Talomme sisätilat valmistuu!

25. marraskuuta 2013


Nyt olemme edenneet talomme rakentamisessa siihen vaiheeseen, että sisällä alkaa näyttää jo todella oikealta talolta. Sisällä on nimittäin asennettu huoneiden väliseiniä kohdalleen ja vihdoinkin huoneet alkavat muodostua ja hahmottua kaikille. Tämä helpottaa ainakin itseäni todella paljon, kun suunnittelen tulevaa sisustusta ja huonekalujen paikkoja. Sormet syyhyää jo niin paljon, että voi kun pääsisi jo pyörittelemään huonekaluja ja ostamaan muutamia uusia. 

Eihän tässä ole enää kuin pari kuukautta ja talomme pitäisi olla muuttovalmis. Jaiks! Meidän valitsema takka saapui vähän aikaa sitten talolle ja se muurataan vasta sitten aika loppuvaiheessa eli ihan vielä emme pääse näkemään lopputulosta. Märkätilojen seinä - ja lattiamateriaalit on valittu ja toimitettu meidän rakentajalle, lattialaminaatti päätetty, seinien värit päätetty, joten ei tässä enää paljoa muuta voi kun odotella. Vaatekaappien paikkoja pyörittelemme vielä mielessämme ja olemmekin käyneet talollamme mittailemassa jokaisessa huoneessa vaatekaappien tulevia paikkoja. Kaikki muut ovat hyvin selviä, ainoastaan makuuhuoneen vaatekaappi hakee vielä paikkaansa. Uskon sen kumminkin löytävän paikkansa viimeistään silloin kun huoneet ovat vihdoinkin valmiit. 


Olohuone

 Keittiö

  Keittiö ja olohuone

Keittiö

Näkymä vessasta olohuoneeseen

 Meidän master bedroom

 Tytön huone

Toisen tytön huone

Wc


Tältä meidän talolla nyt näyttää. Aika paljon kehitystä muutamassa viikossa tapahtunut, vai mitä?


9 kommenttia

 1. Se on kyllä ihana tunne, kun oma talo alkaa valmistumaan ja alkaa konkreettisesti hahmottaa tiloja. Olemne asuneet reilun vuoden omassa, uudessa talossamme ja nauttineet olostamme. Isot ikkunat eri puolilla taloamme ovat parasta, kaikki se ihana valo. Näinkö oikein, että teillä on naapuri joka puolella taloa? Jos näin, sälekaihtimet yms. on hyvä olla asennettuna jo ennen muuttoa. Onnea loppurutistukseen ja joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on naapuri vastapäätä ja toisella puolella ja onneksi sälekaihtimet tuli ikkunoiden mukana niin ne löytyy ;) Ettei ihan kaikki näy sisään ja ulos!

   Kiitos <3

   Poista
 2. Eikö teillä tule missään vaiheessa tytöt olemaan samassa huoneessa?
  Tuntuu itsestä vieraalta ajatukselta, kun tottui kasari-aikoina siihen ahtauteen ja kaikki piti jakaa :)
  Hienolta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tytöillä tulee olemaan omat huoneet, ainakin siihen asti jos vaikka kolmatta lasta tulisi niin sitten pitäisi yhdistyä. Mutta siihen asti saavat nukkua omissa huoneissaan :)

   Poista
 3. Pian se on valmis! :) Se on niin mahtavaa, kun alkaa tulla jotain näkyvää. Hyvin on tilaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei enää kauaa :) Kohta on jo joulu ja sitten onkin enää kuukausi muuttoon, mahtavaa!! :)

   Poista
 4. Onpas huippusiistin näköinen raksa!!!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.