Olohuone pukeutuu jouluun

8. joulukuuta 2013
Sain vihdoinkin hieman omaa aikaa ja kerkesin laittaa meidän olohuoneeseen hieman jouluisia tekstiilejä ja tuotteita esille. Aika viime tinkaan jäi, mutta ei se haittaa kun ei tuolla ulkona ole edes luntakaaan niin ei ainakaan itselläni niin jouluinen fiilis ole ollutkaan. Lumisadetta niin odotellessa! Ehkä olohuoneen muutos tuo nyt hieman enemmän itsellekin joulun tuntua. 

Mikä sitten on muuttunut viime kerrasta? Otin sohvalta pois ruskeat turkistyyliset koristetyynynpäälliset sekä samaa sarjaa olevan turkisviltin ja lisäsin tilalle hieman valkoisia ja hopeisia koristetyynyjä. Myös Lennolin valkoinen turkisviltti pääsi taas takaisin olohuoneeseen sohvan reunaan. Sohvapöytä pukeutuu jouluun tekemäni adventtikynttilä-asetelman avulla. Sohvan nurkkaan Kartellin Stonen päälle asettelin Ikean kromiset, kauniit kynttilänjalat. Sohvalle lisään vielä tilaamani H&M:n valkoiset tyynynpäälliset, kunhan ne vain kotiin asti kerkeävät.Seuraavaksi lisäämään takkaan tulta ja villasukat jalkaan. Sitten minulla on lupa asettua mukavasti sohvalle viltin alle lukemaan jouluisia sisustuslehtiä ja nauttimaan kuumaa teetä.


12 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.