Joululahjatoiveet 2013

20. joulukuuta 2013


Kävin viikolla läpi meidän tavaroita jo vähän sillä silmällä, että mitä sitä ottaa mukaan uuteen kotiin ja mitä meiltä puuttuu. Niinpä kirjoitinkin listaa samalla puuttuvista tavaroista, jos niitä vaikka pyytäisi joulupukilta lahjaksi. Mitään älyttömän isoja hankintoja ei nyt tullut mieleen, ehkä niiden puutteen huomaa vasta kun olemme uuteen taloomme muuttaneet. Ja muutenkin, kun miettii joululahjalistaa niin mielestäni pienet asiat on niitä parhaita asioita mitä voi listata. Älyttömän pitkää listaa en saanut muodostettua kun ei sitä ihan viitsi verhotankoja pyytää joululahjaksi, hih! Siksi ajattelin tehdä tänne blogiin pikkuisen kollaasin sellaisista asioista mitä voisin joulupukilta toivoa, mutta mitkä ei ole mitään must juttuja saada. 

Mielestäni tärkeämpää on, että pikkuisemme huomioidaan ja joulun tärkein asia on yhdessäolo. Siksi tällaisen joululahjatoivelistan tekeminen tuntuu hassulta ajatukselta, mutta miksipä ei kun sitä minulta toivottiin. Ymmärrän, että minulle on ehkä vaikea ostaa mitään, mutta olenkin todennut että jos jotain haluaa antaa niin lahjakortit toimii aina. No lahjakortteja en tähän kuvakollaasiin lisännyt, mutta löysin kolme juttua mistä itselläni voisi olla puutetta.
1. Eva Solon valkoinen termoskaadin
2. Innemostin Ghost kynttelikkö
3. Eva Solon valkoinen sarja keittiövälineitä


Hyvin valkoista ja läpinäkyvää, juuri minun tyylistä!


Kuvat: Eva Solo & Kartell

14 kommenttia

 1. Ihanuuksia! Kelpais mullekin. :) Varsinkin tuo kynttelikkö! <3 Minäkin tein jokin aika sitten blogiin lahjatoivelistani ja luulenpa, että mies on sitä käynyt kurkkimassa. ;) Katsotaan. Lahjakortit on myös hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kynttelikkö on niin upea <3 Nämä listat on hyviä vinkkejä puolisoille ja sukulaisille ketkä haluavat tehdä täsmäostoja ;)

   Poista
 2. Ihania toiveita! <3 Harmi että tuota kynttelikköä ei tunnu löytyvän mistään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai sen valmistusta ole lopetettu!? Saganin sivuillakin oli vain pinkkinä ja lukee, että poistuva tuote. :/

   Poista
  2. Kyllä, valitettavasti kynttelikköä ei enää valmisteta vaan se on lopetettu. Siksi se on joka paikasta loppu ja todella vaikea saada.

   Poista
 3. Kartellin kynttelikkö ON aivan mielettömän ihana. Oikein hyvää joulua teille :)

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän miksi sinusta tuntui tuolta alkaa listaamaan joululahjatoivetavaroita kuin lahjalista häähumussa. Minusta tulee mieleen sana groteski, en voi sille mitään. Onhan niitä ihmisiä joille on tärkeää että läheisten ostamat joululahjatkin on juuri niitä kotoa puuttuvia juttuja. Minusta ne pitää ostaa itse. Jouluna ei minun mielestä lahjoja tarvitsisi lainkaan tai ei ainakaan siinä mittakaavassa mitä ihmiset hössöttää. Kiva jos joku jouluna muistaa ei haittaisi vaikka sieltä löytyisi vaikka villasukat. Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Tärkeintä on yhdessäolo ja hyvä ruoka <3

   Poista
 5. Tuo kynttelikkö ei ole Kartellin. Se on englantilaisen Innermostin valmistama nimeltään kyllä Ghost, sen takia se varmasti usein sekoitetaan Kartelleihin. Kehikko on pleksiä, mutta kynttilänpitimet lasia.

  Löysin ainakin tällaisen kaupan, josta sitä saa

  http://www.fruugo.fi/innermost-ghost-candelabra-clear/p-2027893

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä kun googlettamalla aina ehdottaa Kartell Ghost candelabra :D Innermost on todella se valmistaja ja ei heidänkään sivuilta sitä enää löydy.

   Minä ja bongasin tuon Fruugon sivun ja vihjasin siitä sukulaiselle :) Kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Joo, se googlejuttu tulee varmaan just siitä kun niin moni on kirjoittanut nettiin että se on Kartellin, vaikkei oo :) Voisin kuvitella että se ei ole enää tuotannossa, aika hökötys, anteeksi, mut meillä oli noita joskus myynnissä ja vähän hutera se on minusta.

   Poista
 6. Itselläni on kyseinen kynttelikkö ollut kaapissa paketissa käyttämättömänä, ja pohdin saisiko sitä myytyä pois. Kaunishan se on, mutta lopulta ei kohtaa oman makuni kanssa. Mietinkin juuri sen valmistajaa, mutta nytpä sekin selvisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet sitä myymässä pois niin minä voin sen sinulta suoraan ostaa :) Eli jos myyt sen niin laita minulle ihmeessä sähköpostia padmerine@coconutwhite.com niin tehdään kaupat! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.