Lahjaideoita isänpäiväksi!

3. marraskuuta 2013


Ensi viikolla koittaa tärkeä päivä, nimittäin isänpäivä. Isänpäivä on minun mielestäni ihana juhla. Heti aamusta voi lapsien kanssa hyökätä isin kimppuun sänkyyn ja sillä aikaa kun lapset viihdyttävät isää, äiti voi käydä keittää aamukahvit ja valmistaa herkullisen aamupalan. Meidän lapset nyt kun ovat 2 viikkoa ja 1 vuoden vanhoja, miehelläni onkin tekemistä kummallekin kädelle sängyssä kun toisessa istuu pikkuinen prinsessa ja toisessa makoilee sylissä vielä pienempi prinsessa. 

Mutta mitä sitten ostaisi isälle lahjaksi? Keräsin tähän pientä kollaasia mitä voisin harkita ostavani sekä miehelleni että omalle isälleni, joka täytti tänä vuonna 68-vuotta ja omistaa jo kaikkea mahdollista. Perus kalsarit ja sukat ei tällä kertaa löydy listalta vaikka ne toimii aina ;) Tältä minun listaltani löytyy asusteita, vaatteita ja tarvikkeita jokapäiväiseen käyttöön. Listalta jätin pois puhelimet, ipadit ja muut tekniset laitteet ja keskityin hieman edullisempiin tuotteisiin.
1. Versace hajuvesi
2. SDLR nahkalaukku
3. Gantin perinteinen neule
4. Tommy Hilfigerin korttilompakko
5. Gantin aamutossut
6. Knowledge Cotton Apparel huivi


Kuvan mallina toimii oma mieheni, jolta sain luvan laittaa hänen kuvansa tähän kollaasiin, hih! Minulle on jo hyvin selvää mitä ostan sekä miehelleni että isälleni. Jotain hyvin tarpeellista mitä en voi täällä paljastaa, koska tiedän mieheni käyvän kurkkimassa täällä, varsinkin nyt kun hänen kuvansa esiintyy tässä postauksessa ;)

Joten ensi viikon isänpäivää odotellessa!


6 kommenttia

 1. Kivoja vinkkejä! (: Tuo Gantin neule on omalla listalla myös.

  Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva :) Gantin neule on kyllä tyylikäs valinta :)

   Poista
 2. Laita tytön synttäreistä kuvia 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan jos pari laittaisin.. En itse hirveästi kerennyt kuvaamaan kun höösäsin emäntänä ;)

   Poista
 3. Tuo nahkalaukku on täydellinen! Oon koittanut etsiä juuri tuollaista miehelleni, eikä täydellistä ole löytynyt. Suuri kiitos sinulle, nappaan vinkin jouluksi käyttöön! :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mahtavaa jos löysit etsimäsi! :) Itsekin aion muutaman noista tuotteista pukin konttiin ostaa ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.