Ensimmäiset valkoiset ale-ostokset!

27. joulukuuta 2013
Bongasin eräs aamu Cobellon Facebook-sivuilta ilmoituksen, jossa kerrottiin alennusmyyntien alkaneen. Varsinkin joulukoristeet oli lisätty hyvään alennukseen, koska ne oli -50% alennuksessa. Minäpä päätinkin pukea tytöt ja suuntaa auton nokan kohti Petikon myymälää. Meiltä menee ajella Petikkoon vain puoli tuntia, joten matka ei ole yhtään paha. Ex tempore reissu alkoi ja päättyi iloisissa tunnelmissa. Myymälään saavuttuani huokasin ihastuksesta, niin ihana myymälä on sisältä joka ikinen kerta. Varsinkin nyt, kun myymälä oli somistettu joulutunnelmaan. Kiertelin myymälää ihastuneena ympäriinsä tyttöjen kanssa ja bongailin mitä ihanempia joulukoristeita.

Mitä ihanuuksia sitten kotiutin? Tällä kertaa mukaan tarttui ensi jouluksi kauniin valkoiset strassiadventtikynttilät. Ne olivat jotenkin niin kauniit, joten en vain voinut vastustaa ja lisäsin ne koriini. Uskon niiden sopivan tosi hyvin ensi joulun koristeluihin. Hauskaa miettiä jo ensi joulua kun vasta on edellisestä selviydytty kunnialla. Toiset kauniit ostokseni oli valkoiset koristepallot, joita voi laittaa läpinäkyviin maljakoihin pohjalle tai esimerkiksi kynttilöiden ympärille tarjoittimelle. Näille palloille tulee varmasti käyttöä ensi jouluna. Tyttömme tykkäsi näistä tosi paljon kun annoin hänelle kaksi käteen, samalla tietenkin vahtien ettei pallot pääsy suuhun. Hänestä pallot olivat hassuja kädessä <38 kommenttia

 1. Kivat nuo kynttilät (:

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minustakin ne on kivat, juuri minun tyyliset!

   Poista
 3. Todella kauniit adventtikynttilät! <3 Sinulla onkin sitten jotain kivaa odottamassa ensi joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On kylä monta asiaa mitä odottaa ensi jouluna: eka joulu uudessa kodissa, nämä ihanat kynttilät ...<3

   Poista
 4. Tosi ihanat nuo kynttilät, uskon että sopivat upeasti teidän uuden kodin jouluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juuri pakkasin ne joulu-laatikkoon odottamaan ensi joulua. Eihän siihen ole enää kuin alle vuosi aikaa ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.