonnakin ;) Mutta kai se on pakko käydä vielä yksi pelastaa, hih!

   Poista
 4. Kannattaa ostaa varastoon. Minä vaihdoin lampun keltaisesta valkoiseen, kun muuten sisustuksessa valkea våri on vallitseva, se keltaisen lampun kanssa tähti näytti likaiselta ikkunassa. Minulla on noita 2 ikkunassa ja yksi varastossa varalla. Prismasta olen joulun jälkeisestä alesta ostanut.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallankohan odottaa aleen asti, jos vaikka loppuvatkin jo ennen... :D

   Poista
 5. Kaunis tähti, mutta musta vähän hassu että on ikkunoiden keskellä. Minusta tarkoitettu niin että on ikkunassa eli loistaa nimenomaan myös ulospäin kauniisti. En ole ennen nähnyt ikkunan keskellä. Mutta jos sinusta siinä hyvä ja sopii niin mikäs siinä, kokonaisuus ratkaisee! Joo valo on usein kellertävä, johtuen paperistakin mutta toisaalta mä tykkään lämpimästä valosta vaikka muuten onkin valkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä se ei näy kenellekään muulle kuin meille ja laitoin tuon tuohon keskelle siksi kun käyn sen toisen hakemassa niin sitten voin laittaa keskelle.. ;)

   Poista
 6. Aaaa käy ostamassa toinenkin tähti heti! Mulle on niiiiin monesti käynyt köpelösti, kun en ole heti jotain ostanut... sitten ottaa päähän, ja taas ens vuonna kun ripustat vain yhtä tähteä uuden kodin ikkunoihin...
  Hih, ihanaa kun joku kannustaa shoppailemaan vai mitä ; D

  VastaaPoista
 7. Kauniin mallinen tähti! Mä etsiskelin tänään juuri isoa paperitähteä, mut oli joka paikasta loppu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman tänään. Joka paikasta on töhdet loppu, vain kalleimmat enää jäljellä.. :/

   Poista
 8. Aivan ihana tähti! :) Mistä toi teiän matto on, kun ite oon ettiny samanlaista/samantyylistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meidän matto on aikoinaan ostettu Askosta, mutta nykyään sitä myy aika moni. Merkki on Rhapsody :)

   Poista
 9. Kaunis tähti ja niin ihanan tunnelmallisen pehmoinen lämmin, mutta ylellinen kuva :)

  VastaaPoista
 10. Silmäni sulaa. Niin ihanen pehmoisen näköinen makuuhuone, että haluaisin olla kuin tuo vauva :)

  VastaaPoista
 11. Silmäni sulaa. Niin ihanen pehmoisen näköinen makuuhuone, että haluaisin olla kuin tuo vauva :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.