Halutaan ostaa valkoisia huonekaluja!

18. joulukuuta 2013Ajattelin tehdä postauksen muutamasta asiasta mitkä haluaisin tulevaan kotiimme hankkia. Valitettavasti näitä tuotteita ei vaan enää kaupoissa myydä, joten metsästys siis käynnistyköön. Lämpeän tiettyihin asioihin hitaasti ja nyt voisi sanoa, että liian hitaasti. Nykyisessä kodissamme ei olisi ollut tarpeeksi tilaa näille asioille, joten en ole niitä voinut ajoissa hankkia. Jos sinulla on jompaa kumpaa näistä kotona turhana olemassa ja olet ajatellut niitä myydä, ota suoraan yhteys minuun niin tehdään kaupat!

Ja kauppaa haluaisin tehdä kahdesta tuotteesta, nimittäin tulevan kodin eteiseen haluaisin hankkia aikoinaan Kodin1:ssä myydyn valkoisen, nahkaisen Leonardo-rahin. Valitettavasti kyseistä rahia ei enää myydä ja olen yrittänyt sitä joka puolelta etsiä. Olen myös etsinyt samanlaista rahia kuin tämä Leonardo, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Eli jos sinulta löytyy ylimääräinen, laita viestiä!
Toinen listalta löytyvä, kadoksissa oleva huonekalu on Ikean valkoinen Mongstad peili. Tätäkään ei ole tällä hetkellä saatavissa ja sillä olisi jo paikka uudessa talossa. Nyt on vain ongelma, että mistään en ole sitä onnistunut löytämään.. Voisin tietenkin ostaa sen mustanruskeana ja tuunata siitä valkoisen, mutta lopputulos ei kumminkaan olisi sama.

Eli jos päätät nyt luopua jommasta kummasta tässä postauksessa esiintyneestä asiasta, niin laita postia tulemaan padmerine@coconutwhite.com


3 kommenttia

 1. Miten olisi sellainen marokkolainen pouf? Tuolla näyttäisi olevan valkoisia ja hopeisiakin...http://kauppa.zocohome.fi/category/2/poufit

  t koalakarhu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana, mutta ei ihan käy meidän eteiseen. Olohuoneeseen olisi unelma <3

   Poista
 2. Kaisaniemen metriksen kodin1:ssä oli noita raheja juurikin valkoisena vielä pari kuukautta sitten :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.