1-vuotis syntymäpäivälahja!

25. joulukuuta 2013Olen ihan unohtanut esitellä meidän ensimmäisen tytön vaaleanpunaisen syntymäpäivälahjan. Kun mummi aikoinaan kyseli mitä meidän tyttö voisi toivoa synttärilahjaksi, mieleeni tuli heti tämä potkuauto. Halusin tytöllemme jonkinlaisen potkuauton, koska omilta vanhemmillani sellainen on ja auto on ihan tyttömme suosikki. Niinpä lähdinkin surffailemaan netin maailmaan ja löysinkin monta erilaista potkuautoa, mutta jotenkin tämä meidän versio vei sydämeni. Olen nähnyt tätä Magnin potkuautoa mustana, valkoisena ja vaaleansinisenä, mutta tämä vaaleanpunainen on täysin uusi väri minulle. Niinpä otin puhelimen käteen ja selvittelin saisiko kyseistä autoa erityisvalmisteisena vaaleanpunaisena. Valkoinen väri olisi kyllä ollut ja sopiva meille, mutta jotenkin ajatus vaaleanpunaisesta autosta meidän tytölle viehätti. 
Lopulta minua onnisti, kun bongasin tämän ihanuuden. Mummille viestiä ja auto yllätti tyttömme hänen juhlissaan. Olisittepa nähneet hänen ilmeen kun mummi ja ukki tulivat ovesta sisään tänä potkuauton kanssa. Auto kirjaimellisesti ihastutti tyttöämme ja siitä päivästä lähtien hän on ajellut ja työnnellyt autoa asuntomme päästä päähän. Auto on saanut kovaa kyytiä ja niin on tyttömmekin, nyt kun hänen jalat yltävät maahan ja hän pääsee auton kanssa liikkumaan. Erittäin mieluinen syntymäpäivälahja, kiitos mummi!
Eli ei muuta kun vrum vrum!


11 kommenttia

 1. Minäkin olin ostamassa samanlaista v.sinistä tyttären pojalle 1-v lahjaksi, mutta todettuani, että se onkin muovia, jätin ja nostin puisen golfkärryn Etolasta. Perjantaina viemme sen synttärisankarille ♥
  Ihanan näköinen on kärry kuitenkin!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä meidän versio on metallinen ja siksi kestää hyvin. Näin paikallisessa kaupassa ja sellaisen muovisen ja se oli aika kömpelön oloinen.

   Poista
 2. Samaa olen toivomassa meidän pikkuiselle 1vee lahjaksi :) Metallinen sen pitää olla, muovinen menis meillä kyllä varmasti rikki...
  Tuo vaalenpunainen on kyllä tosi söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metallinen on ollut todella hyvä :) Seinät ja kalusteet saa kyytiä kun pikkuinen niihin törmäilee, mutta auto on säilynyt ehjänä ;)

   Poista
 3. Meillä on tämä sama valkoisena tosin. Itse kuolasin vaikka mitä versioita ja malleja netistä, mutta lopulta tämä oli se mihin päädyin. Ja meillä kävi niinkin hyvä tuuri että sattumalta löysin tämän lehtitilauksen yhteydessä. vuoden gloria kotilehden tilaajalahjaksi tämän sain ilmaiseksi :)!!! Huippu ja olen kyllä tykännyt!! Voittaa ne muoviset plaston ym. potkuautot mennen tullen ;) silmä lepää ja lapset tykkää ja ainakin toistaiseksi tämä on kestänyt todella hyvin!!! Tuo vaaleanpunainen on tytölle kyllä tosi hyvä valinta, meillä oli poika kyseessä siispä päädyin valkoiseen :):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olet tehnyt upean löydön!! :) Muoviset autot on siitä vähän huonoja, että ne keikkaa aika helposti kun ovat niin kevyitä.

   Valkoinen olisi ja ollut niin upea! <3

   Poista
 4. Ihana auto! Olen miettinyt myös meidän tytölle. :) Siitä lukee netissä, että sopii +2-vuotiaille, mutta pääseekö teidän 1v jo sillä liikkeelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tyttö, joka on nyt 1v2kk, potkii menemään autolla jo todella kovaa :) Eli ainakin hän pääsee sillä liikkeelle!

   Poista
 5. Heippa!mistä olet tilannut potkuauton?
  Ja hieno blogi sulla..

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.