Joulun juhlapöytä katettu..

11. joulukuuta 2013Ajattelin tehdä pienen kuvakollaasin siitä, millä tuotteilla meidän tuleva joulun juhlapöytä katetaan. Olen jo varmaan syyskuusta asti miettinyt erilaisia vaihtoehtoja millä astioilla pöytä kattaa ja mitä kaikkia koristeita pöydällä käyttäisi. Mielestäni joulupöytä ei saa olla liian täysi ja me asetamme kaikki ruoat keittiön pöytätasoille mistä voi sitten hakea lisää ruokaa. Mielestäni tämä toimii meillä hyvin ja tällöin pöydässä mahtuu hyvin syömään. Viime vuonna käytin pallovaloja keittiön pöydän keskellä, mutta tänä vuonna ajattelin kokeilla hieman toisenlaista versiota. Kaikki muut koristeet ja astiat meiltä löytyvät, mutta uusi valkoinen pöytäliina on kyllä ihan must hankinta meidän pöytään vaikka pöytä onkin valkoinen. Pöytäliina tuo juhlan tuntua ja se on sitten helppo heittää pesuun jos liina sattuu likastumaan.

Mitä tuotteita minä käytän:

1. Upeat Villeroy & Bochin New Wave lautaset
2. H&M:n hopeiset bling kaitaliinat
3. Stockmannin valkoiset, kankaiset lautasliinat
4. Zaran kristalliset servettirenkaat
5. V&B:n New Wave kristallikulhot
6. Stockmannin valkoinen iso pöytäliina
7. Iittalan Essence lasisto


Ja kun haluaa lisätä joulun tunnelmaa pöytään niin voi hyvin lisätä vaikka minkälaisia joulukoristeita, valkoisia muita koristeita, kristalliesineitä ja vaikka mitä! Jos haluaa pitää vaalean, valkoisen satumaisen tunnelman niinkuin minä, niin pöytään voi lisätä esimerkiksi tällaisia koristeita mitä meiltä kotoota löytyy:
Vähän lisää blingiä ja ihania, hohtavia, valkoisia kynttilöitä <3


Kuvat: H&M, Stockmann, Zara12 kommenttia

 1. Todella kauniilta näyttää! :) Voi kun jaksais iteki panostaa kattaukseen noin! Mulla on Casa Stockmannin valkonen pöytäliina, ja on ihan huippu; sen kun voi pestä 90 asteessa niin lähtee kyllä kaikki lika! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tuo kuulostaa tosi huoltovapaalta pöytäliinalta jos saa noin kuumassa pestä. Täytyykin yrittää bongaa sellaista ensi reissulla :)

   Poista
 2. Voih, rakastan tota new waviä (olipas vaikea taivuttaa..) Varsinkin ne isot kahvikupit on ihanat <3 Jospa joulupukki toisi niitä lisää ;)

  Nää sun kollaasit on ihan huippuja aina! Meillä on aika sama maku, joten näistä löytyy aina kivoja ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih! ;) Meillä noita kahvikuppeja on 6kpl ja mekin niitä lisää tarvitsisimme.

   Kiva, että tykkäät kollaaseista <3

   Poista
 3. Ihana kattausidea! Pakko varastaa (;

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. Odotan että näen tämän valmiina (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on valmis 22.12 jolloin tulee postaus valmiista kattauksesta :)

   Poista
 5. Tänä vuonna päädyin itse myös kokovalkoiseen kattaukseen. Meillä on myöskin valkoinen pöytä, mutta haluaisin silti valkoisen pöytäliinan ja sellaista nyt olenkin vailla. Täytynee käydä tsekkaamassa Stockan valikoimat, kiitos vaan toiselle kommentoijalle vinkistä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos löydät pöytäliinan ennen minua niin tänne sitten vinkkaamaan ;) Nettikaupasta ei ainakaan eilen löytynyt oikeaa kokoa meidän pöytään..

   Poista
 6. Hei. Kysyisin häistänne Barcelonassa. Oliko kaikessa hirveä homma? Löytyikö pappi helposti? Tarviiko molempien kuulua kirkkoon? Auttaaako matkatoimisto papin tai vihkipaikan löytymisessä? Haluaisin ehkä sinetöidä liittomme ulkomailla. Ongelma on että toinen ei kuulu kirkkoon. Veitkö morsiuspuvun suomesta? Entä miehesi puku? Tuliko kaikki maksamaan paljon enemmän kuin häät suomessa järjestettynä? Entä tarviiko olla todistajat suomesta? Kiitos jos viitsit vastata. Paljon etukäteen piti valmistautua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut todellakaan hirveä homma. Pappi löytyi helposti googlettamalla. Molempien tarvitsee kuulua kirkkoon niinkuin Suomessakin, koska vihkimisen toimittaa kirkon edustaja. Matkatoimisto ei auttanut meidän tapauksessa vaan selvitin kaiken itse. Morsiuspuvun ostin Suomesta ja vein matkalaukussa sinne. Samoin miehen puku kulkeutui samassa laukussa. Kaikki tuli maksamaan aika paljon vähemmän kuin Suomessa eli oli edullisempi vaihtoehto meille. Todistajia ei tarvitse Suomesta, myös hotellin henkilökunta olisi voinut toimia todistajina, mutta vihkimisen olisi silloin täytynyt tapahtua hotellilla. Meillä oli todistajat mukana ja siksi vihkiminen onnistui vuoren juurella. Me aloimme selvittämään asioita noin 4kk ennen tapahtumaa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.