Hyvää Itsenäisyyspäivää!

6. joulukuuta 2013Ihanaa Itsenäisyyspäivää sinne ruudun toiselle puolelle kotikatsomoihin! Tänään meidän perheellä olisi ohjelmassa aamusta talollamme vierailua ja siellä valokuvien ottamista ja mittailua, vanhempieni luona vierailua mihin on myös vanhin veljeni perheineen Vaasasta saapuneet, kahvittelua mieheni suvun luona ja illalla nautimme hyvästä ruoasta Linnan juhlia katsellen. Vai pitäisikö tänä vuonna juhlia kutsua Itsenäisyyspäivän juhliksi kun niitä ei linnassa pidetä? No kumminkin, pukuloistoa odotellessa. Tänä vuonna on erittäin jännä seurata juhlia, kun ei voi yhtään arvaa millaisiin kauniisiin mekkoihin naiset pukeutuvat.
Meidän perhe seuraa juhlia pyjamat päällä tapas - herkkuja nauttiessa. Samalla sytytän pari kynttilää Suomen itsenäisyyden kunniaksi ikkunan lähelle kunnioittamaan sodassa kaatuneita ja muistuttamaan siitä, kuinka hienoa on Suomessa asua. Harvoin sitä oikein miettiikään kuinka onnekas itse on, kun Suomeen on syntynyt. Täällä kaikki asiat on kohdallaan ja hyvin. Minusta voisi sanoa, että on onni syntyä Suomeen.

Illalla sitten kohotamme maljaa itsenäisyyden kunniaksi!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.