Tytön oma valkoinen joulukuusi

22. marraskuuta 2013Minulla on ollut ihan mahdoton missio edessä.. Nimittäin en ole aikaisemmin onnistunut löytämään pienen pientä kuusta meidän tytön huoneeseen. Kaikki valkoiset, muoviset kuuset ovat joko oudon näköisiä tai aivan liian isoja asettaa lipaston päälle. Monessa paikassa myydään 90cm korkeita valkoisia muovikuusia, mutta jos haluaa kuusen asettaa esim. lipaston päälle, näyttää se jotenkin älyttömän isolta. Myös muut löytämäni tekokuuset ovat hyvin harvaoksaisia eikä niin pöyheän näköisiä. Yhden kauniin kuusen onnistuin löytämään, mutta huomasin jo myymälässä, että siitä irtoaa valkoisia "neulasia" todella herkästi. Ei siis ollut meidän lapsiperheeseen sopiva vaihtoehto, kun vanhimmainen tyttömme on nyt siinä vaiheessa, että kaikki menee suuhun.
Loppujen lopuksi onnistuin bongaamaan kauniin, siron, valkoisen joulukuusen Sisustus Saganin verkkokaupasta, jolla olisi korkeutta 60cm eli juuri sopivasti. Minulle tarjoutuikin mahtava tilaisuus tehdä yhteistyötä Sisustus Sagan Johannan kanssa ja meidän kotia kohti lähti mainitsemani pikkuinen joulukuusi. Kuusi on juuri niin söpö miltä se kuvassa näyttikin, juuri sopivan kokoinen jotta sen voi lipaston päälle asettaa. Ja mikä parasta, kuusen mukana tulee vielä jouluvalot, jotka voi iltaisin sytyttää palamaan. Kuusi on erittäin helppo koota, kuusenjalat kiinni kuuseen ja oksien pöyhöttämistä, töpseli kiinni seinään ja voila!

Otin muutaman kuvan miltä kuusi näyttää päivällä päivänvalossa ja illalla kun hämärä on laskeutunut. Olen pitänyt valoja päällä myös päivisin nyt kun on ollut niin synkkää myös päiväsaikaan.


Kiitos Johanna ja Sagan mahtavasta löydöstä ja yhteistyöstä!

Jos kiinnostuit tästä todella söpöstä ja sirosta joulukuusesta, löydät sen täältä muutamassa eri koossa! 
Ja kannattaa myös vierailla Saganin laajassa verkkokaupassa kurkkimassa ihania design tuotteita.


*Toteutettu yhteistyössä Saganin kanssa*

6 kommenttia

 1. On se söpö <3 <3

  Paula

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuusi! <3 Meilläkin on esikoisen huoneessa Clasulta ostettu pikkukuusi. Juuri ostin siihen turkooseja ja hopeisia palloja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meidän lähellä ei Clasua oo niin sinne en ole päässyt katsomaan :)

   Poista
 3. Todella söpö kuusi, ihanaa minikokoa! Ja kiva kun voi käyttää valaisimena samalla :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.