Kartellin uutuudet

29. joulukuuta 2013Mikä on minun lempi tuotemerkki? No tietenkin Kartell. Kävin yksi päivä meidän huonekaluja läpi ja huomasin, että meiltä löytyy todella paljon Kartellin tuotteita. En ole sitä itse aikaisemmin huomannutkaan tai edes kiinnittänyt siihen huomiota, mutta nyt kun asiaa alkoi miettimään.. 

Meiltä löytyy:

- 6 kpl Victoria Ghost tuoleja
- 1 kpl Louis Ghost tuoli
- 3 kpl Bourgie valaisimia
- 2 kpl Take valaisimia
- 2 kpl Jolly pöytiä
- 1kpl Dune tarjoitin
- 1 kpl Ge valaisin
- Stone jakkara

Onhan siinä Kartellia!


Kun selailin Kartellin sivuja, niin bongasin sieltä ihan uusia juttuja. MUTTA. Mitä on tapahtunut? Nämä uutuudet mitä täällä esittelen, eivät ainakaan minua ihmeemmin sytytä. Kuvissa nämä tuotteet eivät oikein näytä minunlaisilta. Voisivatko ne sitten olla luonnossa kauniimpia ja iskevämpiä? Uudet jutut mistä puhun, ovat I Shine U Shine maljakko ja kulho sekä Light Air pöytävalaisin. Maljakko ja kulho ovat hinnaltaan noin 110€ ja pöytävalaisin noin 180€.


Ainoastaan tuo maljakko näyttää aika mielenkiintoiselta ja olisi tosi kiinnostava nähdä se ihan luonnossa ja päästä hipelöimään sitä. Kuvassa se ei minua kummemmin kyllä sytytä. Täytyypi seuraavalla kerralla, kun Helsingin keskustassa kävelee, vierailla Kartellin myymälässä ja käydä tsekkaamassa nämä uutuudet. Uskon, että nyt nämä tässä lyttään ja kun luonnossa ne näen niin olenkin sitten ihan toista mieltä. Ei olisi nimittäin ihan ensimmäinen kerta kun näin käy, hih! Näitä kaikkea kolmea tuotetta on saatavissa eri väreinä. Itseäni tietenkin eniten kiinnostaa tuo läpinäkyvä "crystal" väri.

Mitäs mieltä te olette näistä uutukaisista?

Kuvat: Kartell

6 kommenttia

 1. Kartell kuuluu kyllä minunkin suosikkeihin! <3 mutta ei nämä uutuudet hirvästi sytytä. :( Olen samaa mieltä että tuon maljakon voisi livenä katsastaa mutta nyt ei ainakaan napannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo maljakko on ehdottomasti kurkattava aseuraavan kerran kun Helsingin keskustassa liikun :) Sitten se kumminkin onkin aivan ihana ;)

   Poista
 2. Meilläkin taitaa olla jo 9 tuotetta Kartellilta. :)) Tänä vuonna hankittu suurin osa. Aika erikoisia nuo uutuudet. Ei oikein innosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillekin on kerääntynyt ;) Kartell on kyllä hyvä valmistaja <3

   Poista
 3. musta nuo lamput on kyllä tosi kivat, mutta ei mahdu meille. Mä yritän kovasti välttää ylisisustamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekään ei tähän asuntoon enää mitään mahdu lisää. Onneksi saamme lisätilaa jo kuukauden päästä :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.