Valmistuvan talon säilytysratkaisut!

18. marraskuuta 2013


Viimeksi käsittelin eteisen säilytysratkaisuja yksikseen ja nyt ajattelin esitellä muiden huoneiden säilytysjärjestelmät. Tulemme tarvitsemaan vaatekaappeja kaikkiin kolmeen makuuhuoneeseen: meidän makuuhuoneeseen, N. tytön huoneeseen ja vauvan huoneeseen. Kaikkiin kolmeen tulee valkoiset vaatekaapit, mutta hieman eri kokoiset riippuen huoneesta. Tyttöjen huoneisiin pohdimme laittavamme 150 x 236cm kokoiset vaatekaapit, joihin tulee sisusteet roikkuvaatteille, hyllyjä vaatteille sekä hyllyjä mihin sijoittaa erilaisia säilytyslaatikoita. Tyttöjen huoneeseen tulee myös normaalit lipastot, joten koen tuon 150cm leveän kaapin riittävän. Tietenkin päätämme asian vasta kun olemme päässeet näkemään valmiit tyttöjen huoneet. Näin pohjakuvan perusteella nuo 150cm tuntuvat riittävän, mutta en lyö asiaa nyt ihan 100% varmuudella lukkoon. Varma asia on, että kaapit ovat valkoiset ja niihin tulee myös valkoiset ovet. 

Meidän master bedroom on niin iso, että sinne pitäisi mahtua myös paljon säilytystilaa. Tämän takia valitsemme todennäköisesti 3 metriä leveät vaatekaapit samalla lailla kuin eteiseen. Haluan, että kaikki minun ja mieheni vaatteet menevät tulevaan vaatekaappiin ja sinne pitää mahtua kaikki vaatteisiin liittyvä sekä ehkä jotain sisustushommeleitakin. Laitamme kaksi 150cm kaappia vierekkäin ja kaappiin tulee valkoinen liukuovi, joka yhdistää kaapit keskenään. Eli lopputulema on kuin ylemmässä kuvassa, mutta kertaa kaksi. Varsinkin roikkuville vaatteille tulee olla paljon roikkumistilaa, koska niitä meiltä löytyy paljon. Mieheni käyttää töissä pukua ja kauluspaitaa päivittäin ja itse ( kun vihdoinkin töihin menen elokuussa) käytän paljon siistejä vaatteita töissä. Meiltä löytyy siis paljon henkarivaatetta, joten kummaltakin puolelta tätä kaappia pitää löytyä tanko. Tässä kuva vielä tulevasta ratkaisusta, meille tulee vain kokovalkoinen versio.
Juuri tajusin, että meidänhän pitää vuokrata joku rekka, että saamme tuotua kaikki nämä kaapit kotiin. Osinahan ne tulee, mutta silti! Onneksi lähipiiristä ja kavereista löytyy innokkaita kokoajia, toivottavasti ;)10 kommenttia

 1. Meillä on hurjan iso L-mallinen liukuovikaapisto makkarissa. Se antaa niin paljon säilytystilaa, että vaatteiden ja kenkien lisäksi se kätkee sisäänsä muutakin tavaraa (matkalaukut, sisustushärpäkkeitä, asusteita yms..)

  Käy ihmeessä kurkkaamassa, http://ruvella.blogspot.fi/2013/05/makuuhuoneen-muutos.html

  VastaaPoista
 2. Pieni vinkki: Kannattaa ottaa rungot Ikeasta ja liukuovet Liukuovitukusta (www.liukuovitukku.fi). :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa, säilytystilaa kun tuskin koskaan on liikaa. Itse Tykkään myös, että kaapistoissa on hiukan väljyyttä, eikä kaikki hyllyt pursua tavaraa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! :) Meillä pursuaa nyt joka kaappi, joten tulevaan taloon tulee niin paljon enemmän säilytystilaa ;D

   Poista
 4. Onko nämä kuvat ikean sivuilta vai mistä olette ajatelleet liukuovet hommata? Meillä edessä vaatekaappiremontti ja olen surffaillut erilaisia liukuovimalleja netistä kovasti. Nämä mallit näyttävät tosi hienoilta ja liukuovet olis just mun makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat suoraan Ikean sivuilta :) Mielestäni näissä on ihan hinta-laatusuhde kohdallaan ja ovat vielä kivan näköiset! :)

   Poista
  2. Joo, niin ajattelinkin. Olen kanssa kuullut, että Ikean kaapeissa on hinta-laatusuhde kohdillaan :)

   Poista
 5. Kävimme katsomassa noita kaapistoja yksi päivä. Ei meidän makuumme kyllä olleet, liukuovet niin raskaat ja muutenkin aika pilipaleja olivat.. harmi, ovat kuvissa niin hyvännäköisia :/

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.