Talomme sai rappauksen!

4. marraskuuta 2013

Tästä on jo muutama viikko aikaa, kun taloamme alettiin ulkopäin valmistelemaan viimeiseen asuunsa. Talon ulkoseinät siis tasoitettiin, maalattiin ja päälle asennettiin rappaus. Menimme eräs maanantai tyttömme kanssa käymään tontilla ja ihmettelin kaukaa, kun tontilla hyöri niin montaa miestä kerrallaan. Kun saavuimme tontille, huomasin miesten tasoittavan ulkoseiniä valmiiksi ja he kertoivatkin rappausmiesten saapuvan ensi viikolla. Onneksi tulevalle viikolle oli luvattu lämmintä ilmaa mikä on hyvä asia, kun rappausta tehdään.

Sitten alkoi kunnon hommat kun miehet asettelivat koko talon ympärille telineet ja telat alkoivat viuhumaan. Päivässä talo sai aivan uuden ilmeen, kun ensimmäinen kerros väriä oli saatu pintaan. Pinnan annettiin kuivua ja seuraava kerros vain päälle. Yllättävän nopeata toimintaa tuo rappaaminen on ja talo saikin uuden pinnan muutamassa päivässä. Seuraavan kerran, kun saavuin tontille, totesin vain ääneen: " I see red! " :D Valkoinen rappaus olisi ollut aivan unelma, mutta kun värit on valmiiksi määrätty meidän tulevalla asuinalueella, niin ei siinä paljoa pääse valitsemaan. Punaisen sävyjäkin löytyy montaa erilaista, mutta mielestäni tuo meidän punainen väri on ihan hillitty punainen. Alueelta löytyy myös oikein tulipunaista, punaista ja marjapuuron punaista taloa. Tämä meidän väri on meidän mielestämme ainakin hyvä. Laitan vielä parempia kuvia tänne blogiin kun kaikki telineet saadaan purettua ja pihaa siistittyä.

Kun ensimmäisen kerran kuulin, että talosta pitäisi tehdä punainen, ajattelin että ei voi olla todellista! Blogin nimi "Coconut White" olisi kohta " Coconut Red".. Mutta vähän aikaa kun asiaa pureskeli ja nyt kun lopputuloksen näkee, niin eihän se niin paha olekaan. Ja itsehän sitä katselee omaa taloa sisältäpäin koko ajan. Onneksi siellä sentään säilyy valkoinen unelmani. Ja mikä tärkeintä, meidän oma talo valmistuu pitkän odottelun ja etsinnän jälkeen. Olkoon väri sitten punainen, vihreä tai sininen. Tärkeintä on, että saamme vihdoinkin kauan etsimämme oman kodin <314 kommenttia

 1. Väri näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ei ole joulunpunainen mutta ei oranssiinkaan taittava. Ihan onnistunut valinta :)

   Poista
 2. Hienolta näyttää! Punainen ulkoa ja valkoinen sisältä kuulostaa hienolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pääasiahan se on mitä sisältä löytyy ja näyttää ;)

   Poista
 3. Vähän samanlainen pettynyt fiilis tuli mullekin kun kuulin, että alueelle josta aioimme hakea tonttia, pitäisi rakentaa punaKATTOINEN talo... Vähän aikaa asiaa sulateltuani listasin alueen muita hyviä puolia ja totesin, että kyllä siihen punaiseen kattoonkin varmaan tottuu. Ja niin myös kävi: nyt meille rakennetaan vaaleaa perinnetaloa punaisella katolla. :)

  -taika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä rakennusmääräykset voi joskus olla niin vastaan omia unelmia, mutta niihin on tyydyttävä. Meidän alue on ja niin ihanaa aluetta, että rakentaminen ei punaiseen väriin kaadu ;)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Kauheeta muuten jos asuinalueiden rakennusmääräykset pystys vaikuttaa talon sisustankin värityksiin, hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisi kyllä aivan hirveää :D Me ei varmasti koskaan päästäisi rakentamaan ;)

   Poista
 5. Munkin mielestä on tosi hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva :) Kyllä siihen pikku hiljaa alkaa omakin silmä tottua :)

   Poista
 6. Hih, katsoin ensin että mitenhän te teette punaisen talon. Jotenkin olin ajatellut sen olevan valkoinen. Sitähän on tosiaan joillakin alueilla määräykset, mihin ei voi itse vaikuttaa. Hienolta tuo kuitenkin näyttää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen talo siintää unelmissa, mutta ehkä sitten seuraava talo ;)

   Poista
 7. Tuo punainen on tosi kaunis ja rauhallinen sävy. :) Valkoinen on ylläriylläri munkin unelmatalon väri, mutta aina ei kaikkia toiveita pysty toteuttamaan. Sisätilat on se tärkein. :)

  VastaaPoista
 8. Upea väri, rappaus näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.