Ennakko-ostoksia taloon!

2. joulukuuta 2013


Ajattelin kerrankin olla viisas ja ostaa tulevaan taloomme tarvittavia huonekaluja ja tekstiilejä jo valmiiksi varastoon. Nyt kun Stockmannilla oli viime kuussa pari päivää kaikki tekstiilit -20%, klikkasin kotia kohti tulemaan vielä yhden parin Villa-sarjan valkoisia silkkiverhoja. Laskeskelin valmiiksi ikkunoiden määrää ja samalla laskin kuinka monet verhot meiltä kotoa löytyy. Lopputulos oli, että yksi ikkuna jäi ilman verhoja, joten yksi pari verhoja lähti tilaukseen. Keittiön ja kodinhoitohuoneen ikkunat ovat vielä ilman verhoja, koska niihin minun pitäisi löytää tai teettää laskosverhot peittämään näkymää meille sisälle. Minulla on mielessäni tietynlaiset laskosverhot mitä etsiskelen, siksi en vielä ole mitään tilausta tehnyt, koska en ole niitä mistään bongannut.


 Toinen ennakko-ostos olikin sitten matto olohuoneeseen. Olin suunnitellut laittavani olohuoneeseen harmahtavan maton, jossa olisi jonkinlaista blingiä. Sopivaa mattoa harmaan värisenä ei sitten kumminkaan pitkien etsiskelyjen ja kiertämisten jälkeen löytynyt. Yhden maton bongasin, mutta kun sain siitä näytepalan niin harmaa matto olikin greigen värinen eli taittoi tosi vahvasti beigeen. Loppujen lopuksi päätin vielä kierrellä kaikkia mattokauppoja, kunnes silmiini osui ihana valkoinen ( ylläri) matto. Ihastuminen ja ostopäätös tapahtui heti. Meille kotiutuisi muutaman viikon päästä uutta kotia odottamaan matto nimeltään Chic, jossa on 10cm kiiltävä polyesterilankanukka. Matto on käsin kudottu ja metallinhohtoinen. Aivan ihana luonnossa! Tätä mattoa olisi saanut hopeisena, mutta hopean sekaan on sekoitettu mustia lankoja, joten hopea väri ei ollut minun juttuni. Valkoinen, metallinhohtoinen matto valkoiseen olohuoneeseen, i love it!
Nämä ennnakko-ostokset pitäisi ensi viikolla kotiutua. Pakko ne on avaa ja kurkata, varsinkin matto on pakko nähdä millainen se olisi nykyisen asuntomme lattialla. Meidän vaatehuone alkaa kyllä olemaan niin täysi tavaraa, kun olen sinne sijoittanut kaiken ylimääräisen ja nämäkin ostokset sinne päätyvät odottamaan helmikuuta. No, onneksi helmikuuhun on enää lyhyt aika ja tavarat pääsevät kohta uuteen kotiin. 


Kuvat: Stockmann & Isku

15 kommenttia

 1. Chic on hyvä valinta. Painava se on, kun synti, mutta ei haittaa menoa, koska jalan alla se on kun pumpulilla kävelisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painon huomasi sitä raahatessa :D Tuntuu ihanasti selässä! Mutta kyllä se on niin ihana sitten kun sen saa paikalleen <3

   Poista
 2. Tutulta kuulostaa tuo hamstraaminen :D Mullekkin on tarttunu jo vaikka mitä uuteen taloon. Tarvittis vaan viedä ne väliaikaissäilöön, pois tuolta parvekkeelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä parvekkeella? Meillä medän ja vauvan sänkyjen alla ;D

   Poista
 3. Tuo Chic-matto on mun unelma! <3 Nyt kyllä hieman kadehdin. :) Tuskin maltan odottaa kuvia siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli yksi minunkin unelma ja vihdoinkin sen tilasin. Ja hyvään aikaan kun minulle sanottiin sen jäävän pois niin ajoitus oli täydellinen ;)

   Poista
  2. Voi harmi jääkö se pois. :/ Onneksi ehdit saada.

   Poista
 4. Matto on aivan upea! Innolla odotan kuvia siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuvia tulee heti kun se vain saadaan uuteen taloon lattialle laitettua ;)

   Poista
 5. Meillä on myös Chic-matto,aivan ihana mutta painava.Ei viitti ihan jokaviikko ulos viedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se huomattiin :D No toivottavasti pysyy puhtaana eikä tarvi kuljettaa ympäriinsä ;)

   Poista
  2. Aivan ihana matto! Onko Se Iskusta ostettu?

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.