Kylpyhuoneen ja saunan valmistumista

16. joulukuuta 2013
Kävimme lauantaina nopeasti piipahtamassa talollamme tarkoituksena ottaa kuvaa melkein valmiista takasta. No tämä idea kuivui kokoon, kun saavuimme talolle ja huomasimme takan edustan olevan täysi maalattavia lautoja ja listoja. Tämän postauksen piti siis käsitellä melkein valmista takkaa, mutta en päässyt hyviä kuvia ottamaan takasta niin postauksen aihe muuttuikin kylpyhuoneen ja saunan valmistumiseen. 
Kylpyhuone ja sauna on nyt saanut seiniin valitsemamme laatat ja laatat on nyt saumattukin valmiiksi. Valitsimme sauma-aineen väriksi marmorinvalkoinen, ei valkoinen. Tämä siksi, että valkoinen kellastuu todella nopeasti ja aina hankala hoitoinen, joten ajattelimme pääsevämme hieman helpommalla valitessamme väriksi marmorinvalkoisen. Tämä marmorinvalkoinen väri on kuin himmeä vaaleanharmaa, vaikka nimi onkin valkoinen. Nyt kun laasti on laitettu seinään, niin valintamme on mieleistäni todella hyvä ja näyttää laattojen kanssa juuri hyvältä. 

Aluksi suunnittelimme tekevämme kylpyhuoneen seinistä yhtenäiset ja laittavamme pelkkää yhtä kiiltävää valkoista laattaa, mutta päätimme lopulta lisätä seiniin pientä elävyyttä ja laitoimme sekaan kiiltävää bling-laattaa tehosteraidaksi tasaisin välein. Raita ei hyppää silmille seinästä vaan tuo pientä kiiltoa ja blingiä kylpyhuoneeseen. 
Tälläinen tilanne kylppärissä ja saunassa, ensi kerralla sitten kuvia viittä vaille valmiista takasta. 


22 kommenttia

 1. Tosi upeat nuo koristelaatat! Eivät hyppää silmille, mutta varmasti valmiissa kylpyhuoneessa elävöittävat kivasti. Hyvä valinta! Meillä taitaa olla tismalleen saman värinen saumauslaasti samaisesta syystä. Ammattilainen sitä suositteli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meille ja ammattilainen suositteli tuota väriä, kun valkoinen laasti on niin arka ja ei niin helppohoitoinen. Kuulma kellastuu todella herkästi.

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Hyvä valinta! Meillä on samoin perustein pikkuvessassa iso valkoinen laatta + marmorinvalkoinen sauma. Vähän pelkäsin etukäteen, että hyppääkö saumat "silmille", mutta ei :) Seinät sointuu hyvin myös tummanharmaaseen lattialaattaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, että olet tykännyt! Näytetikussa väri näytti aika tummalta vaikka nimi "marmorinvalkoinen" ja vähän mietitytti, mutta nyt kun sen seinässä näkee niin näyttää tosi hyvältä :)

   Poista
 3. Kauniit yhdistelmät, todella upea kylpyhuone tulee! Onkohan tuo tehostelaatta samaa kuin meidän vessan kultainen: http://syhina.blogspot.fi/2013/07/wc.html
  Vinkkinä, ostimme höyrypesurin jolla puhdistamme parin kuukauden välein saumoja (meillä beige lattiasauma joka tummuu todella nopeasti), saumat ovat tosi kirkkaat aina höyrytyksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy käydä kurkkimassa teidän laatat ;)

   Höyrypesuri löytyy jo kotoa valmiina. Vielä kun innostuisi sitä useammin käyttämään ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Me tykätään vaikka on vielä tosi paljon kesken.

   Poista
 5. Aivan mahtavan avaraa, ihanan iso kylppäri. Haastoin sinut mukaan hauskaan haasteeseen, olisi kiva nähdä lisää kuvia uudesta kodistanne. Haaste löytyy täältä: http://kotikolonen.blogspot.fi/2013/12/360-lastenhuone.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos haasteesta! <3 Toteutankin sen uudessa kodissa sitten :)

   Poista
 6. Meillä sama saumaväri, mutta minua ne näkyvät saumat hieman häiritsee nykyisessä kylppärissä, joten seuraavaan tulee täysvalkoinen taikka jotakin ihan muuta :) lisäksi keltaisuus kyllä näkyy tuossakin värissä, juuri eilen saumoja hinkanneena..tosin meillä extra-ruosteinen vesikin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai häiritsee? Minä ihan tykkään ainakin vielä :) Tuo saumojen hinkkaus ei oo mitään herkkua, mutta pakko siihen on taas valmistautua..

   Poista
 7. Oi, siellähän alkaa näyttää jo tosi valmiilta! Millos teillä nyt olikaan arvioitu muutto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille luovutetaan avaimet 31.1. eli pääsemme muuttamaan heti helmikuun alussa :) Siitä tuleekin urakka!!

   Poista
 8. Kaunis kylpyhuone! Meillä oli edellisessä talossa harmaat laatat ja musta sauma. Nyt haluaisin jotain vaaleampaa, mutta saumojen kellastuminen on kyllä ainainen murheenkryyni. Katsotaan mihin päädytään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on ja aika tummat laatat nykyisessä kodissamme ja nyt haluan hyvin vaaleaa ilmettä :)

   Poista
 9. Onko teillä tuossa rakennusprojektissa joku ulkopuolinen puolueeton taho valvomassa jokaista vaihetta?
  Tulee ihan oma kylppäriremontti mieleen, kun katsoo kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä on ulkopuolinen valvoja, ihan niinkuin kaikilla yleensä on rakennusprojektin ajan :)

   Poista
 10. Meillä on kolmen vuoden jälkeen marmorinvalkoiset saumat pikemminkin harmaat. En tykkää yhtään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Voi ei, ei kuulosta kivalta :/ Täytyy katsoa miten meidän käy..

   Poista
 11. Meillä on toiminut valkoinen sauma-aine hyvin, toki kellastuvat, mutta vain suihkujen kohdalta, mutta kun laattakoko on suuri, niin ei ole montaa saumaa hinkattavana. Kaunis kylppäri teille tulossa ja kuvissa tuo marmorinvalkoinen näyttää hyvältä.

  -S

  VastaaPoista
 12. Muistatko minkä niminen tuo bling bling laatta on? Tosi hieno! :p

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.